Profesjonelle Produkter

Vizuell AS er den eneste offisielle Premium Sawgrass forhandleren i Norge. Vi leverer og lagerfører alle Sawgrass maskiner, blekk & papir, samt, deler og rekvisita. Vi er stolt av å kunne presentere det siste innen sublimeringsteknologi til enhver tid. Vi leverer TheMagicTouch store spekter av transferpapirer og Oki printere tilegnet denne teknologien. Hvittoner printere i kombinasjon med transferpapir fra TheMagicTouch gir valgene. Med OKI sin banebrytende teknologi og The Magic Touch spesial designede programvare Space Control har dere løsningen. Med riktig kunnskap og opplæring vil dette systemet gi dere mange muligheter for fullfargetrykk på nær sagt det meste. Se også vårt store utvalg av Graphtec Foliekuttere. Dette er høykvalitets produkter som skjærer detaljerte motiv med høy presisjon i både tekstil- og selvklebende vinylfolie.

Vi har kompetanse til opplæring og support på alle våre maskiner og programvarer. Samtidig har vi gjennomgående kunnskap, erfaring og jobber tett med våre leverandør. Dette gir oss et fortrinn i god og riktig veiledning. Vi besitter et omfattende lager av printere, varmepresser, kuttere og et mangfold av substrater og tilleggsprodukter i Norge.

Transfertrykk

En banebrytende trykkteknikk fra TheMagicTouch. TMT OKI hvittoner printere er det optimale valget der man ønsker å være fleksibel og kunne trykke fullfarge trykk på alle typer fargede tekstiler. I tillegg trykker du enkelt på tre, harde overflater, skinn, glass, plast og hud. Med en fullfarge transferprinter med hvit toner vil dere kunne overføre detaljer og design som ingen annen trykke teknikk tillater. Printeren håndterer graderinger. Hvittoner printere i kombinasjon med transferpapir fra TheMagicTouch gir valgene. En hvittoner printer tillater og produsere transfertrykk med luft i motivet. Slik unngår man plukking og merarbeid. Med OKI sin banebrytende teknologi og The Magic Touch spesial designede programvare Space Control har dere løsningen. Med riktig kunnskap og opplæring vil dette systemet gi dere mange muligheter for fullfargetrykk på nær sagt det meste. 12 mnd fri support er inkludert (fordrer obligatorisk installasjon og opplæring). Alle TMT / OKI-skrivere leveres med en standard 3 års garanti. Vår anbefalte presse til systemet er TMT MAXI presse.

Klikk her for å se utvalget av maskiner
kr 69 000 ekskl mva

Sublimering

Vizuell AS er den eneste offisielle Premium Sawgrass forhandleren i Norge. Vi leverer og lagerfører alle Sawgrass maskiner, blekk & papir, samt, deler og rekvisita. Vi er stolt av å kunne presentere det siste innen sublimeringsteknologi til enhver tid. Se ny og forbedret Sublimeringsprinter A4 med UHD blekk. Vi er til enhver tid først med den siste teknologien fra vår leverandør SAWGRASS. Vi har kompetanse til opplæring og support på alle Sawgrass maskiner og programvare. Samtidig har vi gjennomgående kunnskap, erfaring og jobber tett med vår leverandør. Dette gir oss et fortrinn i god og riktig veiledning samt rådgivning til våre kunder. Vi besitter et omfattende lager av printere, kopper og et mangfold av substrater og tilleggsprodukter i Norge. Alle gjenstander til sublimering fordrer en overflate med minst 60 % polyester for å være egnet å trykke på med sublimeringsblekk. Resultatet av trykket er kontrastfylt, høyoppløselig, varig og med dybde og detaljer ingen annen trykkmetode mestrer. Sublimering med Sublijet fra SAWGRASS er det optimale valget der man skal trykke foto på substrater.

Klikk her for å se utvalget av maskiner
kr 9 500 ekskl mva

Substrater å trykke på

Ingen trykkkvalitet kan sammenlignes med sublimering. Fullfarge sublimering fordrer hvite polyester substrater og tekstiler. Alle våre substrater er produsert til formål sublimering. Kopper, plater og artikler er belagt med et polyester belegg. Trykket går inn i belegget og ligger beskyttet mot slitasje. Ved å sublimere egnede tekstiler farger dere stoffet og trykket blir som en del av tekstilen. Sublimeringstrykk gir kontraster og fargegjengivelse som ingen annen trykk-teknikk vil mestre. Sublimering er også det eneste og optimale valget der man skal trykke foto. Man kan også bruke sort sublimeringsblekk og få samme trykk resultat på fargede polyester tekstiler.

Klikk her for å se utvalget av substrater
49kr

Kopper - Sublimering

Emaljekopp 48 stk

kr 2 352 ekskl mva

Foliekutt

Graphtec Foliekuttere er stabile og robuste maskiner. Foliekuttere fordrer ikke service eller supportavtale. Maskinene er meget enkle å betjene. En skjæreplotter kutter motiver, teks, logo og grafikk i selvklebende vinylfolie, og transferfolie til tekstiler. Programvaren Graphtec Studio legger kuttelinjer rundt filene og den sylskarpe kniven skjærer detaljert ut designet i valgt folie. Softwaren som medfølger er praktisk og forståelig. Dere finplukker designet effektivt og påfører motivet på tekstiler med en varmepresse. Vinylfolie settes på bil, vindu, skilt og harde overflater. Har dere en Graphtec foliekutter tilbyr dere høykvalitetstrykk med lang levetid både til harde overflater og tekstil trykk.

Klikk her for å se hele utvalget av foliekuttere
kr 25 000kr 28 000 ekskl mva

Tekstilfolie

TheMagicTouch leverer et stort utvalg transferfolier til tekstiler og skinn. Vi bestreber raske leveringsrutiner og alle varer sendes fra Norge. Standard FLEX123 og 123 PREMIUM fordrer kun fra 3-6 sekunder påføringstid i pressen. Dere finner mange farger, glitter, metalliske, stoff og neonfarger i vårt folieutvalg. Pris er oppgitt pr. meter for hele ruller. Ved ønsket om å bestille et mindre antall meter enn oppgitt på rullen tilkommer et kuttetillegg Kr 190,- (5 -10 -15m)

Klikk her for å se hele utvalget av tekstilfolie
89kr

123 Flex

123 Flex Sort

kr 490kr 2 225 ekskl mva

Varmepresse

De fleste trykketeknikker bruker varmepresser for å overføre trykk. Vi har ett stort utvalg av varmepresser. 

Klikk her for å se hele utvalget av varmepresser
kr 19 900 ekskl mva

Selvklebende vinylfolie

Vi leverer Avery selvklebende vinylfolie til bil, skilt, vegg og vindu. Høy opasitet, med varighet opp til 8 år. Avery vinylfolie er kjent for sin kvalitet.

Klikk her for å se hele utvalget av selvklebende folie

Selvklebende vinylfolie

Vinylfolie TMT A735 Silver Metallic

kr 1 020kr 3 950 ekskl mva

Kontaktskjema

Ønsker du å?

– Avtale Demo
– Avtale Installasjon
– Avtale Opplæring
– Support
– Spørsmål
– Bestille varer
– Motta vareprøve

Ta kontakt idag!

Vizuell AS
Jomfrulandsveien 2
3530 Røyse

Telefon 32 16 16 20

Du kan også sende oss en melding i kontaktskjema ->>

 

    Navn (*)

    E-post (*)

    Telefon (*)

    Emne

    Melding