Varmepresse

Varmepresse til tekstiltrykk er det viktigste verktøy i produksjon. Uansett type trykkmerker så er pressens kvalitet av stor betydning. Se vårt store utvalg av presser. Velg blant størrelser på plater, og om pressen skal være manuelt dreven eller luftdreven. Vi har lang og inngående kunnskap på varmepresser, og et stort varelager i Norge med raske leveringsrutiner. Spør oss gjerne om råd. Alle våre presser er brukervennlige høykvalitetspresser nøye valgt til lang og tro tjeneste. Med en kvalitetspresse vil trykk jobben være forutsigbar og arbeidsflyten optimal.

Varmepresse utvalg

Varmepresse TMT Premium x2  luft 40x50cm

Nyheten TMT Premium x2 er en ergonomisk varmepresse med høyt kontakttrykk, suveren varmeeffekt og varmefordeling på en 40 x 50cm plate. Varmepressen har digital Timer og LED display med automatisk tid og temperaturstyring samt programmering med bl.a. mulighet til forvarming/press til ønsket tid. Det er også mulig å skifte underplatene med «Quick Change» system (tilleggsutstyr). Varmepressen er utstyrt med krysslaser for enklere/nøyaktig plassering av trykk. Elementet sikrer presis varmefordeling og åpner seg automatisk ved endt syklus og veksler side ved hjelp av fotpedal.

kr 67 450 ekskl mva

Varmepresse TMT 40x50cm AutoSwing

Se ny TMT 40x50cm AutoSwing presse med sitt komfortable automatiske swing away-system. Dette gir varmepressen et oversiktlig arbeidsrom. Slik justerer dere transfermerkene til trykk på tekstilen enkelt og oversiktlig. Den store bunnplaten med dimensjoner på 40 x 50cm, tillater store trykk og er plassert i stående retning. Dette tillater nøyaktig plassering på pressen. Automatisk åpning og auto-swing-funksjonen til varmepressen gir enda mer fleksibel og komfortabel arbeidsflyt. Varmepressen er egnet for alle vanlige varmeoverføringsmetoder. Her trykker dere transfermerker og fullfarge trykk med en smidig og praktisk gjennomføring. Det er også mulig å skifte underplaten med «Quick Change» system (tilleggsutstyr).

 

Varmepresse TMT Maxi Pro A3 42x42CM

TMT MAXI PRO er en praktisk og brukervennlig varmepresse fra TheMagicTouch. Med denne unike «komponent baserte» varmepressen jobber man enkelt og komfortabelt. Pressen er kvalitetsgodkjent til bruk for transfertrykk produksjon, men også meget godt egnet til transfermerker, sublimeringstrykk og foliekutt merker. Pressen har et stabilt trykk, og jevn, stabil varme. Med en plate som man kan justere ved å dra ut, kommer en enkelt til plaggene for avpassing og plassering. I tillegg er dette den perfekte pressen til produksjon av transfermeker, og følgelig har pressen fått WOW godkjent stempel. Her har man god plass og en oversiktlig arbeidsflate. Pressen er manuell og kostnadseffektiv. Med en Auto-Sleep funksjon går maskinen i dvale etter 2 timer uten drift. Alle komponenter kan enkelt skiftes ut ved behov. Pressen har tilgjengelige 3 utskiftbare plater – tilleggsartikkel.

kr 19 900 ekskl mva

Varmepresse TMT Intro Manuell 28x38CM

Med TMT Intro manuell varmepressen jobber man enkelt og smart. Pressen er kvalitetsgodkjent til bruk til transfertrykk produksjon, men også meget ideell til trykk med sublimering, foliekutt og transfermerker. Pressen har et stabilt og jevn trykk samt stabil varme. Med en varmeplate som man kan justere ved å dra ut, kommer man enkelt til plaggene for avpassing og plassering. Her har man god plass og en oversiktlig arbeidsflate på 28x38cm. Pressen er manuell og kostnadseffektiv.

kr 15 500 ekskl mva

Varmepresse Multi Mug Kopp med 8 forskjellige elementer

Se vår nye smarte koppe- presse MULTI MUG Press. Koppe pressen leveres med 3 standard, 3 koniske elementene og 2 høye elementer som er perfekt egnet til å trykke på flasker og høye drikkebeger. Slik kan dere tilby trykk som går høyere på flasker, termoser og høye kaffebeger. Med en MULTI MUG Press har dere få begrensninger i trykk. Her medfølger alt man behøver for et fleksibelt og variert tilbud av trykk på kopper og flasker. Pressen er enkelt å betjene og gir stabile resultat i trykk prosessen. Den er lett å betjene med et oversiktlig display. I tillegg har pressen en timer som teller ned til riktig tid i produksjon. Alle elementer til kopp-pressene er forbruksvare og må skiftes ut ved behov. Multi Mug elementene kan ikke nyttes i vår tidligere utgave Mag Mug Press.

