Internasjonalt konsept

Vi er stolte av å være en del av det internasjonalt anerkjente TheMagicTouch, som er et innovativ konsept innen trykk og overføringteknikker. Konsernet er ledene innen transferpapir og transfer teknologi og det jobbes hele tiden med ny teknologi og nye metoder. Sist i rekken er samarbeidet med OKI som har resultert i CMYW laserskriveren TMT OKI PRO 7411WT og TMT OKI SC8 White A3

TheMagicTouch startet i Nederland for over 20 år siden og er nå representert over 50 land. TheMagic TouchNorge leverer komplette transferpapir, tekstiltrykk og sublimeringsløsninger til bedrifter og organisasjoner i hele Norge.

TheMagicTouch gir deg muligheten til å trykke fullfarge motiver på hvilken som helst overflate eller produkt du kan tenke på. Prosessen er rask og enkel. Det er raskt og sette opp og man trenger ikke være profesjonell for å utføre jobben. Det er like raskt og gjøre klar ett trykk som det er å sette opp hundre trykk. Uansett om du vil trykke på tekstiler, papp, plastikk, lær, glass eller metall.

Ta kontakt med oss idag på 32 16 16 20 for å avtale gratis demonstrasjon og opplæring. Ønsker du å se hva vi kan gjøre spør oss om en vareprøve.

Kontaktskjema

Ønsker du å?

– Avtale Demo
– Avtale Installasjon
– Avtale Opplæring
– Support
– Spørsmål
– Bestille varer
– Motta vareprøve

Ta kontakt idag!

Vizuell AS
Jomfrulandsveien 2
3530 Røyse

Telefon 32 16 16 20

Du kan også sende oss en melding i kontaktskjema ->>

Følg oss på

 

    Navn (*)

    E-post (*)

    Telefon (*)

    Emne

    Melding