Hvem er vi?

Vizuell AS er TheMagicTouch sin representant i Norge. TheMagicTouch er et innovativt selskap innen trykk- og overføringsteknikker. Konsernet er ledende innen transferpapir og transfer teknologi. TheMagicTouch jobber kontinuerlig med nye innovative løsninger for transfertrykk.

Vizuell AS er et veletablert foretak i markedet og den eneste offisielle autoriserte Sawgrass® forhandleren i Norge. Vi leverer og lagerfører alle Sawgrass maskiner, blekk & papir, samt deler og rekvisita. Vi har ett omfattende lager i Norge av blanke substrater å trykke på med sublimering, som kopper og flasker mm. Vi er til enhver tid først med den siste teknologien fra vår leverandør Sawgrass®.

Vizuell AS tilbyr nå nytt komplett DTF (Direct to film) system TMT DTF 60 PRO. TMT DTF 60 PRO er det ultimate DTF systemet med høykvalitets Kodak® blekk. Vi er autorisert forhandler av Cadlink® software som medfølger systemet. Systemet muliggjør produksjon av dekor på nær sagt alle typer tekstiler til en svært gunstig kostnad. Resultatet på transfermerkene er enestående myke, delikate og strekkbare uten sprekkdannelser ved bruk og etter vask.

Vi har et bredt samarbeid med en rekke europeiske leverandører. Secabo er kjent for et stort utvalg av brukervennlige høykvalitets varmepresser. Hele vårt sortiment av varmepresser er kvalitetsmessig valgt til nettopp de teknikkene av trykkteknikker som vi tilbyr. For korrekt valg av varmepresse spør oss om råd. Se også vårt store tilbud av effektive og brukervennlige HTV tekstilfolier og selvklebende vinylfolie. Vi leverer Graphtec og Secabo foliekutter til formålet.

Vizuell AS innehar meget god kompetanse til opplæring og support på alle maskiner og tilhørende programvare i vårt sortiment. Samtidig har vi gjennomgående kunnskap, erfaring og jobber tett med våre leverandører. Dette gir oss et fortrinn i god og riktig veiledning. Vi besitter et omfattende lager i Norge og bestreber raske leveringsrutiner og en effektiv handel.

Ta kontakt med oss på 32 16 16 20 for mer informasjon eller en demonstrasjon av ønskede maskiner. Vi bestreber høy kvalitet på vår servicegrad. Vi er medarbeidere med bred og lang erfaring, og følgelig har vår kunnskap stor gevinst for våre kunder. Vi oppfordrer våre kunder til å ha et godt og tett samarbeid med oss som totalleverandør. Det bidrar til suksess og god informasjons flyt som igjen sparer våre kunder for feilproduksjon og svinn.

The Magic Touch logo
123Flex logo
OKI logo
Sawgrass logo
Ricoh logo
Unibind logo
Graphtec logo
Avery Dennison logo
Siser logo
Unisub logo
ChromaLuxe logo
Duraluxe logo
Secabo logo
Insta logo
TW17 logo
VR15 logo
Adkins logo
Dekorativ.no logo
Vizuell logo

Kontaktskjema

Ønsker du å?

– Avtale Demo
– Avtale Installasjon
– Avtale Opplæring
– Support
– Spørsmål
– Bestille varer
– Motta vareprøve

Ta kontakt idag!

Vizuell AS
Jomfrulandsveien 2
3530 Røyse

Telefon 32 16 16 20

Du kan også sende oss en melding i kontaktskjema ->>

 

    Navn (*)

    E-post (*)

    Telefon (*)

    Emne

    Melding