Hvem er vi?

Vizuell AS er stolt av å være en del av det internasjonale anerkjente TheMagicTouch. TheMagicTouch er et innovativt konsept innen trykk og overføringsteknikker. Konsernet er ledende innen transferpapir og transfer teknologi. TheMagicTouch jobber kontinuerlig med nye innovative løsninger for transfertrykk. Sist i rekken er samarbeidet med OKI, som har resultert i CMYW laserskrivere med hvittoner. TheMagicTouch startet i Nederland for over 20 år siden og er nå representert i over 50 land.

Vizuell AS er den eneste offisielle autoriserte Sawgrass forhandleren i Norge. Vi leverer og lagerfører alle Sawgrass maskiner, blekk & papir, samt deler og rekvisita. Vi har et stort lager i Norge. Vi presenterer det siste innen sublimeringsteknologi til enhver tid. Se ny og forbedret Sublimeringsprinter serie med UHD blekk. Vi er til enhver tid først med den siste teknologien fra vår leverandør SAWGRASS.

Vi innehar stor kompetanse til opplæring og support på alle våre maskiner og tilhørende programvare. Samtidig har vi gjennomgående kunnskap, erfaring og jobber tett med våre leverandører. Dette gir oss et fortrinn i god og riktig veiledning, samt god rådgivning. Vi besitter vårt omfattende lager i Norge. Vi har også et bredt samarbeid med en rekke leverandører på varmepresser. Hele vårt sortiment er kvalitetsmessig valgt til nettopp de teknikkene av overføring som vi leverer. For korrekt valg av presse spør oss gjerne om råd. Se også vårt store varelager av transferfolier, tekstilfolier og selvklebende vinyl samt vårt utvalg av optimale foliekuttere fra Graphtec til bruk på alle kuttefolier.

Ta kontakt med oss 32 16 16 20 for en uforpliktende demonstrasjon av ønskede maskiner. Vi bestreber høy kvalitet på vår servicegrad. Vi er medarbeidere med bred og lang erfaring innen teknikkene vi leverer, og følgelig har vår erfaring stor gevinst for våre kunder. Vi oppfordrer våre kunder til å ha et godt og tett samarbeid med oss. Det bidrar til suksess og god informasjons flyt som igjen sparer kunden for feilproduksjon og svinn.

The Magic Touch logo
123Flex logo
OKI logo
Sawgrass logo
Ricoh logo
Unibind logo
Graphtec logo
Avery Dennison logo
Siser logo
Unisub logo
ChromaLuxe logo
Duraluxe logo
Secabo logo
Insta logo
TW17 logo
VR15 logo
Adkins logo
Dekorativ.no logo
Vizuell logo

Kontaktskjema

Ønsker du å?

– Avtale Demo
– Avtale Installasjon
– Avtale Opplæring
– Support
– Spørsmål
– Bestille varer
– Motta vareprøve

Ta kontakt idag!

Vizuell AS
Jomfrulandsveien 2
3530 Røyse

Telefon 32 16 16 20

Du kan også sende oss en melding i kontaktskjema ->>

 

    Navn (*)

    E-post (*)

    Telefon (*)

    Emne

    Melding