Ferdigtrykk av trykksaker

Utforsk våre mange ferdiggjøringsmuligheter og våre spennende trykksaker! Vi tilbyr ferdigtrykk på et bredt spekter av artikler, inkludert kopper, veggbilder, vanndekaler, klistremerker, drikkeflasker og midlertidige tatoveringer. Vi kan også printe og binde inn bøkene dine med skreddersydde omslag. Kontakt oss for spesialbestillinger og opplev vår allsidige tjenesteportefølje.

Et eksempel på trykksaker fra Vizuell. Trykk-klare merker til overføring på tekstiler

TRYKK-KLARE MERKER TIL OVERFØRING PÅ TEKSTILER

Vi leverer ferdige merker produsert med Roland Print and Cut. Dette er fullfarge merker der trykket ligger på en film som kuttes ned. Merkene settes enkelt på tekstilen med en varmepresse. For en rekke bedrifter kan det være enkelt å ha en varmepresse, men de ønsker bistand til produksjon av merkene. Vi kan også ferdigstille ensfargede merker for tekstil med foliekutter. Da får man luft i motivet. Egnet til tekst, logo, grafikk og nummer/tall.

Les mer

KLISTREMERKER OG ETIKETTER

Spør oss om ferdigtrykk av klistremerker og etiketter. Vi har en avansert maskinpark for demo, som også ivaretar produksjon internt. Vi har mange muligheter avhengig av folien vi velger å printe på, og beskrivelse av klistremerkets formål.

Les mer
Eksempel på trykksaker fra Vizuell. Klistremerker og etiketter
Eksempler på trykksaker fra Vizuell. Drikkeflasker

DRIKKEFLASKER

Bestill drikkeflasker fra oss med deres logo. Vi garanterer trykkvaliteten på våre populære flasker i metall. Her trykker vi både fullfarge, bilder, tekst, logo og navn. Variabler er ingen hindring. Noe av våre mest populære ferdigtrykk er vårt store utvalg av drikkeflasker. Kontakt oss for tilbud.

Les mer

VANNDEKALER

Vann-dekaler kan like enkelt settes på lys, som modellfly, fliser, speil, glass og substrater med glatt overflate. Vann-dekalene kommer ferdig levert på A4 ark, om ikke annet er avtalt. Dette er ferdigtrykk som gir spennende muligheter og løfter ethvert produkt til nye høyder. 

Les mer
Eksempler på trykksaker fra Vizuell. Vanndekaler på flaske
Eksempel på trykksaker fra Vizuell. Tatoveringer

MIDLERTIDIGE TATOVERINGER

Vi leverer profesjonelle tatoveringer som passer like godt i business sammenheng som til barneselskapet. Tatoveringene kommer ferdig levert til dere på A4 ark, om ikke annet er avtalt.

Les mer

CHROMALUXE HD PLATER

Vi leverer ferdigtrykk i ferdige fullfarge foto på kvalitets plater til vegg. Bildene kan ikke sammenlignes med annen trykk-teknikk pga. sin kontrastfylte gjengivelse av motivet. Platene leveres med ulik finish som klar og matt overflate. Bestill deres beste foto på bilder for vegg. Få dem levert og heng dem opp. Enestående kvalitet hver gang.

Les mer
Eksempel på trykksaker fra Vizuell. Chromaluxe HD Plater
Eksempel på trykksaker fra Vizuell. Duraluxe HD Plater

DURALUXE HD PLATER

Vi leverer ferdige fullfarge foto på plater til vegg også for ute-bruk. Bildene kan ikke sammenlignes med annen trykk-teknikk pga. sin kontrastfylte gjengivelse av motivet. Platene leveres med matt overflate. Bestill deres informasjonsskilt på plater. Enestående kvalitet hver gang. Garantert til bruk ute.

Les mer

KOPPER MED TRYKK

Vi har et stort utvalg med metall og keramiske kopper som passer til alle anledninger. Uansett formål med koppene så har vi utvalget. Trykk deres kopp med kundelogo, tekst, grafikk, foto, kunst eller bilder. Porselen-, emalje-, karabinkopper, ølkrus, kaffebeger mm. 

Les mer
Eksempel på trykksaker fra Vizuell. Glitterkopper
Eksempel på trykksaker fra Vizuell. Skinncoaster

GLASSBRIKKE/COASTER

Vi kan også trykke Glassbrikker/coastere i ønsket motiv. Kan enkelt tilpasses interiøret, motivet på koppene, merkes med logo eller trykkes med annen personlig design, tekst eller bilde.

 

Nyhet! Nå har vi også rustikke skinnbrikker med personlig motiv. Stilig og praktisk. 

Les mer

trykksaker fra DEKORATIV.NO

La deg inspirere av flere artikler på Dekorativ.no. Vi har samlet et lite utvalg av våre populære trykksaker. Hvis det er noe annet du ønsker å bestille, kontakt oss gjerne. Mulighetene er mange med vårt store utvalg av artikler til salgs. 

 

Har du spørsmål eller ønsker hjelp, ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema eller ring oss på tel 32 16 16 20. 

 

Les også om vårt fordelsprogram for våre gode kunder. 

Dekorativ.no logo
Les mer på Dekorativ .no

Ønsker du informasjon om printe, kopiere eller innbinde dokumenter estetisk, pent og praktisk? Velg blant vårt store utvalg av innbindingsbøker, fotobøker, mapper og softcover mapper. Alle omslagsmapper kan profileres med deres logo. Les mer på Unibind.