ChromaLuxe HD plater med Praktisk oppheng!

Endelig har vi den glede av å kunne levere kvalitetsproduktet ChromaLuxe aluminiumsplater for sublimeringstrykk. Billedoverføring med sublimeringsteknikk på HD plater er det ideelle trykk av alle typer motiv og design. Alt fra logoer til fullfarge foto kan overføres med en gjengivelse opp til 1200*1200DPI. Barnebilder, landskapsmotiv, bryllup, konfirmasjon og dåp.. Sublimering med blekkteknologi på HD plater vil ta vare på minnene.

Trykk høyoppløselige bilder for deres kunder med en dybde og skarphet ingen annen trykk teknikk klarer å gjengi. Motivene overføres i en varmepresse.
HD platene leveres i en rekke formater. HD platene er produsert i aluminium. Aluminiumen er dekket med et polyester belegg. Det er polyesterbelegget som tar til seg fargene – på den måten får man kontraster og skarphet i bildet man ikke ville få med annen trykketeknikk eller print. HD platene leveres både i klar og matt overflate. Ved å sublimere polyester belegget får man et enestående høyoppløselig og detaljert trykk. Trykket kan ikke sammenlignes med noen annen trykketeknikk.
ChromaLuxe HD plater er det optimale produktet å trykke sine private bilder på. Men det kan også med fordel nyttes til diplomer, skilt, navneskilt, reklame, åpningstider, logoer, produktbilder, dørskilt, mm.

Det leveres oppheng i ulike formater. Opphengene er laget i MDF. Opphengene settes enkelt på baksiden av platen med en dobbeltsidig tape som garantert fester og holder platen oppe. MDF opphengene gir avstand til vegg uten at man ser hvor opphenget er – perfekt estetisk.
Med slike oppheng er platene perfekt og bruke i kombinasjon, slik at ett motiv kan være bygd opp av X antall plater! Her er det kreativitet og skaper glede som gjelder.
Vi har også Foto paneler på lager i ulike formater.

SUBLIMERING + HD PLATER = SANT
Visste dere at dersom dere har en sublimeringsprinter på huset kan dere sublimere HD plater i deres flate varmepresse og få den perfekte billedgjengivelsen. Med 1200 *1200 dpi får dere kontraster og dybde i bildet som vi påstår at dere ikke kan klare med noen annen trykke teknikk i dag. Sublimerings-blekk gjengir små detaljer og farger på en helt unik måte som kun øyet kan fange. Vi har tatt inn ChromaLuxe sublimeringsplater til vårt lager i ulike formater som går inn i våre varmepresser Maxi og Major. Utvalget finner dere her:

https://themagictouch.no/butikk/hd-foto-plate/
Har dere en A4/A3 SAWTRASS sublimeringsprinter Virtuoso – er det printets format som setter begrensninger på størrelsen av motivet.
Men ikke fortvil, med litt fotoshopkunnskap og kreativitet setter dere sammen bildet oppbygd av flere plater og bygger bildet så stort som dere måtte ønske ved å bruke flere plater i kombinasjon og sette dem sammen på veggen.
BILDE som du lager Vi leverer også storformat sublimeringsprinter SAWGRASS VJ 628.

Denne printeren har vunnet prisen:

https://themagictouch.no/butikk/sublimeringsprinter-sawgrass-vj-628-inkl-et-blekksett/

Ønsker dere enkelt å sublimere større formater er dette den perfekte printeren å investere i sammen med en varmepresse med plate så stor som dere ønsker å sublimere. Resultatene blir enestående.

Priser

Last ned prisliste

Kontakt oss for mer informasjon på Tlf: 32 16 16 20

Kontaktskjema

Ønsker du å?

– Avtale Demo
– Avtale Installasjon
– Avtale Opplæring
– Support
– Spørsmål
– Bestille varer
– Motta vareprøve

Ta kontakt idag!

The Magic Touch AS
Åsaveien 89b
3531 Krokkleiva

Telefon 32 16 16 20

Du kan også sende oss en melding i kontaktskjema ->>

Følg oss på

  Navn (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Emne

  Melding

  Del denne siden på