PRINT & CUT MASKINER

Nedenfor finner du vårt utvalg av Print & Cut Maskiner. 

Maskinene kommer i forskjellige størrelser, der bredden avgjør hvor store ruller du kan bruke. Vi leverer i hovedsak maskiner fra Roland og du finner to forskjellige serier. TrueVis og VersaCAMM. Vi har også en maskin for hobby brukere nederst på siden kalt. BN -20

Har du noen spørsmål om Print & Cut maskiner ikke nøl med å ringe oss på telefon 32 16 16 20.

TRUEVIS SERIEN FRA ROLAND

ROLAND TRUEVIS VG-640

Roland TrueVIS VG-640 print & cut er den største maskinen i Rolands nye TrueVIS VG serie. Maskinen er ideel for alle som ønsker en gunstig priset maskin for produksjon av skilt, etiketter, transfers, banners ol.

Maskinen skjærer og printer i 160cm brede ruller og kan mates med ett stort utvalg av forskjellige type ruller. Maskinene kan settes opp med 4,7 eller 8 farger.

TrueVIS maskinen benytter Rolands FlexFire printhoder som skriver mer pr pass. Maskinen benytter også det nyutviklede TrueVis blekket som fåes 500ml poser. Blekket sikrer varige utskrifter med høyest mulig fargerom til en svært gunstig pris pr m2.

Maskinen leveres med VersaWorks Dual RIP programvare og stativ. Blekk kjøpes separat i henhold til valgt fargeoppsett.

LES MER OM ROLAND TRUEVIS VG-640

Print And Cut

Roland TrueVIS SG2-640

kr 159 000 ekskl mva

Rolands TrueVIS SG-540 - 137cm bredde

Rolands TrueVIS SG-540 print & cut maskin. Maskinen er ideel for alle som ønsker en gunstig priset maskin for produksjon av skilt, etiketter, transfers, banners ol.

Maskinen skjærer og printer i 137cm brede ruller og kan mates med ett stort utvalg av forskjellige type ruller.

TrueVIS maskinen benytter Rolands FlexFire printhoder som skriver mer pr pass. Maskinen benytter også det nyutviklede TrueVis blekket som fåes 500ml poser. Blekket sikrer varige utskrifter med høyest mulig fargerom til en svært gunstig pris pr m2.

Maskinen leveres med VersaWorks Dual RIP programvare og stativ

Les mer om Roland TrueVIS SG-540

Print And Cut

Roland TrueVIS SG2-540

kr 136 990 ekskl mva

Rolands TrueVIS SG-300 - 75 cm bredde

Rolands TrueVIS SG-300 print & cut maskin. Maskinen er ideel for alle som ønsker en gunstig priset maskin for produksjon av skilt, etiketter, transfers, banners ol.

Maskinen skjærer og printer i 75cm brede ruller og kan mates med ett stort utvalg av forskjellige type ruller.

TrueVIS maskinen benytter Rolands FlexFire printhoder som skriver mer pr pass. Maskinen benytter også det nyutviklede TrueVis blekket som fåes 500ml poser. Blekket sikrer varige utskrifter med høyest mulig fargerom til en svært gunstig pris pr m2.

Maskinen leveres med VersaWorks Dual RIP programvare og stativ

Les mer om Roland TrueVIS SG-300

Print And Cut

Roland TrueVIS SG2-300

kr 104 900 ekskl mva

Roland VersaCAMM VSi-540 - 137cm bredde

VersaCAMM VSi-540 er en Print and Cut Maskin som tar opp til 137cm brede ruller. Maskinen har en tidsriktig design. Den kan printe med metallisk blekk og/eller hvit, men mest interessant er det nok for de fleste at den kommer med muligheten for lys sort, som gir mye bedre gråtonetrykk. Maskinene kan leveres med hele 8 forskjellige farveoppsett. I forskjellige kombinasjoner av (CMYK, Lc, Lm, sølv, hvitt og lys sort). Blekket er av det nye EcoSOL MAX2 blekket med større fargerom og hurtigere tørketid. Maskinen støtter montering av automatisk opprullingssystem, som gir deg muligheten å produsere store print uten problem. Se de metalliske mulighetene med en VersaCAMM VS-printer på Imagine Roland® sine inspirasjonssider.

Les mer om Roland VersaCAMM VSI-540
kr 149 700 ekskl mva

Roland VersaCAMM Vsi 640 Print & Cut maskin 163cm bredde

VersaCAMM VSi 640 kan printe (bredde opp til 163cm) med metallisk blekk og/eller hvit, men mest interessant er det nok for de fleste at den kommer med muligheten for lys sort, som gir mye bedre gråtonetrykk. Maks 1440dpi. Maskinene kan leveres med hele 8 forskjellige fargeoppsett i forskjellige kombinasjoner av (CMYK, Lc, Lm, sølv, hvitt og lys sort). Blekket er av det nye EcoSOL MAX2 blekket med større fargerom og hurtigere tørketid. Den kutter svært nøyaktig i en hastighet fra 10 til 300mm pr sekund. Alle maskinene støtter montering av automatisk opprullingssystem, som gir deg muligheten å produsere store print uten problem. Maskinen leveres med stativ og Roland VersaWorks Dual RIP.

Blekk: 440cc pr kassett – 8 innganger

Vekt: 140kg. Dimensjoner: 2575 [W] x 795 [D] x 1270 [H] mm

Les mer om Roland VersaCAMM VSI-640
kr 179 300 ekskl mva

Kontaktskjema

Ønsker du å?

– Avtale Demo
– Avtale Installasjon
– Avtale Opplæring
– Support
– Spørsmål
– Bestille varer
– Motta vareprøve

Ta kontakt idag!

Vizuell AS
Jomfrulandsveien 2, 3530 Røyse

Telefon 32 16 16 20

Du kan også sende oss en melding i kontaktskjema ->>

Følg oss på

    Navn (*)

    E-post (*)

    Telefon (*)

    Emne

    Melding