Varmepresse i forskjellige varianter

Varmepresse Beta MaxiVi leverer varmepresser som er godt egnet for transfertrykk, sublimering og folie. Profesjonell varmepresse er nødvendig når du skal drive med tekstiltrykk og annen form for profilering. Våre Varmepresser er nøye utprøvd og vi vet at det virker produktsortimentet vårt. Det finnes mange Varmepresse merker ute på markedet. Vi levere Insta og Adkins Varmepresse. Kjente varemerker av høy kvalitet.

Det som er viktig å tenke på når man velger varmepresse er hvor ofte man kommer til å bruke den, hva man skal trykke og hvor presis den skal være. Har du en rekke forskjellige produkter du ønsker å trykke på så er manuell og luftpresse det mest naturlige valget. Skal du kun trykke ett par typer produkter i større opplag så kan det være en ide å helle mot luft drevet varmepresse. Fordelen med en luftdreven varmepresse er at du kan stille inn trykket helt nøyaktig, og at den åpner og lukker seg uten at du trenger å gjøre noe manuellt. Skal du kun trykke folie så kan man gå for den minste manuelle pressen, men denne egner seg ikke til alle typer transfertrykk.

Varmepresser

Secabo TMT VarmepresseVarmepresse TMT Premium x2  luft 40x50cm

Nyheten TMT Premium x2 er en ergonomisk varmepresse med høyt kontakttrykk, suveren varmeeffekt og varmefordeling på en 40 x 50cm plate. Varmepressen har digital Timer og LED display med automatisk tid og temperaturstyring samt programmering med bl.a. mulighet til forvarming/press til ønsket tid. Det er også mulig å skifte underplatene med «Quick Change» system (tilleggsutstyr). Varmepressen er utstyrt med krysslaser for enklere/nøyaktig plassering av trykk. Elementet sikrer presis varmefordeling og åpner seg automatisk ved endt syklus og veksler side ved hjelp av fotpedal.

 

Her finner du mer infromasjon om denne varmepressen

TMT Premium X2 Varmepresse Luft 40x50cm

 

Varmepresse TMT Major  Luft 38x50cm

Adkins-Beta-Major-WoW-stempelTMT Major  er en automatisk varmepresse med svingbar topplate. Denne varmepressen er en arbeidshest og har lenge vært ansett som den mest pålitelige og holdbare varmepressen på markedet. Denne Varmepressen er luft drevet og hindrer derfor operatør trøtthet og øker produksjon hastigheten. TMT Major brukes globalt, av verdens beste klær og merkevareprodusenter. Varmepressen blir ofte valgt for sin raske varmegjenvinning, nøyaktig temperatur, jevne trykk og dens evne til å oppnå konsistente resultater under konstant bruk.

Her finner du mer infromasjon om denne varmepressen

TMT Major Varmepresse 38×50 Luft

 

Varmepresse TMT Maxi  Manuell 38x50cm «Quick Release»

Varmepresse Beta MaxiEn høy kvalitets varmepresse med  støpt aluminiumsramme produsert i England. Varmepressen har en sving bar topp plate som gir deg god sikt og enkel tilgang til det du skal trykke på. Utstyrt med  avansert datastyrt LED-kontroller for nøyaktig innstilling av både tid og temperatur. Trykkjustering er lett tilgjengelig oppe på varmepressen.

Maxi varmepresse er utstyrt med en «quick release» utløsermekanisme, slik du enkelt kan bytte ut platene uten bruk av verktøy.  Avtakbare plater finnes i flere størrelser og kan bestilles separat eller som en pakke.

Her finner du mer informasjon om denne varmepressen

TMT Maxi Varmepresse 38×50 Manuell

 

Varmepresse TMT Elite Kombi

TMT Beta Maxi Kombi VarmepresseEn høy teknologisk kvalitets varmepresse for Caps, lommer og andre små trykk det er vanskelig å gjøre med vanlig varmepresser. De utskiftbare elementer gjør dette til en ideell maskin. Varmepressen er støpt aluminium for styrke og holdbarhet. Utstyrt med en unik avansert datastyrt LED-kontrollenhet som gir deg nøyaktig temperatur og tidsinnstillinger. Trykkjustering er med fingertupp kontroll. Denne pressen er egnet for både lette og tunge trykkejobber.

