ROLAND TRUEVIS VG-640

Roland TrueVIS VG-640 print & cut er den største maskinen i Rolands nye TrueVIS VG serie. Maskinen er ideel for alle som ønsker en gunstig priset maskin for produksjon av skilt, etiketter, transfers, banners ol.

Maskinen skjærer og printer i 160cm brede ruller og kan mates med ett stort utvalg av forskjellige type ruller. Maskinene kan settes opp med 4,7 eller 8 farger.

TrueVIS maskinen benytter Rolands FlexFire printhoder som skriver mer pr pass. Maskinen benytter også det nyutviklede TrueVis blekket som fåes 500ml poser. Blekket sikrer varige utskrifter med høyest mulig fargerom til en svært gunstig pris pr m2.

Maskinen leveres med VersaWorks Dual RIP programvare og stativ. Blekk kjøpes separat i henhold til valgt fargeoppsett.

Roland Truevis SGRolands TrueVIS SG-540 – 137cm bredde

Rolands TrueVIS SG-540 print & cut maskin. Maskinen er ideel for alle som ønsker en gunstig priset maskin for produksjon av skilt, etiketter, transfers, banners ol.

Maskinen skjærer og printer i 137cm brede ruller og kan mates med ett stort utvalg av forskjellige type ruller.

TrueVIS maskinen benytter Rolands FlexFire printhoder som skriver mer pr pass. Maskinen benytter også det nyutviklede TrueVis blekket som fåes 500ml poser. Blekket sikrer varige utskrifter med høyest mulig fargerom til en svært gunstig pris pr m2.

Maskinen leveres med VersaWorks Dual RIP programvare og stativ

Les mer om Roland TrueVIS SG-540

Roland TrueVIS SGRolands TrueVIS SG-300 – 75 cm bredde

Rolands TrueVIS SG-300 print & cut maskin. Maskinen er ideel for alle som ønsker en gunstig priset maskin for produksjon av skilt, etiketter, transfers, banners ol.

Maskinen skjærer og printer i 75cm brede ruller og kan mates med ett stort utvalg av forskjellige type ruller.

TrueVIS maskinen benytter Rolands FlexFire printhoder som skriver mer pr pass. Maskinen benytter også det nyutviklede TrueVis blekket som fåes 500ml poser. Blekket sikrer varige utskrifter med høyest mulig fargerom til en svært gunstig pris pr m2.

Maskinen leveres med VersaWorks Dual RIP programvare og stativ

Les mer om Roland TrueVIS SG-300

Roland VersaCAMM VSi-540 – 137cm bredde

Roland Versacamm VSi-540 Print & Cut maskin 137cm breddeVersaCAMM VSi-540 er en Print and Cut Maskin som tar opp til 137cm brede ruller. Maskinen har en tidsriktig design. Den kan printe med metallisk blekk og/eller hvit, men mest interessant er det nok for de fleste at den kommer med muligheten for lys sort, som gir mye bedre gråtonetrykk. Maskinene kan leveres med hele 8 forskjellige farveoppsett. I forskjellige kombinasjoner av (CMYK, Lc, Lm, sølv, hvitt og lys sort). Blekket er av det nye EcoSOL MAX2 blekket med større fargerom og hurtigere tørketid. Maskinen støtter montering av automatisk opprullingssystem, som gir deg muligheten å produsere store print uten problem. Se de metalliske mulighetene med en VersaCAMM VS-printer på Imagine Roland® sine inspirasjonssider.

Les mer om Roland VersaCAMM VSI-540

 

Roland VersaCAMM SP300i Print & Cut maskin 75cm bredde

Printer og skjærer jobber opptil 73,6 cm i bredden. Roland VersaCAMM er en pålitelig og kostnadseffektiv produksjonsmaskin som leverer høykvalitets storformatprint. Maskinen har et tidsriktig, elegant og slank design som gjør at den passer like godt inn i et kontormiljø som i et produksjonslokale. VersaCAMM leverer et vann-, skrape- og uv-bestandig resultat med en utendørs holdbarhet opptil 3 år. Dette takket være EcoSol MAX (CMYK) blekket som forøvrig kan reklamere med et bredt fargespekter og høy fargetetthet. Utendørs holdbarhet er basert på en tiltagende værtest. Resultater kan variere ut ifra lokalitet og montering. Laminering kan bli nødvendig på veldig utsatte steder. Velg mellom 440 og 220 ml blekk-kassetter. Roland VersaWorks RIP programvare er inkludert. Programvaren har grafisk brukergrensesnitt for intuitiv bruk. Printhodene printer med variabel dråpestørrelse for superb detaljnivå og printkvalitet. Maksimal printoppløsning på 1440 DPI. Automatisk vedlikehold for problemfri rengjøring. Printer på behandlede og ubehandlede materialer. Disse nye maskinene har en mengde maskinvareoppgraderinger som nye mediaklemmer, flere klemmehjul og raskere nettverkskort. Mulighet for tilleggskjøp av mediaoppsamler som hindrer at din print kommer i kontakt med gulvet, men istedet ruller de opp på en ny papphylse.

Les mer om Roland VersaCAMM VSI-540

Roland VersaSTUDIO BN-20 Print Cut Maskin 50cm Bredde

 

Roland Versa Studio BN-20 Print and cutThe Magic Touch lever nå også print and cut teknologi som alternativ eller supplement til våre andre trykketeknikker.
Med VersaStudio, har Roland pakket sin teknologi inn i en kompakt kraftpakke av en maskin. Denne maskinen kan printe og kutte i samme operasjon.

Bruksområder

Lag opp til 480mm brede, plakater, etiketter, klistremerker, dekaler, skjermer og skilt, pluss tekstiler ved hjelp av varmeoverføring.

Les mer om Roland VersaStudio BN-20

MC2Print fra TheMagicTouch

Visste dere at vi også leverer vårt helt eget varemerke på print-folie? Folien levers i CLEAR, WHITE og SILVER. Folien kommer i ruller like som vanlig farget skjære folie. Rullene er 50cm x 25m lang. Printfolien fra TheMagicTouch er behagelig og fin å jobbe med. Folien er perfekt å benytte i en Print og Cut maskin. Til små merker og fullfarge trykk på alle fargede tekstiler er dette et alternativ. Resultatet vil ikke bli så tynt som med transfer trykk men perfekt og bruke der man har store opplag av små merker som alle skal være like. Resultatet blir optimalt når man skjærer rundt merkene.

Bestill MC2Print idag

Nettbutikk

Print And Cut

Roland TrueVIS VG-640

kr 199 000 ekskl mva

Print And Cut

Roland TrueVIS SG-300

kr 88 700 ekskl mva

Print And Cut

Roland TrueVIS SG-540

kr 128 900 ekskl mva

Print And Cut

Printfolie MC2Print

kr 69kr 123 ekskl mva
kr 96 900 ekskl mva

Print And Cut

Roland VSi-540

kr 149 700 ekskl mva
kr 62 500 ekskl mva

Kontaktskjema

Ønsker du å?

– Avtale Demo
– Avtale Installasjon
– Avtale Opplæring
– Support
– Spørsmål
– Bestille varer
– Motta vareprøve

Ta kontakt idag!

Vizuell AS
Sundvollen Næringspark
Åsaveien 89b
3531 Krokkleiva

Telefon 32 16 16 20

Du kan også sende oss en melding i kontaktskjema ->>

Følg oss på

Navn (*)

E-post (*)

Telefon (*)

Emne

Melding