Trykksaker

Her har vi samlet et knippe med muligheter av ferdiggjøring. Ved behov for andre trykksaker kontakt oss. Vi tilbyr ferdiggjøring og trykk på en rekke artikler som kopper, bilder til vegg, vanndekal til lys, klistremerker, drikkeflasker, midlertidig tatoveringer mm. Vi kan også printe og binde inn deres bok med trykk på bokomslaget.

TRYKK-KLARE MERKER TIL OVERFØRING PÅ TEKSTILER

Vi leverer ferdige merker produsert med Roland Print and Cut. Dette er fullfarge merker der trykket ligger på en film som kuttes ned. Merkene settes enkelt på tekstilen med en varmepresse. For en rekke bedrifter kan det være enkelt å ha en varmepresse, men de ønsker bistand til produksjon av merkene. Vi kan også ferdigstille ensfargede merker for tekstil med foliekutter. Da får man luft i motivet. Egnet til tekst, logo, grafikk og nummer/tall.

 

Les mer

KLISTREMERKER GO ETIKETTER

Spør oss om klistremerker og etiketter. Vi har en avansert maskinpark for demo, som også ivaretar produksjon internt. Vi har mange muligheter avhengig av folien vi velger å printe på, og beskrivelse av klistremerkets formål.

 

Les mer

DRIKKEFLASKER

Bestill drikkeflasker fra oss med deres logo. Vi garanterer trykk kvaliteten på våre populære flasker i metall. Her trykker vi både fullfarge, bilder, tekst, logo og navn. Variabler er ingen hindring. Kontakt oss for tilbud.

 

Les mer

VANNDEKALER

Vann-dekaler kan like enkelt settes på lys, som modellfly, fliser, speil, glass og substrater med glatt overflate. Vann-dekalene kommer ferdig levert på A4 ark, om ikke annet er avtalt.

 

Les mer

MIDLERTIDIGE TATOVERINGER

Vi leverer profesjonelle tatoveringer som passer like godt i business sammenheng som til barneselskapet. Tatoveringene kommer ferdig levert til dere på A4 ark, om ikke annet er avtalt.

 

Les mer
tatoveringer

CHROMALUXE HD PLATER

Vi leverer ferdige fullfarge foto på kvalitets plater til vegg. Bildene kan ikke sammenlignes med annen trykk-teknikk pga. sin kontrastfylte gjengivelse av motivet. Platene leveres med ulik finish som klar og matt overflate. Bestill deres beste foto på bilder for vegg. Få dem levert og heng dem opp. Enestående kvalitet hver gang.

 

Les mer

DURALUXE HD PLATER

Vi leverer ferdige fullfarge foto på plater til vegg også for ute-bruk. Bildene kan ikke sammenlignes med annen trykk-teknikk pga. sin kontrastfylte gjengivelse av motivet. Platene leveres med matt overflate. Bestill deres informasjonsskilt på plater. Enestående kvalitet hver gang. Garantert til bruk ute.

 

Les mer

DEKORATIV.NO

La deg inspirere av flere artikler på Dekorativ.no. Her samler vi et utvalg av populære artikler vi selger til våre kunder med trykk. Er det annet dere ønsker å bestille kontakt oss. Mulighetene er mange med vårt store omfang av artikler for salg.

Dekorativ.no logo
Les mer på Dekorativ .no