Transferpapir til laserprinter

Transferpapir fra TheMagicTouch er produsert til formål bruk i laserprinter. Det er for øvrig viktig og sette seg inn følgende informasjon. TheMagicTouch leverer foretrukne OKI laserprintere. OKI har produsert en spesiell serie printere med hvit lasertoner til formål transfer-print. Med hvittoner printer muliggjør fullfarge trykk på sort og alle fargede typer tekstiler, inkl skinn. Optimale transferpapirer å bruke i en hvittoner printer er WOW og T-One, pga. sin evne til å tillate luft i detaljerte motiver, slik unngår man plukking. Med en OKI hvittoner printer leveres Software SpaceControl® som styrer fargesammensetningen, metning og innstillingene til transferpapirene. SpaceControl® er avgjørende for å lykkes med transfertrykk med en hvittoner printer og er inkl i prisen på maskinen. Andre ulike transferpapirer fra TheMagicTouch som TTC, TATTOO, OBM, DCT, CPM, CL MEDIA og ORD har foretrukne egenskaper til sitt formål. Disse papirene fungerer som en bærer/film av trykket. Her er man ikke avhengig av en hvit-lasertoner for bruk. Men hvittoner printer er selvsagt en fordel da den også printer hvitt og gir langt flere muligheter. Les mer om alle de unike formålene til TheMagicTouch transferpapir under. Vesentlig for suksess i produksjon er tilstrekkelig opplæring og kunnskap, samt evne til å følge bruksanvisningene som medfølger. Det er i tillegg avgjørende å bruke en WoW godkjent presse for å garantere resultatet. Ytterligere informasjon finnes nederst på siden.

Transferpapir til laserprinter

NYHET

Transferpapir

T.One

kr 1 980kr 3 990 ekskl mva

Transferpapir

WoW

kr 1 350kr 2 700 ekskl mva

Transferpapir

TTC

kr 990kr 1 490 ekskl mva
NYHET

Transferpapir

RST

kr 890 ekskl mva
-30%

Transferpapir

WOW 7.8 SMALL

kr 1 350 kr 945 ekskl mva

Transferpapir

Temporary Tattoo

kr 990 ekskl mva

Transferpapir

DCT

kr 1 290kr 1 990 ekskl mva

Transferpapir

OBM

kr 990kr 1 990 ekskl mva

Transferpapir

CPM

kr 990kr 1 650 ekskl mva

Transferpapir

CL Media

kr 1 090kr 2 200 ekskl mva

Transferpapir

Magnetisk papir

kr 690 ekskl mva

Transferpapir

ORD

kr 990 ekskl mva

Transferpapir

Cover Seal

kr 990 ekskl mva
kr 490kr 1 400 ekskl mva

Transferpapir

T.Foil

kr 790 ekskl mva

Viktig informasjon om transferpapirer i kombinasjon med riktig valg av laserprinter

Alle transferpapir fra TheMagicTouch er produsert til formål bruk i laserprinter. TheMagicTouch leverer foretrukne OKI laserprintere til dette formålet. OKI har produsert en spesiell serie laserprintere med hvit lasertoner til formål transfer-print med TheMagicTouch. Dette muliggjør fullfarge trykk på sort og alle fargede typer tekstiler, inkl skinn. Optimale transferpapirer å bruke i en hvittoner printer er WOW og T-One, pga. sin evne til å tillate luft i detaljerte motiver, slik unngår man plukking. Med en OKI hvittoner printer leveres Software SpaceControl® som styrer fargesammensetningen, metning og innstillingene til transferpapirene. SpaceControl® er avgjørende for å lykkes med transfertrykk med en hvittoner printer og er inkl i prisen på maskinen. OKI laserprintere har også korte og relativt rette baner hvor papiret kjøres i maskinen. WOW og T-One er IKKE forenlig med andre laserprintere enn hvittoner-printerne: TMT OKI Pro 7411WT A4 LED printer og TMT OKI SC8 White A3 LED printer. Det unike med WOW og T-One er evnen til å få luft i detaljerte motiver. Det er ingen annen overføringsteknikk eller transferpapir fra oss som vil mestre dette resultatet på alle typer tekstiler og fargede stoffer, inkl skinn.

Andre ulike transferpapirer fra TheMagicTouch som TTC, TATTOO, OBM, DCT, CPM, CL MEDIA og ORD har foretrukne egenskaper til sitt formål. Disse papirene fungerer som en bærer/film av trykket. Her er man ikke avhengig av en hvit-lasertoner for bruk. Disse transferpapirene vil om mulig også kunne nyttes i ulike laserprintere uten hvittoner, inkl OKI CMYK printer. Men hvittoner printer er selvsagt alltid en fordel da den også printer hvitt og gir langt flere muligheter. Ved valg av transfertrykk med en annen laserprinter er det av betydning at laserprinteren garanterer bruk av transferpapirer. Man må ta høyde for riktige innstillinger i printeren, samt leverandørens garanti for bruk av denne type transferpapir i printeren. Vi leverer transferpapir som dere kan nytte i andre type laserprintere enn en OKI serie, men vi stiller ingen garantier for deres formål med papiret i bruk i andre laserprintere. Oki opprettholder full garanti på deres maskiner med bruk av våre medier så lenge det benyttes kun Oki original toner og deler. Det optimale valget er selvsagt foretrukne OKI maskiner som dere finner hos oss. Les mer om alle de unike formålene til TheMagicTouch transferpapir under. Vesentlig for suksess i produksjon er tilstrekkelig opplæring og kunnskap, samt evne til å følge bruksanvisningene som medfølger. Det er i tillegg avgjørende å bruke en WoW godkjent presse for å garantere resultatet.