Fullfarge transferprinter med hvittoner 

En banebrytende trykkteknikk med mye muligheter.

TMT OKI Pro 7411WT A4 LED printer er den optimale printeren å velge dersom man ønsker å være fleksibel og kunne trykke fullfarge trykk på alle typer fargede tekstiler. I tillegg trykker du enkelt på andre materialer som tre, harde overflater, skinn, glass, plast og hud. Med en fullfarge printer med hvit toner vil dere kunne overføre detaljer og design som ingen annen trykke teknikk tillater. Printeren håndterer graderinger.

Med TMT OKI Pro 7411WT A4 LED printer i kombinasjon med transferpapir fra TheMagicTouch har du mange valg. Ønsker du å lage merker er det mulig. Dersom dere ønsker design eller et motiv med luft i, der bakgrunnen skal være t skjorten er også det helt greit. Hvordan skrive ut i hvilken som helst som farge du ønsker? Dere må da ha hvit toner i printeren. Med en transfer printer slipper dere plukking. Veien til målet går raskere og tillater langt flere motiv for trykk enn andre trykketeknikker. Her produserer dere raskt og enkelt mange t skjorte trykk, men dere er også fleksible og kan si ja til et mindre opplag uten og binde opp kapital i x antall merker.

Med OKI sin banebrytende teknologi og The Magic Touch spesial designede programvare SpaceControl har du løsningen for fullfarge transfer trykk. Du kan trykke på mange forskjellige typer papir og transferpapir helt opp i A4 XL format som er lengden av et A3 ark. Da begrenser du ikke trykket til A4 format.

kr 41 500 ekskl mva
LAST NED PDF

HVIT TONER UTGJØR FORSKJELLEN

TMT / OKI-løsningen er ganske enkelt det beste innledende alternativet for digital bildeoverføring. Skriverne er raske, gir enestående bildekvalitet og er rimelige. Oki benytter den nyeste teknologien av hvit toner og mengden av applikasjoner fortsetter å vokse og inkluderer bl. a.100 % bomull, denim, nylon, polyester, metall og skinn med mer, uansett farge.

TheMagicTouch gjør det mulig for mangfoldet å komme inn i markedet for småopplag og personalisering uten større økonomisk risiko eller kapitalinvestering.

Transferpapir

Trykk på alle type overflater og bakgrunnsfarger med Transferpapir fra TheMagicTouch. 

PROGRAMVARE

Skriveren leveres med vår skreddersydde «SpaceControl» -programvare for å håndtere og bistå med fargestyring og papirvalg

SUPPORT

12 mnd fri support er inkludert (fordrer obligatorisk installasjon og opplæring). Alle TMT / OKI-skrivere leveres med en standard 3 års garanti.

Kontaktskjema

    Navn (*)

    E-post (*)

    Telefon (*)

    Emne

    Melding