Varmepresse TMT 4x kopp presse inkl. 4 stk – Ø 80 mm elementer

TMT 4x er en veldig fleksibel kopp presse med utskiftbare elementer slik at du kan trykke kopper og glass i forskjellig størrelse samtidig.

 • Hver stasjon kontrolleres separat derfor kan flere forskjellige produkter trykkes samtidig
 • Hver stasjon kan stilles inn forskjellig
 • Du kan ha forskjellige elementer i hver stasjon

Varmepressen kommer levert med 4 Ø 80mm Elementer.

Tilleggs element:

 • Ø 62 mm – Kr 1600,-,
 • Ø 72 mm – Kr 1600,- ,
 • Ø 80 mm – Kr 1600,-,
 • Ø 95 mm – Kr 1600,- ,
 • Ø 100 Konisk Kr 2250,-

Varmepresse TMT Smart Auto Cap presse

Se vår nye Secabo TCC SMART capspressen. Med en TCC SMART capspresse vil dere kunne enkelt trykke på capser, hatter, luer, bager, pannebånd mm. TCC SMART-kontroller er utstyrt med et Bluetooth-funksjon og gratis Secabo SMART Transfer-app. Dette tillater bedre trykk-kontroll samtidig som du får tilgang til en omfattende funksjonsdatabase. For brukeren betyr dette: Skriv inn overføringsmaterialet i appen. Secabo SMART app gir deg automatisk kombinasjoner for temperatur, tid og trykk.

Kontakttrykket til den nye Secabo TCC SMART caps pressen stilles inn ved hjelp av et håndhjul på undersiden av de enkelt utskiftbare bunnelementene. Pressen har også en klemme som besørger at plagget sitter stramt fast ved trykk. TCC SMART capspresse har automatisk åpning og en stor åpningsvinkel. I tillegg kan du manuelt åpne pressen med en knapp. TTC Smart capspresse er godt egnet for profesjonelt bruk av alle vanlige varmeoverføringsprosesser som folietrykk, sublimering, DTF transfermerker, transfertrykk mm.

 

Caps og Kombipresser

TMT Smart Auto Cap presse

kr 12 500kr 15 900 ekskl mva

Bestill I Nettbutikk

NY
kr 21 500 ekskl mva

Tilbehør Transfer

Teflonputer – sett med 4 stk

kr 1 200 ekskl mva
kr 1 300kr 3 400 ekskl mva
NY
kr 32 000 ekskl mva
kr 29 000 ekskl mva
kr 2 000kr 11 000 ekskl mva
kr 4 500 ekskl mva
kr 37 000 ekskl mva
kr 79 900 ekskl mva

Caps og Kombipresser

TMT Smart Auto Cap presse

kr 12 500kr 15 900 ekskl mva
kr 390 ekskl mva

Tilbehør Transfer

Release Paper A3 – 50 stk

kr 289 ekskl mva

Tilbehør Varmepresse

Multi Mug Press 8 Elementer

kr 850 ekskl mva
kr 2 250kr 6 900 ekskl mva
kr 19 900 ekskl mva
kr 15 500 ekskl mva
kr 3 050 ekskl mva
kr 19 500 ekskl mva
kr 1 600 ekskl mva
kr 5 600 ekskl mva

Tilbehør Varmepresse

TMT Auto Kombi element

kr 3 000 ekskl mva

Tilbehør Varmepresse

Innlegg til 11 oz Plastkopp

kr 590 ekskl mva

Tilbehør Varmepresse

Mag Mug Elementer

kr 750 ekskl mva
kr 2 000kr 11 000 ekskl mva

Tilbehør Varmepresse

TMT 4x kopp presse Elementer

kr 2 000kr 3 500 ekskl mva

Tilbehør Transfer

Application Support Kit

kr 190 ekskl mva
kr 67 450 ekskl mva

Tilbehør Transfer

M-Pad

kr 250 ekskl mva
kr 3 900 ekskl mva
kr 12 500 ekskl mva
kr 2 200 ekskl mva
kr 45 000 ekskl mva

Tilbehør Sublimering

Varmetape 3pk

kr 690 ekskl mva

Tilbehør Transfer

Teflonark

kr 1 200 ekskl mva
kr 1 500 ekskl mva

Kontaktskjema

Ønsker du å?

– Avtale Demo
– Avtale Installasjon
– Avtale Opplæring
– Support
– Spørsmål
– Bestille varer
– Motta vareprøve

Ta kontakt idag!

Vizuell AS
Jomfrulandsveien 2, 3530 Røyse

Telefon 32 16 16 20

Du kan også sende oss en melding i kontaktskjema ->>

Følg oss på

  Navn (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Emne

  Melding