VARMEPRESSE

Varmepresse til tekstiltrykk er det viktigste verktøy i produksjon. Uansett type trykkmerker så er pressens kvalitet av stor betydning. Se vårt store utvalg av presser. Velg blant størrelser på plater, og om pressen skal være manuelt dreven eller luftdreven. Vi har lang og inngående kunnskap på varmepresser, og et stort varelager i Norge med raske leveringsrutiner. Spør oss gjerne om råd. Alle våre presser er brukervennlige høykvalitetspresser nøye valgt til lang og tro tjeneste. Med en kvalitetspresse vil trykk jobben være forutsigbar og arbeidsflyten optimal.

Varmepresse utvalg

Varmepresse TMT Premium x2  luft 40x50cm

Nyheten TMT Premium x2 er en ergonomisk varmepresse med høyt kontakttrykk, suveren varmeeffekt og varmefordeling på en 40 x 50cm plate. Varmepressen har digital Timer og LED display med automatisk tid og temperaturstyring samt programmering med bl.a. mulighet til forvarming/press til ønsket tid. Det er også mulig å skifte underplatene med «Quick Change» system (tilleggsutstyr). Varmepressen er utstyrt med krysslaser for enklere/nøyaktig plassering av trykk. Elementet sikrer presis varmefordeling og åpner seg automatisk ved endt syklus og veksler side ved hjelp av fotpedal.

kr 54 900 ekskl mva

Varmepresse  TMT POWER PRO A3 M/ 42X42CM

TMT POWER PRO er en praktisk og brukervennlig varmepresse fra TheMagicTouch. Med denne unike «komponent baserte» varmepressen jobber man enkelt og komfortabelt. Pressen er kvalitetsgodkjent til bruk for transfertrykk produksjon, men også meget godt egnet til transfer merker, sublimeringstrykk og foliekutt merker. Pressen har en stabilt trykk, og jevn, stabil varme. Med en plate som man kan justere ved å dra ut, kommer man enkelt til plaggene for avpassing og plassering. I tillegg er dette en den perfekte pressen til produksjon av transfermeker, og følgelig har pressen fått WOW godkjent stempel. Her har man god plass og en oversiktlig arbeidsflate. Pressen er manuell og kostnadseffektiv. Med en Auto-Sleep funksjon går maskinen i dvale etter 2 timer uten drift. Alle komponenter kan enkelt skiftes ut ved behov. Pressen har tilgjengelige 3 utskiftbare plater – tilleggsartikkel.

kr 18 500 ekskl mva

Varmepresse TMT Major  Luft 38x50cm

TMT Major er en luftdreven varmepresse med svingbar topplate. Denne varmepressen er en arbeidshest, og har lenge vært ansett som den mest pålitelige og holdbare varmepressen på markedet. TMT Major er luft drevet og hindrer derfor operatør trøtthet og øker produksjonshastighet. TMT Major brukes globalt, av verdens beste klær og merkevareprodusenter. Varmepressen blir ofte valgt for sin raske varmegjenvinning, nøyaktig temperatur, jevne trykk og dens evne til å oppnå konsistente resultater under konstant bruk.

 

kr 40 500 ekskl mva

Varmepresse TMT Maxi  Manuell 38x50cm «Quick Release»

En høy kvalitets varmepresse med støpt aluminiums ramme produsert i England. Varmepressen har en svingbar topp plate som gir deg god sikt og enkel tilgang til det du skal trykke på. Pressen er utstyrt med avansert datastyrt LED-kontroller for nøyaktig innstilling av både tid og temperatur. Trykkjustering er lett tilgjengelig. Maxi varmepresse er utstyrt med en «quick release» utløsermekanisme, slik kan du enkelt bytte ut platene uten bruk av verktøy. Avtakbare plater finnes i flere størrelser og kan bestilles separat eller som en pakke.

 

kr 22 000 ekskl mva

Varmepresse Multi Mug Kopp med 8 forskjellige elementer

Se vår nye smarte koppe- presse MULTI MUG Press. Koppe pressen leveres med 3 standard, 3 koniske elementene og 2 høye elementer som er perfekt egnet til å trykke på flasker og høye drikkebeger. Slik kan dere tilby trykk som går høyere på flasker, termoser og høye kaffebeger. Med en MULTI MUG Press har dere få begrensninger i trykk. Her medfølger alt man behøver for et fleksibelt og variert tilbud av trykk på kopper og flasker. Pressen er enkelt å betjene og gir stabile resultat i trykk prosessen. Den er lett å betjene med et oversiktlig display. I tillegg har pressen en timer som teller ned til riktig tid i produksjon. Alle elementer til kopp-pressene er forbruksvare og må skiftes ut ved behov. Multi Mug elementene kan ikke nyttes i vår tidligere utgave Mag Mug Press.

