Velg din dedikerte Transferprinter

En printer er vel en printer? Svaret er nei. De finnes mange forskjellige maskiner på markedet og det fleste har sine dedikerte formål. Det finnes fotoprintere, storformatprintere, kopiprintere, printere til etiketter. Listen er lang. Vi leverer transferprintere optimalisert for transferpapir. Dette er printere som er grundig testet av The Magic Touch internasjonalt oppgradert og skreddersydd med egenutviklede drivere og program.

Vi har ett godt utvalg av Transferprintere. Våre transferprintere er spesial designet til transferpapir. Transferprinterene er oppgradert av The Magic Touch og det følger med egne drivere og programvarer du kun kan få hos The Magic Touch. Transferprintere er basert på toner og er oppgraderte laserskrivere. Vi anbefaler å bruke dedikerte transferprintere til transferpapir. Transferpapir har forskjellige typer voks og film og kan enkelt sette seg fast i laserskrivere som ikke er optimalisert for transfer.

Transferprintere

Vi leverer transferprintere fra OKI. Disse printerne er godkjent av OKI og har derfor 3 års garanti for bruk av transferpapir fra The Magic Touch

 

kr 18 000 ekskl mva
kr 69 000 ekskl mva

Kontaktskjema

Ønsker du å?

– Avtale Demo
– Avtale Installasjon
– Avtale Opplæring
– Support
– Spørsmål
– Bestille varer
– Motta vareprøve

Ta kontakt idag!

Vizuell AS
Jomfrulandsveien 2, 3530 Røyse

Telefon 32 16 16 20

Du kan også sende oss en melding i kontaktskjema ->>

Følg oss på

 

    Navn (*)

    E-post (*)

    Telefon (*)

    Emne

    Melding