Secabo T60 II skjæreplotter

Se vår nye moderne skjæreplotteren fra Secabo T60 II, med aktuelle tekniske funksjoner. Secabo T60 II er en ideell skjæreplotter til kutting av større areal, og store kvanta i produksjon. Maskinen er robust og forutsigbar. Den vil godt beherske kutting i alle alminnelige materialer. Skjæreplotteren har en maks kuttebredde opp til 61cm. Rullene som settes i maskinen kan være opp til 71cm brede. Maskinen har et integrert LAPOS Q multi- registreringssystema, slik gjenkjenner programmet former og grafikk. Secabo T60 II opererer med en stabil nøyaktighet. Med belyst LCD-skjerm og store knapper gjør det maskinen brukervennlig og enkel å betjene. Secabo T60II skjæreplotter leveres med kutteprogram DrawCut PRO for Windows. Maskinen her en stabil rullholder og praktisk oppsamlingskurv.

Secabo skjæreplotter er stabil og robust. Maskinen fordrer ikke service eller supportavtale og er enkel å betjene. En skjæreplotter kutter motiver, teks, logo og grafikk blant annet i selvklebende vinylfolie, og tekstilfolie. Programvaren legger kuttelinjer rundt filene og den sylskarpe kniven skjærer detaljerte designet i valgt folie. Softwaren som medfølger er praktisk og forståelig. Dere finplukker designet effektivt og påfører motivet på tekstiler med en egnet varmepresse. Merker i selvklebende vinylfolie kan settes på bil, vindu, skilt og harde overflater. Man nytter en transportfilm til overføring.

kr 19 500 ekskl mva
Secabo T60 skjæreplotter

Multi-pass merkegjenkjenningssystem LAPOS Q – Presisjon møter ytelse

LAPOS Q er det raskeste og mest praktiske sekvensielle multi-pass merke registreringssystemet i verden. Klistremerker, etiketter og andre medier kontur- kuttes med presisjon. Maskinen avleser i segmenter, slik forblir presisjonen optimal gjennom hele kutte-prosessen. Kuttejobber kan enkelt leses inn med en strekkode.

Secabo

DrawCut PRO kutteprogramvare inkludert

Profesjonell programvare DrawCut PRO for Windows er inkludert i pakken. Systemet håndterer design og layout pålitelig. Dere kan i tillegg styre Print&Cut- applikasjonene til LAPOS Q inkludert automatisk generering av skjærekonturer. DrawCut PRO har en unik vektoriserings-algoritme for å konvertere pikselgrafikk til banefiler. Dette gir omfattende tekst-, skyggeleggings- og kontur-funksjoner for brukeren.

Secabo T60 skjæreplotter

Nytt optimalisert kontrollpanel

Kontrollpanelet til Secabo T60II skjæreplotter er optimalisert for enkel tilgang til alle viktige funksjoner ved kontinuerlig bruk av maskinen. Det tilpassede designet og den forbedrede menynavigeringen skal sikre enda bedre oversikt over den daglige arbeidsrutinen.

Secabo T60 skjæreplotter

Robust stativ med rulleholder og oppsamlingskurv 

Et solid stativ er selvfølgelig også inkludert. Secabo skjæreplotter er ikke bare optisk avrundet av en rulleholder og en oppsamlingskurv. Takket være disse to komponentene er arbeidet spesielt morsomt: filmruller vikles av jevnt og rykkfritt, og filmrester samles på en pålitelig måte.

Funksjoner

Secabo T60 skjæreplotter

Høy presisjon

Høy presisjon for kutting av minste fonter og objekter.

Secabo T60 skjæreplotter

Servodrev

Stillegående, presise og kraftige servodrev for best skjæreresultat

Secabo T60 skjæreplotter

Plug and play

Enkel installasjon, ingen ekstra drivere nødvendig

Secabo T60 skjæreplotter

LAPOS Q

Toppmoderne konturskjæringsfunksjon for Print & Cut-applikasjoner, automatisk kontinuerlig gjenkjenning av registermerker

Secabo T60 skjæreplotter

Enkel menynavigering

Komfortabelt kontrollpanel med opplyst LCD-display og store knapper
Secabo T60 skjæreplotter

DrawCut PRO

DrawCut PRO inkludert – med kontroll for LAPOS XPT, vektorisering, tekst til bane, skyggelegging, etc

Secabo T60 skjæreplotter

Mac-kompatibel

Dette produktet er også tilgjengelig som en Mac-kompatibel versjon med SignCut-programvaren (uten LAPOS).

Secabo T60 skjæreplotter

64bit Windows

Enheten kan styres av 64-bits operativsystemer.

Tekniske data

Dimensjoner:  92cm x 26cm x 26cm
Kontrol: Baklyst LED Display og gel knapper
Kuttefunksjon: LAPOS Q, sequential cut marks
max. downforce: 50-750 g
max. media bredde: 720 mm
max. media tykkelse: 1 mm
max. kutte størrelse: 610 mm
max. kuttehastighet:  960 mm/s
Tilkobling: USB
Motor: Servomotor
Nettovekt: 25.00 kg
Fraktvekt: 25.00 kg

kr 19 500 ekskl mva

Video