NYHET
kr 6 750kr 7 750 ekskl mva

Varmepresse TMT Elite Kombi

En høy teknologisk varmepresse for Caps, lommer og andre små trykk det er vanskelig å utføre med en vanlig varmepresse. De utskiftbare elementene gjør dette til en ideell maskin. Varmepressen er i støpt aluminium for styrke og holdbarhet. Pressen er utstyrt med en avansert datastyrt LED-kontrollenhet som gir deg nøyaktig temperatur og tidsinnstillinger. Denne pressen er egnet for både lette og tunge trykkejobber.

Pressen inkl. følgende element:

 • Buet caps varmeelement: 15 cm x 9 cm
 • Flatt varme-element: 15 cm x 9 cm
 • Liten flat plate: 8 cm x 6,5 cm
 • Stor flat plate : 13 cm x 10 cm

Tilleggs element som ikke inngår i pakken:

Bestill SMART tilleggs-element for baller: Håndball, fotball, volleyball mm

Caps og Kombipresser

TMT Elite Kombi Varmepresse

kr 15 000 ekskl mva

Varmepresse TMT 50 Pro Varmepresse 40x50cm

TMT 50 Pro er en halv automatisk varmepresse. Det er ikke nødvendig for operatøren å vente ved pressen siden den åpner seg automatisk når den er ferdig etter den konfigurerte tiden. Temperatur og tid forhåndsinnstilles digitalt. En teller holder oversikt over utførte trykk og kan nullstilles, om ønskelig. Trykket på varmeplaten justeres manuelt på oversiden av varmeplaten. TMT 50 Pro varmepressen, med en varmeplate på 40cm x 50cm, har et ekstra deksel for å beskytte operatøren mot varmen.

-20%
kr 14 400 ekskl mva

Varmepresse TMT 38 Intro

TMT 38 Intro er en halv automatisk varmepresse. Det er ikke nødvendig for brukeren å vente ved pressen da den åpner seg automatisk når den er ferdig etter den konfigurerte tiden. Et akustisk signal vil varsle brukeren tre sekunder før prosessen er slutt. Jobben kan også avbrytes ved å trykke på en knapp. Denne funksjonen kan for eksempel brukes til å forvarme/tørke tekstiler i forkant. Temperatur og tid forhåndsinnstilles digitalt. En teller holder oversikt over utførte trykk og kan nullstilles, om ønskelig. Trykket på varmeplaten justeres manuelt på oversiden av varmeplaten. TMT 38 intro varmepressen, med en varmeplate på 38cm x 38cm, har et ekstra deksel for å beskytte operatøren mot varmen. Varmepressen er egnet til profesjonelt bruk av mange vanlige varmeoverføringsmetoder.

 

Varmepresse TMT 4x kopp presse inkl. 4 stk – Ø 80 mm elementer

TMT 4x er en veldig fleksibel kopp presse med utskiftbare elementer slik at du kan trykke kopper og glass i forskjellig størrelse samtidig.

 • Hver stasjon kontrolleres separat derfor kan flere forskjellige produkter Trykkes samtidig
 • Hver stasjon kan stilles inn forskjellig
 • Du kan ha forskjellige elementer i hver stasjon

Varmepressen kommer levert med 4 Ø 80mm Elementer

Tilleggs element:

 • Ø 62 mm – Kr 1600,-,
 • Ø 72 mm – Kr 1600,- ,
 • Ø 80 mm – Kr 1600,-,
 • Ø 95 mm – Kr 1600,- ,
 • Ø 100 Konisk Kr 2250,-

Varmepresse til Caps TMT Premium 

TMT Premium Cap Press er en ergonomisk varmepresse med høyt kontakttrykk, suveren varmeeffekt og varmefordeling på en 15 x 8cm plate. Varmepressen har digital Timer og LED display med automatisk tid og temperaturstyring samt programmering med bl.a. mulighet til forvarming/press til ønsket tid. Trykket kan enkelt justeres ved å vri på hjulet på bunn. Dette er en profesjonell varmepresse passende til alle typer trykk-teknikker til bruk på caps trykk. Pressen er også godt egnet til bukseben, bager og andre trykk som ikke er egnet å plassere i en standard flatpresse.