  • Leveres buet caps varmeelement: 15 cm x 9 cm
  • Leveres Flatt varmeelemnt: 15 cm x 9 cm
  • Leveres Liten flat plate: 8 cm x 6,5 cm
  • Leveres Stor flat plate : 13 cm x 10 cm

Det er også mulig å få kjøpe ett element som er tilpasset å trykke på Fotballer og Håndballer. Dette er tilleggsutstyr.

Her finner du mer infromasjon om denne varmepressen

TMT Elite Kombi Varmepresse

Varmepresse TMT 38 Intro

TMT 38 Intro er en modul basert og halv automatisk varmepresse. Det er ikke nødvendig for operatøren å vente ved pressen siden den åpner seg automatisk når den er ferdig etter den konfigurerte tiden. Et akustisk signal vil varsle brukeren tre sekunder før prosessen er slutt. Jobben kan også avbrytes ved å trykke på en knapp. Denne funksjonen kan for eksempel brukes til å forvarme/tørke tekstiler i forkant. Temperatur og tid forhåndsinnstilles digitalt. En teller holder oversikt over utførte trykk og kan nullstilles, om ønskelig. Trykket på varmeplaten justeres manuelt på oversiden av varmeplaten. TMT 38 intro varmepressen, med en varmeplate på 38cm x 38cm, har et ekstra deksel for å beskytte operatøren mot varmen. Maskinen er modul basert: Kontrollenhet, varmeplate, bunnplate og ramme kan fjernes og byttes ut i noen få enkle trinn. Varmepressen er egnet til profesjonelt bruk av mange vanlige varmeoverføringsmetoder, inkludert flockfolier, flexfolier, sublimering, osv. I tillegg kan maskinen leveres med bunnplater i forskjellige formater, inkludert en membranbase plate, et «Quick Change» system og en forlenger til rammen til bruk som en dobbel presse.

Her finner du mer informasjon om denne varmepressen

TMT 38 Intro Varmepresse

Varmepresse TMT Maxi  Manuell A2 42x60cm

TMT MAXI A2 VarmepresseEn høy kvalitets varmepresse med  støpt aluminiumsramme produsert i England. Varmepressen har en sving bar topp plate som gir deg god sikt og enkel tilgang til det du skal trykke på. Utstyrt med  avansert datastyrt LED-kontroller for nøyaktig innstilling av både tid og temperatur. Trykkjustering er lett tilgjengelig oppe på varmepressen.

Maxi varmepresse er utstyrt med en «quick release» utløsermekanisme, slik du enkelt kan bytte ut platene uten bruk av verktøy.  Avtakbare plater finnes i flere størrelser og kan bestilles separat eller som en pakke.

Her finner du mer informasjon om denne varmepressen

TMT Maxi Varmepresse A2 42x60cm

TMT Premium Cap press

Nyheten TMT Premium Cap Press er en ergonomisk varmepresse med høyt kontakttrykk, suveren varmeeffekt og varmefordeling på en 15 x 8cm plate. Varmepressen har digital Timer og LED display med automatisk tid og temperaturstyring samt programmering med bl.a. mulighet til forvarming/press til ønsket tid. Varmepressen åpner seg automatisk når tiden har gått ut. Trykket kan enkelt justeres ved å vri på hjulet på bunn. Dette er en profesjonell varmepresse passende til alle typer teknikker brukt for å trykke på caps. Transfer, sublimering og foilie.

Her finner du mer informasjon om denne varmepressen

TMT Premium Cap press

Varmepresse TMT Omega 1000 Twin  Luft 38×50cm

Omega-1000En høy kvalitets varmepresse med  støpt aluminiumsramme produsert i England.  Den er ideell for høyt volum og lav slitasje på brukeren. To knapps styresystem sikrer at operatørens hender er godt borte fra varmenplaten når maskinen er i drift. Sving hode gir deg rask og god oversikt over arbeidsflaten
Omega 1000 varmepresse er utstyrt med en «quick release» utløsermekanisme, slik du enkelt kan bytte ut platene uten bruk av verktøy.  Avtakbare plater finnes i flere størrelser og kan bestilles separat eller som en pakke.

