LEVERING FRA NORGE

Vi jobber for høy servicegrad i form av raske leveringsrutiner fra vårt kontor og lager i Norge. Ved bestilling innen Kl. 14.00 inneværende dag bestreber vi å sende varene fra oss samme dag eller neste virkedag så fremt varene er på lager. Ønskes prioritert ordrehåndtering, tilkommer Kr 390,- Vi gir beskjed når varene er ferdig pakket på vårt lager. Ønsket frakttjeneste tilkommer iht Bring sine satser. Alle pakker sendt fra oss lar seg rutinemessig spore. Prisene i nettbutikken er eksklusiv moms, men det er ikke noe toll på varene siden vi sender fra Norge. Kunder gir oss gode tilbakemeldinger på effektiv behandling av deres bestillinger. Ved hasteoppdrag ivaretar vi også det. Varer kan hentes fra vårt lager etter avtale.

FRAKT

Et tilbakevendende og evigvarende spørsmål.

Vi bruker Brings tjenester ved alle våre sendinger. Bring tilbyr ulike tjenester i sitt system. Det viktigste for oss som leverandør er at varene kommer raskt og trygt frem til våre kunder samt at sendingen kan spores. Det er mange meninger om frakt. Vi er ydmyke for innspill. Dersom dere ønsker å arrangere frakt selv, så er dere velkomne til det, bare si ifra ved bestilling. I vår produktportefølje leverer vi alt fra store maskiner, komplette pakker som sendes på pall, tunge koppeesker og mindre enheter som blekk og papir i sending. Fornuftig og sikker pakking er også særdeles viktig for oss. Dette gjør at det er store variabler på våre sendinger. Vår erfaring er at vi imøtekommer dette på en enestående måte. Hver pakke blir nøye veid og målt slik at alle fraktkostander skal være reelle og korrekte iht. til Brings satser. Vi har ingen fortjeneste på frakten. Vi bruker mye ressurser på dette for å imøtekomme dere med riktig og korrekte priser.

I Norge er det mange som mener at frakt skal være gratis. Ja, dersom dette er ønskelig må kostnaden bæres et sted, for frakt har blitt kostbart. Vi har ikke kalkyler og påslag på produktene som ivaretar fraktfrie leveranser. I det lange løp mener vi at det er forutsigbart og riktig at hver og en av kundene våre betaler den reelle frakten forsendelsen har. Slik blir det rettferdig og korrekt. Det er også selvsagt variable kostnader knyttet opp imot ulike deler i landet. Skal alle betale samme frakt på varene er det noen som tjener på dette og noen som taper. Som kunde kan man om mulig ha spørsmål om fraktkostnaden som kommer opp i nettbutikken. Kontakt oss gjerne om dere har spørsmål, eller om dere tror fraktberegningen er feil. Systemet klarer ikke alltid å forstå hvor mange kolli som sendes. Vi kan om mulig sammen finne andre løsninger som er mer riktig for nettopp dere som kunde. Stykkgods er dessverre ikke et valg i nettbutikken pr i dag, men vi sender gjerne større volum på pall. Frakten vil da bli justert til reell frakt på faktura. Dette gjelder kun for bedrifter.

OBS: Dersom mottaker endrer tjeneste til «hensetting av pakken», påtar mottaker seg alt ansvar for eventuell skade på eller tap av pakken etter levering på avtalt sted.

ULIKE FRAKT ALTERNATIVER OG VALG MAN HAR I NETTBUTIKKEN

Pakke til hentested = Pakke til postkontor / post i butikk

Pakke til bedrift  = Levering på dør for bedrifter. Adressen må være betjent i normal arb.tid alle hverdager. Ekstra gebyr forekommer dersom adressen er ubemannet og pakken må kjøres ut på ny.

Bedriftspakke ekspress over natt (Informasjon fra posten/ Bring)

Hente selv (På vår adresse – Røyse) Kr 0,- = Vi gir beskjed når varene er klare til å bli hentet av kunden på vår adresse v/lagerporten. Dere avtaler tid for henting på hverdager mellom Kl. 09.00-15.00.

Frakt faktureres i henhold til satsene til Bring = Sendingen overgår dimensjon og / eller vekt i Brings system. Varene vil sendes som stykkgods fra oss. Dette gjelder kun ved leveringer til bedrifter.

Har du noen spørsmål ring oss på 32 16 16 20 eller send oss en henvendelse til mail@themagictouch.no

Kontaktskjema

Ønsker du å?

– Avtale Demo
– Avtale Installasjon
– Avtale Opplæring
– Support
– Spørsmål
– Bestille varer
– Motta vareprøve

Ta kontakt idag!

Vizuell AS
Jomfrulandsveien 2
3530 Røyse

Telefon 32 16 16 20

Du kan også sende oss en melding i kontaktskjema ->>

 

    Navn (*)

    E-post (*)

    Telefon (*)

    Emne

    Melding