Transferpapir til egnede profesjonelle laserprintere

INFORMASJON – WOW OG T.ONE

Transferpapir fra TheMagicTouch er produsert til formål bruk i egnede laserprintere fra Oki. Vi stiller ingen garantier for våre transferpapirer til bruk annen laserprinter. OKI har produsert en serie printere som er kvalitetssikret til transfertrykk. Med hvittoner printer fra Oki muliggjør man fullfarge trykk på sort og alle fargede typer tekstiler, inkl. skinn. Optimale transferpapirer til bruk er WOW og T-One, pga. sin evne til å tillate luft i detaljerte motiver, slik unngår man plukking. Det er ikke mulig å bruke WOW og T.One i andre laserprintere enn hvittoner printer fra OKI. Med en OKI hvittoner printer leveres Software SpaceControl® som styrer fargesammensetningen, metning og innstillingene til transferpapirene, noe som er avgjørende for å lykkes. SpaceControl® er inkl. i prisen på maskinen. For å lykkes med transfer trykk fordrer det WOW godkjente varmepresser. Tilstrekkelig opplæring er en forutsetning.

INFORMASJON – TTC, TATTOO, OBM, DCT, CPM, CL MEDIA og ORD

Disse papirene fungerer som en bærer/film av trykket. Her er man ikke avhengig av en hvit-lasertoner for bruk. Men vi anbefaler OKI A4TMT LED til bruk for disse transferpapirene. Det er i tillegg avgjørende å bruke en varmepresse ved overføring av trykket til tekstilen for optimalt resultat. Ved bestilling av transferpapir til en laserprinter dere måtte ha, vil vi ikke kunne gi brukerveiledning, opplæring eller garanti. Vi stiller kun garantier til komplette systemer levert fra TheMagicTouch. All informasjon til transferpapirene finner dere under hvert enkelt produkt. Se også nederst på siden anbefalte matter og verktøy for produksjon.

NYHET
kr 1 980kr 3 990 ekskl mva
kr 1 350kr 2 700 ekskl mva
kr 990kr 1 490 ekskl mva
-30%
kr 1 350 kr 945 ekskl mva
NYHET
NYHET
kr 1 290 ekskl mva

Transferpapir

DCT – Vanndekal

kr 1 290kr 1 990 ekskl mva
kr 990kr 1 990 ekskl mva
kr 990kr 1 990 ekskl mva
kr 1 090kr 2 200 ekskl mva

Transferpapir

Magnetisk papir

kr 690 ekskl mva
kr 990 ekskl mva

Transferpapir

Cover Seal

kr 990 ekskl mva
kr 649kr 1 790 ekskl mva

VERKTØY TIL TRANSFERTRYKK

kr 790 ekskl mva

Andre Produkter

A-Pad

kr 1 200 ekskl mva

Andre Produkter

Matte Pakke

kr 3 500 ekskl mva

Andre Produkter

Teflonark

kr 990 ekskl mva

Andre Produkter

Svamp

kr 59 ekskl mva

Viktig informasjon om transferpapirer i kombinasjon med riktig valg av laserprinter

Transferpapir fra TheMagicTouch er beregnet til bruk i laserprinter. TheMagicTouch leverer foretrukne OKI laserprintere. OKI har produsert laserprintere med hvit lasertoner til formål transfer-print med transferpapirer fra TheMagicTouch. Dette muliggjør fullfarge trykk på farget og sorte tekstiler, inkl. skinn. Optimale transferpapirer å bruke er WOW og T-One, pga. sin evne til å tillate luft i motiver, slik unngår man plukking.

Med en OKI hvittoner printer leveres Software SpaceControl® som styrer fargesammensetningen, metning og innstillingene. SpaceControl® er avgjørende for å lykkes og er inkl i prisen på hvittoner-maskinen. OKI laserprintere har også korte baner hvor papiret kjøres i maskinen. WOW og T-One er IKKE forenlig med andre laserprintere enn hvittoner-printerne: TMT OKI Pro 7411WT A4 LED printer og TMT OKI SC8 White A3 LED printer.

Andre ulike transferpapirer fra TheMagicTouch er TTC, TATTOO, OBM, DCT, CPM, CL MEDIA og ORD. Disse papirene fungerer som en bærer/film av trykket. Her er man ikke avhengig av en hvit-lasertoner for bruk. Disse transferpapirene vil om mulig også kunne nyttes i ulike laserprintere uten hvittoner, vår anbefaling til laserprinter er OKI CMYK printer. Men hvittoner printer er selvsagt alltid en fordel da den også printer hvitt og gir langt flere muligheter.

Ved bestilling av transferpapir til en annen leverandørs laserprinter, vil vi ikke kunne gi brukerveiledning, opplæring eller garanti. Vi stiller garantier, opplæring og brukeveilending til rådighet av våre transferpapirer til egnede laserprintere anskaffet fra TheMagicTouch. For å lykkes behøver man en WOW godkjent varmepresse.