Transferpapir til egnede profesjonelle laserprintere

INFORMASJON – WOW OG T.ONE

Transferpapir fra TheMagicTouch er produsert til formål bruk i egnede laserprintere fra Oki. Vi stiller ingen garantier for våre transferpapirer til bruk annen laserprinter. OKI har produsert en serie printere som er kvalitetssikret til transfertrykk. Med hvittoner printer fra Oki muliggjør man fullfarge trykk på sort og alle fargede typer tekstiler, inkl. skinn. Optimale transferpapirer til bruk er WOW og T-One, pga. sin evne til å tillate luft i detaljerte motiver, slik unngår man plukking. Det er ikke mulig å bruke WOW og T.One i andre laserprintere enn hvittoner printer fra OKI. Med en OKI hvittoner printer leveres Software SpaceControl® som styrer fargesammensetningen, metning og innstillingene til transferpapirene, noe som er avgjørende for å lykkes. SpaceControl® er inkl. i prisen på maskinen. For å lykkes med transfer trykk fordrer det WOW godkjente varmepresser. Tilstrekkelig opplæring er en forutsetning.

INFORMASJON – TTC, TATTOO, OBM, DCT, CPM, CL MEDIA og ORD

Disse papirene fungerer som en bærer/film av trykket. Her er man ikke avhengig av en hvit-lasertoner for bruk. Men vi anbefaler TMT OKI SC8 White A3 til bruk for disse transferpapirene. Det er i tillegg avgjørende å bruke en varmepresse ved overføring av trykket til tekstilen for optimalt resultat. Ved bestilling av transferpapir til en laserprinter dere måtte ha, vil vi ikke kunne gi brukerveiledning, opplæring eller garanti. Vi stiller kun garantier til komplette systemer levert fra TheMagicTouch. All informasjon til transferpapirene finner dere under hvert enkelt produkt. Se også nederst på siden anbefalte matter og verktøy for produksjon.

NYHET
kr 1 600kr 3 200 ekskl mva
kr 1 500kr 2 900 ekskl mva
kr 1 200kr 1 900 ekskl mva
NYHET
kr 1 000 ekskl mva
kr 1 100 ekskl mva

Transferpapir

DCT – Vanndekal

kr 1 400kr 2 200 ekskl mva
kr 1 300kr 2 500 ekskl mva
NYHET
kr 1 400 ekskl mva
kr 1 100kr 2 100 ekskl mva
kr 1 400kr 2 400 ekskl mva

Transferpapir

Cover Seal

kr 1 100 ekskl mva
kr 890kr 2 580 ekskl mva
kr 890 ekskl mva

VERKTØY TIL TRANSFERTRYKK

kr 790 ekskl mva

Tilbehør Transfer

A-Pad

kr 1 900 ekskl mva

Oppstartspakker

Matte Pakke

kr 3 500 ekskl mva

Tilbehør Transfer

Teflonark

kr 990 ekskl mva
59kr

Tilbehør Transfer

Svamp – 10 stk

kr 590 ekskl mva

Viktig informasjon om transferpapirer i kombinasjon med riktig valg av laserprinter

Alle transferpapir fra TheMagicTouch er for bruk i laserprintere. TheMagicTouch leverer foretrukne OKI laserprintere til dette formålet. OKI har produsert en spesiell laserprinter med hvit lasertoner. Dette muliggjør fullfarge trykk på sort og alle fargede tekstiler. Optimale transferpapirer å bruke i en hvittoner printer er WOW og T-One, i tillegg til alle våre andre valg. Med en OKI hvittoner printer leveres Software SpaceControl som styrer fargesammensetningen til de ulike transferpapirene. I tillegg har OKI maskinene korte baner hvor papiret ferdes i maskinen. WOW og T-One vil ikke være egnet i andre laserprintere enn TMT OKI SC8 White A3 LED printer.

Med andre transferpapirer som TTC, TATTOO, OBM, DCT, CPM, CL MEDIA og ORD printer man på en bærer/film. Her er man ikke avhengig av hvit lasertoner for bruk. Men det er av betydning at laserprinteren garanterer bruk av transferpapirer da disse papirene er tykkere. Man må ta høyde for riktige innstillinger i printeren, samt leverandørens garanti for bruk av denne type papir i printeren. Vi leverer transferpapir som dere kan nytte i andre type laserprintere enn en OKI serie, men vi kan ikke stille garantier for deres formål med papiret i bruk i andre laserprintere. Når det er sagt er det mange laserprintere som vil kunne ivareta et slikt oppdrag. Det optimale valget er selvsagt foretrukne OKI maskiner som dere finner her