Bestill Sublimeringspakke i dag!

Sublimering Virtuoso 800 Product-of-the-Year

Enestående gjengivelse av foto

Sublimering er en enestående trykke-metode for gjengivelse av bilder og foto. Hva er ikke hyggeligere enn å sublimere og trykke personlige kopper til venner og familie? Kaffekopper med personlige motiver er både verdifulle og spesielle. Dette er den perfekte pakken for produksjon nå og frem til JUL. Produser julegaver! Hvert trykk blir personlig og etter kundens ønske.

Vi leverer ulike kopper til ulikt formål. Bestill ølkrus, shots-glass, espressokopper og tur-kopper i emalje. Se vårt store utvalg av sublimeringskopper her:

Sublimeringskopper

Kopper - Sublimering

Festkrus

kr 42 ekskl mva
-34%

Kopper - Sublimering

Durham

kr 29 kr 19 ekskl mva

Kopper - Sublimering

Latte

kr 29 ekskl mva

Kopper - Sublimering

Windsor

kr 35 ekskl mva

Kopper - Sublimering

Birmingham

kr 35 ekskl mva

Kopper - Sublimering

Emaljekopp

kr 39 ekskl mva

Med sublimeringsutstyr kan man også trykke på bilder og HD plater, håndklær og tekstiler i polyester.Substratene må være hvite for riktig fargegjengivelse. Det er ingen annen trykk kvalitet som kan måle seg med sublimering. Sublimeringsblekket farger polyesteren i produktet og motivet går ned i substratet. I tillegg gjengir trykket høyoppløselige bilder opp til 1200dpi.
Sublimerings trykk egner seg like godt til logo, tekst og design som fotografier.

Se vårt store utvalg av substrater og trykke på her: https://themagictouch.no/produktkategori/blanke-artikler-sublimering/

STartpakker for deg som ønsker å komme igang

Dere bruker også sublimeringspakken til å trykke på tekstiler og HD Plater. Flate substrater fordrer en flat varmepresse.

Se vårt utvalg av varmepresser her:https://themagictouch.no/varmepresse-oversikt/

Kontakt oss for ytterligere informasjon eller legg inn bestilling i nettbutikken. Vi bistår med installasjon av systemet over Team Viewer ved behov, Pris Kr 500,- Priser er oppgitt eks mva og frakt. Tilbudspakkene lar seg ikke kombinere med andre rabatt ordninger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.