 

Caps og Kombipresser

TMT Auto Cap press

kr 7 900 ekskl mva

Varmepresse TMT Maxi  Manuell A2 42x60cm

En høy kvalitets varmepresse med støpt aluminiums ramme produsert i England. Varmepressen har en sving bar topp plate som gir deg god sikt og enkel tilgang til det du skal trykke på. Utstyrt med avansert datastyrt LED-kontroller for nøyaktig innstilling av både tid og temperatur. Trykkjustering er lett tilgjengelig oppe på varmepressen. Maxi varmepresse er utstyrt med en «quick release» utløsermekanisme, slik du enkelt kan bytte ut platene uten bruk av verktøy. Avtakbare plater finnes i flere størrelser og kan bestilles separat eller som en pakke. Denne pressen gir dere mulighet til å trykke større format som skilt og bilder for vegg.

kr 33 000 ekskl mva

Varmepresse TMT Omega 1000 Twin  Luft 38×50cm

En høy kvalitets varmepresse med støpt aluminiumsramme produsert i England. Den er ideell for høyt volum og lav slitasje på brukeren. To knapps styresystem sikrer at operatørens hender er godt borte fra varmeplaten når maskinen er i drift. Sving hode gir deg rask og god oversikt over arbeidsflaten
Omega 1000 varmepresse er utstyrt med en «quick release» utløsermekanisme, slik du enkelt kan bytte ut platene uten bruk av verktøy. Avtakbare plater finnes i flere størrelser og kan bestilles separat eller som en pakke.

kr 52 500 ekskl mva

Varmepresse TMT Omega 750  Luft 80×100cm

TMT OMEGA 750 VarmepresseEn høy kvalitets varmepresse med støpt aluminiumsramme produsert i England. Varmepressen har en uttrekkbar plate som gir deg god sikt og enkel tilgang til det du skal trykke på. Utstyrt med avansert datastyrt LED-kontroller for nøyaktig innstilling av både tid og temperatur. Trykkjustering er lett tilgjengelig oppe på varmepressen.

Varmepressen har en stor varmeplate på hele 80x100cm

Her finner du mer informasjon om denne varmepressen

kr 73 000 ekskl mva

Bestill I Nettbutikk

kr 1 500 ekskl mva

Tilbehør Sublimering

Varmetape 3pk

kr 590 ekskl mva

Tilbehør Transfer

Heat Press Mat

kr 490 ekskl mva

Caps og Kombipresser

TMT Kombi Varmepresse

kr 11 000 ekskl mva
kr 22 000 ekskl mva
kr 40 500 ekskl mva
kr 1 500kr 9 000 ekskl mva
kr 2 250kr 7 500 ekskl mva
kr 52 500 ekskl mva
kr 1 500kr 6 500 ekskl mva
kr 1 475 ekskl mva
kr 8 900 ekskl mva
kr 33 000 ekskl mva
kr 73 000 ekskl mva
kr 41 000 ekskl mva
kr 39 000 ekskl mva

Caps og Kombipresser

TMT Elite Kombi Varmepresse

kr 15 000 ekskl mva
kr 3 900 ekskl mva

Tilbehør Transfer

M-Pad

kr 250 ekskl mva
kr 54 900 ekskl mva

Caps og Kombipresser

TMT Auto Cap press

kr 7 900 ekskl mva

Tilbehør Varmepresse

TMT 4x kopp presse Elementer

kr 1 600kr 2 250 ekskl mva
-20%
kr 14 400 ekskl mva
kr 1 650kr 8 500 ekskl mva

Tilbehør Varmepresse

Mag Mug Elementer

kr 750 ekskl mva
kr 96 500 ekskl mva
kr 129 500 ekskl mva

Tilbehør Varmepresse

Innlegg til 11 oz Plastkopp

kr 380 ekskl mva

Tilbehør Varmepresse

TMT Auto Kombi element

kr 3 000 ekskl mva
kr 4 990 ekskl mva
kr 1 400 ekskl mva
kr 15 900 ekskl mva
kr 1 690 ekskl mva
kr 14 000 ekskl mva
kr 18 500 ekskl mva
kr 890kr 2 770 ekskl mva
NYHET
kr 6 750kr 7 750 ekskl mva
NYHET

Tilbehør Varmepresse

Multi Mug Press 8 Elementer

kr 750 ekskl mva

Caps og Kombipresser

TMT Auto Kombi Press

kr 9 500 ekskl mva
kr 22 000 ekskl mva

Kontaktskjema

Ønsker du å?

– Avtale Demo
– Avtale Installasjon
– Avtale Opplæring
– Support
– Spørsmål
– Bestille varer
– Motta vareprøve

Ta kontakt idag!

Vizuell AS
Jomfrulandsveien 2, 3530 Røyse

Telefon 32 16 16 20

Du kan også sende oss en melding i kontaktskjema ->>

Følg oss på

  Navn (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Emne

  Melding