Maskiner og Utstyr

Se vårt store utvalg av maskiner for fullfargetrykk. Hver maskin gir mye muligheter for deres virksomhet. Summen av flere maskiner dekker i større grad trykk på variable substrater og gjenstander. Dere er velkommen til å kontakte oss, vi bistår dere gjerne med valg av maskiner.

SUBLIMERINGSSKRIVERE

Sublimeringsmaskiner er enestående til trykk av foto og fullfargemotiv på gitte polyesterartikler. Vi har et stort utvalg artikler for trykk i nettbutikken. Ingen trykkgjengivelse kan sammenlignes med sublimeringstrykk. Perfekt egnet til fullfargetrykk på blant annet kopper og bilder til vegg. Sublimering fordrer trykk på polyester substrater, og hvite artikler gjengir farger og kontraster på best mulig måte. Dere kan også trykke med sort blekk på ulike polyester farger.

TRANSFERPRINTER HVIT TONER (CMYW)

Transferprintere med hvit lasertoner gir mye muligheter til fullfarge trykk på alle typer tekstiler, harde overflater, hud og artikler for øvrig som ikke er enkelt å trykke på med annet utstyr. Dette er den mest allsidige maskinen for fullfarge trykk på det meste. Med en transferprinter med hvit lasertoner er det en forutsetning at en bruker har kjennskap til billedbehandlingsprogram og filhåndtering.

kr 69 000 ekskl mva

TRANSFERPRINTER (CMYK)

Transferprintere med vanlige CMYK farger gir også muligheter til trykk på tekstiler, harde overflater, hud og artikler for øvrig som ikke er enkelt å trykke på med annet utstyr. Resultatet på trykket vil være annerledes enn ved en hvittoner printer, fordi dere alltid må printe farger på en film. Filmen varierer fra hvit til gjennomsiktig. I tillegg vil dere ikke kunne printe med hvit toner og trykke hvitt tekst på sort tekstil. Med en CMYK laserprinter vil dere ha begrensninger til sammenlignet med en hvittoner-printer.

kr 18 000 ekskl mva

VarmepresserSe hele utvalget

Se vårt store utvalg av varmepresser til alle typer formål. Her finner dere presser egnet til mindre produksjon, profesjonelle storforbrukere, skoler og bedrifter for øvrig. Alle våre varmepresser er nøye testet og garanterer kvalitet i alle ledd. Pressen er det essensielle arbeidsverktøy for all profesjonell trykk produksjon. Vi anbefaler ulike presser til ulike trykke teknikker. Rådfør dere med oss i valg av presse avhengig av hvilke logo produksjon dere har.

kr 45 000 ekskl mva
kr 67 450 ekskl mva
kr 5 600 ekskl mva
kr 15 500 ekskl mva
kr 19 900 ekskl mva

Caps og Kombipresser

TMT Smart Auto Cap presse

kr 12 500kr 15 900 ekskl mva
kr 79 900 ekskl mva
kr 37 000 ekskl mva
kr 4 500 ekskl mva
kr 29 000 ekskl mva
NY
kr 32 000 ekskl mva
NY
kr 21 500 ekskl mva

Ricoh Ri 100 DTG

Vårt siste tillegg er DTG maskin fra Ricoh som er en særdeles enkel maskin å betjene til fullfargetrykk på hvite bomullsartikler. Dette er en praktisk maskin til undervisning, i skolen, på butikken og til ressurssentre som har flere brukere og er avhengig av enkelhet.

kr 79 000 ekskl mva

Foliekutter

Graphtec foliekuttmaskiner er allsidige maskiner som kutter i transferfolie til tekstiler og selvklebende vinylfolie til harde overflater som bil, vindu, vegg og skilt. Her kan man også velge i effekter som reflex, glitter, stoff og neonfarger. Foliekuttere er allsidige maskiner som er enkle og betjene og gir sikkert resultater hver gang. En foliekutter gir detaljerte og robuste merker til de fleste trykk. Merkene tåler mye vask. Man forholder seg til en og en farge/effekt for hvert kutt. Men kan fint kombinere flere farger.

kr 72 000 ekskl mva
kr 59 900 ekskl mva
kr 25 000kr 28 000 ekskl mva
kr 95 000 ekskl mva
kr 82 000 ekskl mva
kr 58 500 ekskl mva
kr 68 500 ekskl mva

Transfer og vinyl plukkere

Glem ikke å se innom praktiske folieplukkere Vi har maskiner til både til selvklebende og transferfolie. En folieplukker bistår enkelt en person i plukkearbeidet, i tillegg til at man jobber langt mer effektivt og oppnår plassbesparelse på avfall.

kr 3 900 ekskl mva
kr 16 000 ekskl mva

Vinyl Remover

Speed Applicator

kr 33 000kr 49 000 ekskl mva
kr 33 000 ekskl mva

Vinyl Remover

VR15 Mediacounter

kr 5 200 ekskl mva

Vinyl Remover

VR15 Bord Stativ

kr 3 700 ekskl mva
kr 4 000kr 5 250 ekskl mva
kr 2 250kr 2 750 ekskl mva

FORDELSPROGRAM

Gjensidig godt kundeforhold og god kommunikasjon skal lønne seg. Ved å bestille maskiner fra TheMagicTouch vil vi nå gi FORDELSPRIS på utvalgte tilhørende artikler til bruk for den enkelte maskin. Artiklene med fordelspris vil være godt merket i nettbutikken med FORDELSPRIS. Maskiner som gjelder i fordelsprogrammet vil være godt opplyst. Artiklene vil variere og ha FORDELSPRIS i gitte perioder.  Vi ønsker å belønne kunder som gir oss tillit.

Klikk her for mer info

Fordelspris button