Trykksaker

Vi tilbyr alt innen ferdigtrykk av trykksaker, med et omfattende utvalg av produkter og tekstiler tilgjengelig. 

Med både lager og produksjon i Norge, sikrer vi at varene sendes raskt og effektivt, samtidig som vi opprettholder høy kvalitet på både produkter og trykk.

Utforsk våre mange ferdiggjøringsmuligheter og kreative trykksaker! Vi kan trykke på et bredt spekter av artikler, inkludert kopper, veggbilder, vanndekaler, klistremerker, drikkeflasker og midlertidige tatoveringer. Blant våre tekstiler finner du klær, caps, putetrekk og saueskinn, samt mange andre spennende produkter. I tillegg tilbyr vi printing og innbinding av bøker med skreddersydde omslag.

Ta gjerne kontakt med oss for skreddersydde bestillinger og oppdag vårt brede utvalg av tjenester.

Kopper som er et eksempel på ting du kan trykke på.

TING DU KAN TRYKKE PÅ

I vår kontinuerlige innsats med å utvide vår produktrekke, fyller vi stadig vårt lager med nye artikler egnet for trykking. Utforsk vår varierte samling av produkter som er ideelle for ulike trykketeknikker, og la deg inspirere av de mange mulighetene. Alle våre produkter er av høy kvalitet, og sendes ut fra vårt varelager i Norge. 

Skulle dere ha behov for spesifikke produkter utover det som tilbys i nettbutikken, er dere velkommen til å ta kontakt.

Våre leverandører tilbyr et bredt spekter av produkter, både innen tekstiler og andre substrater, som er ideelle for trykking.

Se utvalget

Ferdigtrykk

Hos oss åpner vi dørene til et hav av muligheter når det kommer til ferdigtrykk av produkter. Med vårt fokus på kvalitet, og med både varelager og produksjon lokalisert i Norge, garanterer vi produkter av ypperste kvalitet.

Vårt sortiment egner seg perfekt for firmaprofilering, give-aways, gaveartikler og julegaver. Vi gir liv til deres ønskede motiv gjennom vårt presise trykk.

Utforsk vår mangfoldige ferdiggjøringsprosess og la deg forbløffe av vårt spennende utvalg av trykksaker. Vi tilbyr ferdigtrykk på et bredt spekter av produkter, inkludert kopper, veggbilder, vanndekaler, klistremerker, drikkeflasker,  midlertidige tatoveringer og masse mer. Ta kontakt hvis du ikke finner det du ønsker. Vi kan sammen finne et produkt og hjelpe deg med ferdigtrykk som passer for deg. 

Bli inspirert
Eksempel på ferdigtrykk på tekstil av Vizuell

trykksaker fra DEKORATIV.NO

La deg inspirere av flere artikler på Dekorativ.no. Vi har samlet et lite utvalg av våre populære trykksaker. Hvis det er noe annet du ønsker å bestille, kontakt oss gjerne. Mulighetene er mange med vårt store utvalg av artikler til salgs. 

Har du spørsmål eller ønsker hjelp, ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema eller ring oss på tel 32 16 16 20. 

Les også om vårt fordelsprogram for våre gode kunder. 

Dekorativ.no logo
Les mer på Dekorativ .no