TMT 4x kopp presse inkl. 4 stk - Ø 80 mm elemente

TMT 4xkopp presse er det optimale valget til produksjon av flere enn en stk kopp i produksjon. Man sparer mye tid ved å ha flere elementer å jobbe på. Tid er penger. Her opererer du pressen manuelt. Varmepressen er av meget god kvalitet. Denne pressen trykker også koniske kopper. Standard til pressen leveres 4 stk Ø80mm. Elementene må fornyes på det jevne og anses som forbruksmateriell. I tillegg kan dere bestille elementer som tar smalere kopper og flasker, i tillegg til koniske elementer. Digitale kontrollpaneler styrer temperatur og tid på varmeelementene. Kontakttrykket på elementene kan enkelt justeres. TMT 4x er en veldig fleksibel kopp presse med utskiftbare elementer slik at du kan trykke kopper og glass i forskjellig størrelse samtidig. 

 • Hver stasjon kontrolleres separat
 • Hver stasjon kan stilles inn forskjellig
 • Du kan ha forskjellige elementer i hver stasjon
 • Inkl. 4 stk Ø80mm elementer

Tilgjengelige elementer til TMT 4 kopp presse:

 • Ø 62 mm
 • Ø 72 mm
 • Ø 80 mm
 • Ø 95 mm
 • Ø 100 Konisk

Maskinutstyr Varmepresse

TMT 4x kopp presse Elementer

kr 1 600kr 2 250 ekskl mva

TMT 5x KOPP PRESSE inkl. 5 stk Ø75-90mm elementer

TMT 5xkopp presse er det optimale valget til produksjon av flere enn en stk kopp i produksjon. Man sparer mye tid ved å ha flere elementer å jobbe på. Tid er penger. Her opererer du pressen manuelt. Varmepressen er av meget god kvalitet. Pressen kan leveres med 2 typer elementer. Denne pressen trykker ikke koniske kopper. Standard til pressen leveres 4 stk Ø75-90mm. Elementene må fornyes på det jevne og anses som forbruksmateriell. I tillegg kan dere bestille elementer som tar smalere kopper og flasker Ø60-75mm. Digitale kontrollpaneler styrer temperatur og tid på varmeelementene. Kontakttrykket på elementene kan enkelt justeres. Vi anbefaler dere å kun slå på de konkrete elementene som dere bruker da dette sparer dere for energi, kostnad og unødvendig slitasje. Ved ønske om å trykke koniske kopper, mindre shots-glass og espressokopper kan MAG MUG være å anbefale som en tilleggspresse.

Tilgjengelige elementer til TMT 5 kopp presse:

 • 60-75mm
 • 75-90mm
kr 1 400 ekskl mva

Multi Mug press 8

Jobb mer effektivt og invester i en tilleggsmaskin. Nå har vi fått MULTI MUG koppepresse til lager. Dette er en brukervennlig presse å jobbe med. Den er enkel å betjene med et oversiktlig display. I tillegg har pressen en timer som teller ned til riktig tid i produksjon. Dette gjør jobben enklere da man kan gjøre flere ting på en gang. Når maskinen jobber kan dere plassere motivene på koppene å forberede neste kopp eller flaske for trykk. Slik jobber man strømlinjeformet og effektivt. Med volum i trykk vil vi anbefale flere koppe presser for effektivitet i produksjon. Her er det også å vurdere en TMT 4xkopp- eller 5xkopp-presser.

MULTI MUG Press har i tillegg til 3 standard elementer og 3 koniske elementene 2 rette høye elementer som er perfekt egnet til trykk på flasker og høye drikkebeger. Slik får dere motivet til å strekke utover høyden av trykk-flaten på flaskene. Tidligere har motivet måtte begrenses til anbefalt høyde. Nå kan dere tilby trykk som går høyere på flasker, termoser og høye kaffebeger. Med en MULTI MUG Press har dere få begrensninger i trykk. Her medfølger alt man behøver for et fleksibelt og variert tilbud av trykk. Pressen er i tillegg enkelt å betjene og gir stabile resultat i trykk prosessen. Elementene er forbruksvare og må skiftes ut ved det jevne.

Det er viktig at produktene dere trykker på med sublimeringsprinter er produsert til dette formålet. Vårt store utvalg av kopper og flasker i salg, er produsert med et polyesterbelegg. Motivene vil legge seg inn i polyester belegget. Med sublimeringstrykk garanterer dere vaskemaskin. Trykket vil ikke forringes. Og med denne trykketeknikken kan dere trykke høyoppløselige bilder tatt med kamera. Trykk kvaliteten er unik og kan ikke sammenlignes med annen billedoverføring eller transfertrykk. Se vårt store utvalg av kopper og flasker å trykke her: https://themagictouch.no/kopper-til-sublimering/

8 forskjellige elementer

 • 1,5oz Kon
 • 12oz Kon
 • 17oz Kon
 • 2,5oz Rett
 • 6-10oz Rett
 • 11-15oz Rett
 • 6-10oz Høyt
 • 11-15oz Høyt

NB!! MULTI MUG elementene går IKKE til tidligere utgave MAG MUG

NYHET
kr 6 750kr 7 750 ekskl mva
NYHET

Maskinutstyr Varmepresse

Multi Mug Press 8 Elementer

kr 750 ekskl mva

Kontaktskjema

Ønsker du å?

– Avtale Demo
– Avtale Installasjon
– Avtale Opplæring
– Support
– Spørsmål
– Bestille varer
– Motta vareprøve

Ta kontakt idag!

Vizuell AS
Jomfrulandsveien 2, 3530 Røyse

Telefon 32 16 16 20

Du kan også sende oss en melding i kontaktskjema ->>

  Navn (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Emne

  Melding