Velg din dedikerte Transferprinter

En printer er vel en printer? Svaret er nei. De finnes mange forskjellige maskiner på markedet og det fleste har sine dedikerte formål. Det finnes fotoprintere, storformatprintere, kopiprintere, printere til etiketter. Listen er lang. Vi leverer transferprintere optimalisert for transferpapir. Dette er printere som er grundig testet av The Magic Touch internasjonalt oppgradert og skreddersydd med egenutviklede drivere og program.

pcproVi har ett godt utvalg av Transferprintere. Våre transferprintere er spesial designet til transferpapir. Transferprinterene er oppgradert av The Magic Touch og det følger med egne drivere og programvarer du kun kan få hos The Magic Touch. Transferprintere er basert på toner og er oppgraderte laserskrivere. Vi anbefaler å bruke dedikerte transferprintere til transferpapir. Transferpapir har forskjellige typer voks og film og kan enkelt sette seg fast i laserskrivere som ikke er optimalisert for transfer.

Transferprintere

Vi leverer transferprintere fra OKI. Disse printerne er godkjent av OKI og har derfor 3 års garanti for bruk av transferpapir fra The Magic Touch

OKI PRO 7411 WT – En revolusjon innen digital A4 fargeskriving, en åpenbaring for design

OKI sin banebrytende skriver innovasjon, Pro7411WT fjerner den siste barrieren for kreativitet og design. Hvordan skrive ut i hvilken som helst farge du ønsker. Enkelt legg til hvitt. Dette gjør det enkelt og kostnadsbesparende.

CMYW – Først innen digital fargeskriving
Tidligere så var det å skrive ut i hvitt ikke bare dyrt, men også arbeidskrevende med en rekke manuelle skrive teknikker. Med OKI sin banebrytende skriver teknologi og The Magic Touch spesial designede programvare SpaceControl. Kan du når bruke hvit toner sammen med høy oppløselige farger på en rekke forskjellige trykksaker på din arbeidsplass. Du kan trykke på mange forskjellige typer papir og transferpapir helt opp i A4 format.

Utvid din horisont forbi CMYK
Det å kunne oppnå levende full farge skriving pluss hvitt er en fordel for enhver grafisk bedrift. Dette gir deg en individuell og rask tilgang til små artikler, rekvisitta, reklamemateriell , T-skjorter og andre tekstiler.

Utskrift på arbeidsplassen ble akkurat smartere – Hvilken som helst farge inklusivt hvitt
Utskrift med hvit toner gir designere, grafiske studio, kopibutikker og en rekke andre grafiske bedrifter en ny fleksibilitet innen utskrift, kvalitetskontroll og produksjon av trykksaker når de trenger det.

 

kr 69 000 ekskl mva

Transferprinter

TMT A4 OKI Pro 6410 NEON

kr 26 000 ekskl mva
kr 41 500 ekskl mva

Kontaktskjema

Ønsker du å?

– Avtale Demo
– Avtale Installasjon
– Avtale Opplæring
– Support
– Spørsmål
– Bestille varer
– Motta vareprøve

Ta kontakt idag!

Vizuell AS
Jomfrulandsveien 2, 3530 Røyse

Telefon 32 16 16 20

Du kan også sende oss en melding i kontaktskjema ->>

Følg oss på

 

    Navn (*)

    E-post (*)

    Telefon (*)

    Emne

    Melding