Transferpapir til egnede profesjonelle laserprintere

INFORMASJON – WOW OG T.ONE

Transferpapir fra TheMagicTouch er produsert til formål bruk i egnet laserprinter fra Oki. Vi stiller ingen garantier for våre transferpapirer til bruk i en hvilke som helst laserprinter. OKI har produsert en serie printere som er kvalitetssikret og vil fungere i kombinasjon med transfertrykk. Med hvittoner printer fra Oki muliggjør man fullfarge trykk på sort og alle fargede typer tekstiler, inkl skinn. Optimale transferpapirer til bruk er WOW og T-One, pga. sin evne til å tillate luft i detaljerte motiver, slik unngår man plukking. Det er ikke mulig å bruke WOW og T.One i andre laserprintere enn hvittoner printer fra OKI.

Med en OKI hvittoner printer leveres Software SpaceControl® som styrer fargesammensetningen, metning og innstillingene til transferpapirene, noe som er avgjørende for å lykkes. SpaceControl® er inkl. i prisen på maskinen. For å lykkes med transfer trykk fordrer det WOW godkjente varmepresser.

INFORMASJON – TTC, TATTOO, OBM, DCT, CPM, CL MEDIA og ORD

Disse papirene fungerer som en bærer/film av trykket. Her er man ikke avhengig av en hvit-lasertoner for bruk. Men vi anbefaler OKI A4TMT LED til bruk for disse transferpapirene. Det er i tillegg avgjørende å bruke en varmepresse ved overføring av trykket til tekstilen for optimalt resultat. Ved bestilling av transferpapir til en laserprinter dere måtte ha, vil vi ikke kunne gi brukerveiledning, opplæring eller garanti. Vi stiller kun garantier til komplette systemer levert fra TheMagicTouch.

All informasjon til transferpapirene finner dere under hvert enkelt produkt.

Transferpapir til laserprinter

NYHET
kr 1 980kr 3 990 ekskl mva
kr 1 350kr 2 700 ekskl mva
kr 990kr 1 490 ekskl mva
NYHET
-30%
kr 1 350 kr 945 ekskl mva
kr 990kr 1 990 ekskl mva

Transferpapir

DCT – Vanndekal

kr 1 290kr 1 990 ekskl mva
kr 990kr 1 650 ekskl mva
kr 1 090kr 2 200 ekskl mva

Transferpapir

Magnetisk papir

kr 690 ekskl mva
kr 990 ekskl mva

Transferpapir

Cover Seal

kr 990 ekskl mva
kr 490kr 1 400 ekskl mva

Viktig informasjon om transferpapirer i kombinasjon med riktig valg av laserprinter

Det er viktig og sette seg inn i følgende informasjon.

Alle transferpapir fra TheMagicTouch er produsert til formål bruk i laserprinter. TheMagicTouch leverer foretrukne OKI laserprintere til dette formålet. OKI har produsert en spesiell serie laserprintere med hvit lasertoner til formål transfer-print med transferpapirer fra TheMagicTouch. Dette muliggjør fullfarge trykk på sort og alle fargede typer tekstiler, inkl. skinn. Optimale transferpapirer å bruke i en hvittoner printer er WOW og T-One, pga. sin evne til å tillate luft i detaljerte motiver, slik unngår man plukking.

Med en OKI hvittoner printer leveres Software SpaceControl® som styrer fargesammensetningen, metning og innstillingene til transferpapirene. SpaceControl® er avgjørende for å lykkes med transfertrykk med en hvittoner printer og er inkl i prisen på maskinen. OKI laserprintere har også korte og relativt rette baner hvor papiret kjøres i maskinen. WOW og T-One er IKKE forenlig med andre laserprintere enn hvittoner-printerne: TMT OKI Pro 7411WT A4 LED printer og TMT OKI SC8 White A3 LED printer. Det unike med WOW og T-One er evnen til å få luft i detaljerte motiver. Det er ingen annen overføringsteknikk eller transferpapir fra oss som vil mestre dette resultatet. For optimalt resultat fordrer dette en WOW godkjent varmepresse fra TheMagicTouch.

Andre ulike transferpapirer fra TheMagicTouch som TTC, TATTOO, OBM, DCT, CPM, CL MEDIA og ORD har foretrukne egenskaper til sitt formål. Disse papirene fungerer som en bærer/film av trykket. Her er man ikke avhengig av en hvit-lasertoner for bruk. Disse transferpapirene vil om mulig også kunne nyttes i ulike laserprintere uten hvittoner, vår anbefaling til laserprinter er OKI CMYK printer. Men hvittoner printer er selvsagt alltid en fordel da den også printer hvitt og gir langt flere muligheter.

Ved valg av transfertrykk til en CMYK laserprinter er det av betydning at laserprinteren garanterer bruk av transferpapirer. Man må ta høyde for riktige innstillinger i printeren, samt leverandørens garanti for bruk av denne type transferpapir i printeren. Vi leverer transferpapir som dere kan nytte i andre type laserprintere enn en OKI serie, men vi stiller ingen garantier for deres formål med papiret til bruk i andre laserprintere. Oki opprettholder full garanti på deres maskiner med bruk av våre medier så lenge det benyttes kun Oki original toner og deler. Det optimale valget er selvsagt foretrukne OKI maskiner fra oss. Vesentlig for suksess i produksjon er tilstrekkelig opplæring og kunnskap, samt evne til å følge bruksanvisningene som medfølger. Det er i tillegg avgjørende å bruke en WOW godkjent varmepresse ved påføring av trykkene på tekstilene.

Ved bestilling av transferpapir til en laserprinter dere måtte ha fra før, vil vi ikke kunne gi brukerveiledning, opplæring eller garanti. Mangfoldet av printere i markedet er stort og alle maskinene jobber ulikt og har egne garantier.

Vi stiller garantier, opplæring og brukeveilending til rådighet av våre transferpapirer til egnede laserprintere anskaffet fra TheMagicTouch.