Her finner du mer informasjon om denne varmepressen

TMT OMEGA 1000 Twin Varmepresse 38×50 Luft

 

 

Varmepresse TMT Omega 750  Luft 80×100cm

TMT OMEGA 750 VarmepresseTMT OMEGA 750 VarmepresseEn høy kvalitets varmepresse med støpt aluminiumsramme produsert i England. Varmepressen har en uttrekkbar plate som gir deg god sikt og enkel tilgang til det du skal trykke på. Utstyrt med avansert datastyrt LED-kontroller for nøyaktig innstilling av både tid og temperatur. Trykkjustering er lett tilgjengelig oppe på varmepressen.

Varmepressen har en stor varmeplate på hele 80x100cm

Her finner du mer informasjon om denne varmepressen

TMT OMEGA 1000 Twin Varmepresse 38×50 Luft

 

 

Varmepresse TMT Omega 500 Twin  luft 21×34cm

Omega-500En høy kvalitets varmepresse med  støpt aluminiumsramme produsert i England.  Den er ideell for høyt volum og lav slitasje på brukeren. To knapps styresystem sikrer at operatørens hender er godt borte fra varmenplaten når maskinen er i drift. Sving hode gir deg rask og god oversikt over arbeidsflaten

Her finner du mer informasjon om denne varmepressen

TMT Omega 500 Twin Varmepresse Luft 21x34cm

 

 

Varmepresse TMT Kombi til Caps og Lommer

Kombipresse1Kombipressen er veldig anvendelig på områder som er vanskelig å trykke på med en større varmepresse. Pressen kommer med to små plater og en plate for caps. Det er veldig enkelt og bytte disse elementene i videoen nedenfor demonstrerer vi hvor enkelt det er å bytte fra flat element til caps element.

Her finner du mer informasjon om denne varmepressen

TMT Kombi Varmepresse

 

Kopp presse multi element

Varmepresse TMT Arc Multi Kopp Presse

TMT Multi kopp presse er det siste inne kopp presser. Denne pressen representerer det beste av det beste og de nyeste invoasjonene for trykk og brukervennlighet. Den kan hjelpe din bedrift opp til neste nivå.

Her finner du mer informasjon om denne varmepressen

Arc Mug Press

 

TMT Studio Twin Varmepresse Luft 38x50cm

Varmepresse TMT Studio Twin Luft 38x50cm

TMT Studio Twin Varmepresse er en dobbelt varmepresse med enkel slide funksjon. Du kan flytte varmeelementet frem og tilbake mellom to jobber. Gjør klar neste jobb mens varmepressen trykker.

Platestørrelse 38x50cm

Her finner du mer informasjon om denne varmepressen

TMT Studio Twin Varmepresse Luft 38x50cm

 

TMT Studio Storformat Clam Varmepresse

Varmepresse TMT Studio Storformat Clam 100x50cm

TMT Studio Storformat Clam 100x50cm er spesielt designet for overføring på store tekstiler, for eksempel flagg, bannere, helsublimering av T-skjorter. Den ekstra store varmeplaten, 100 cm x 50 cm er også egnet for trykking av lerret, plater og paneler.

Her finner du mer informasjon om denne varmepressen

 

TMT Studio Storformat Clam 100x50cm

Bestill I Nettbutikk

kr9,490 ekskl mva

Varmepresser

TMT Premium Cap press

kr6,000 ekskl mva
kr13,500 ekskl mva
kr36,700 ekskl mva
kr67,100 ekskl mva
kr25,500 ekskl mva

Varmepresser

Arc Mug Element

kr750 ekskl mva

Varmepresser

Arc Mug Press

kr4,900kr7,900 ekskl mva
kr1,500kr9,000 ekskl mva
kr29,000 ekskl mva
kr14,900 ekskl mva

Varmepresser

TMT Kombi Varmepresse

kr9,900 ekskl mva
kr8,500 ekskl mva
kr1,500 ekskl mva
kr6,000 ekskl mva

Kontaktskjema

Ønsker du å?

– Avtale Demo
– Avtale Installasjon
– Avtale Opplæring
– Support
– Spørsmål
– Bestille varer
– Motta vareprøve

Ta kontakt idag!

Vizuell AS
Sundvollen Næringspark
Åsaveien 89b
3531 Krokkleiva

Telefon 32 16 16 20

Du kan også sende oss en melding i kontaktskjema ->>

Følg oss på

Navn (*)

E-post (*)

Telefon (*)

Emne

Melding

Anti-Spam Spørsmål