Trykk på aluminiumsplate

Sublimeringstrykk er den perfekte teknikken for gjengivelse av foto tatt med kamera.

Aluminiumsplate fra ChromaLuxe tar vare på øyeblikket og er det perfektet trykket til deres bilder. Ingen annen trykk teknikk vil beherske og gjengi foto tatt med kamera slik ChromaLuxe bildene mestrer det.
Her kan deres få eksepsjonelle bilder av natur, dyr, mennesker og kunst overført på aluminiumsplate. Dere kan velge mellom klar eller matt finish på overflaten. I tillegg leveres aluminiumsplatene med et avstandsstykke til vegg som har freste hull for enkel montering på vegg. Slik unngår man at opphenget viser på fotografiets overflate.

Billedoverføring med sublimeringsteknikk på aluminiumsplate er det ideelle trykket. Bildene får en dybde og fargekontraster som ikke kan sammenlignes med noen annen trykke teknikk.
Dette er den mest spektakulære måten å gjengi høyoppløselige fotografier på. Resultatet blir fantastisk hver gang. Uansett motiv hever aluminiumsplaten bildet og resultatet er detaljer og effekter som er helt enestående. Bildene passer inn i et hvert miljø. Bestill bilder til interiøret og det med deres personlige foto. Bildene er det effektfulle elementet for miljøet og passer like godt på kontoret som til hjemmet.
Aluminiumsplate leveres i en rekke formater (størrelser). Vi har også aluminiumsplate med og uten MDF plate bak. Slik vil aluminiumsplaten stå litt ut fra veggen.
Produktene er produsert i aluminium med et tynt polyester-belegg. Sublimeringsblekk i kombinasjon med polyester belegget gir det effektfulle trykket. Blekket som brukes ved sublimering går ned i polyester belegget. På den måten vil ikke trykket ligge utenpå produktet slik vanlig trykk gjør. Og resultatet er som et farget glass med skarpe detaljer, men med deres bilde eller motiv.
Bestill ferdig bilder fra oss i dag. Vi bestreber raske leveringsrutiner. Om det er noe dere skulle trenge av informasjon så ring oss så gjerne. Grip øyeblikket nå.

Se Vårt Utvalg av Plater

kr 390 ekskl mva
kr 6 300 ekskl mva
kr 3 700 ekskl mva

Chromaluxe HD Plate

L-Mal til oppheng

kr 49 ekskl mva

Chromaluxe HD Plate

Oppheng 23 x 30cm Svart MDF

kr 1 200 ekskl mva
kr 1 200 ekskl mva
kr 1 000 ekskl mva

ChromaLuxe Clear Gloss

60 x 80 cm – Clear Gloss (10 stk)

kr 6 300 ekskl mva
kr 6 500 ekskl mva
kr 3 900 ekskl mva
kr 3 700 ekskl mva
kr 1 800 ekskl mva
kr 1 500 ekskl mva
kr 1 650 ekskl mva

ChromaLuxe Clear Matt

28 x 36cm – Clear Matt (10 stk)

kr 1 650 ekskl mva
kr 1 500 ekskl mva
kr 1 500 ekskl mva
kr 900 ekskl mva
kr 900 ekskl mva
kr 900 ekskl mva
kr 750 ekskl mva

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.