HVA KAN JEG TRYKKE PÅ?

Velg riktig trykkmetode avhengig av hva du ønsker å trykke på, miks gjerne med flere systemer for å få et fullgodt tilbud. De ulike systemene gir dere ulike fortrinn. En god varmepresse er av vesentlig betydning. Det er arbeidshesten i produksjon. Gir pressen stabil varme og et jevnt trykk har det gevinst i produksjon. Vi skal på denne siden ta for oss noen trykketeknikker vi leverer. De forskjellige trykketeknikkene har sine egne styrker og fordeler.

Varmepresse

De fleste trykketeknikker fordrer varmepresse for å overføre trykket til substratet. Vi har ett stort utvalg av varmepresser i vårt sortiment med stort lager i Norge. Alle våre varmepresser er nøye valgt for sine unike kvaliteter. En varmepresse skal være brukervennlig og stabil. Varmepressene varierer i format/størrelse på platene. Dere kan velge mellom manuelt drevne presser og luftdrevne varmepresser. Dere velger varmepresse etter hvilke trykk teknikk dere skal ivareta, samt størrelse på motivene dere skal påføre substratet. I storproduksjon anbefaler vi luftdrevne varmepresse i produksjon, men det er ingen betingelse. Vi har varmepresser til trykk på kopper, caps, bager, skilt, tekstiler, flasker mm.

Klikk her for å se oversikt over varmepresser

Sublimering

Alle gjenstander til sublimering fordrer en overflate med minimum 60 % polyester for å være egnet til å trykke på med sublimeringsblekk. Resultatet av trykket er kontrastfylte, høyopppløselige, varige, vaskekte og med en dybde og detaljer ingen annen trykkmetode vil mestre. Sublimering er enestående til trykk av foto, men også grafiske uttrykk. Farger i trykk er ingen hindring. Sublimering er det foretrukne valget til trykk på kopper, flasker, skilt, fotoplater, polyester tekstiler samt en rekke substrater som er produsert til denne konkrete trykke teknikken.

Klikk her for å lese mer om sublimering

Transfertrykk

Transfertrykk er den trykketeknikken som gir deg minst begrensninger i forhold til motiv og hva du skal trykke på. Transferpapir brukes ofte til tekstiltrykk og trykk på harde overflater. Skal du trykke på T-skjorter, gensere, jakker, puter eller andre fargede tekstiler er transfertrykk å anbefale. Ønsker dere å trykke på metall, tre eller andre harde overflater leverer vi transfer papiret til dette formålet. TheMagicTouch leverer en rekke ulike typer transferpapir til forskjellige formål. For å få full glede av alle de muligheter transfertrykk gir dere fordrer dette en printer med hvit toner. Vi leverer TMT OKI SC8 White A3 printer CMYW. En tradisjonell Oki CMYK printer vil ikke gi de samme mulighetene men vi leverer transferpapir som er en bærer av motivet avhengig av om du skal trykke på hvite (gjennomsiktig bærer) eller fargede tekstiler (hvit bærer)

Klikk her for å lese mer om Transfer

Foliekutt

En skjæreplotter eller foliekutter skjærer ut motiver, teks, logo og grafikk i egnet folie. Her kan dere velge mellom tekstilfolie og selvklebende folie til harde overflater. Softwaren som medfølger er praktisk og forståelig. Dere påfører merkene på tekstiler med en varmepresse. Merker i selvklebende vinylfolie settes på bil, vindu, skilt og harde overflater med en kvalitetsheft for lang levetid. Har dere en Graphtec foliekutter tilbyr dere høykvalitetstrykk med lang levetid til deres kunder. Maskinene er stabile og robuste. Dere kutter i en type folie av gangen. Foliene leveres i en rekke farger og effekter som metall, reflex, neon, stoff og glitter. Levetiden på trykket er eksepsjonell og tåler mye bruk og vask. Perfekt egnet til trykk på arbeidstøy og til sport.

Les mer om foliekutt

DTG – Direct to Garment

Som navnet sier så er dette maskiner som trykker direkte på tekstiler. Vi leverer RICOH sin revolusjonerende DTG teknologi. Med Ricoh DTG trykker dere fullfargemotiver som bilder, logo og design direkte på tekstilen ved hjelp av toppmoderne DTG-teknologi. Man kan trykke personaliserte T-skjorter, vesker, puter og andre tekstiler til kunder on demand. Selv en nybegynner kan lage storslagne trykte produkter trygt og enkelt.

Les mer om DTG - Direct To Garment

DTF – Direct to Film

Med DTF teknologi trykkes motivet rett på en film. Slik kan det produseres transfermerker som kan trykkes på tekstiler. Resultatet er enestående trykk kvalitet som tåler mye bruk og vask. Vi kan levere ferdige merker til dere. Bestill varmepresse og transfermerker etter behov. All produksjon skjer i Norge med raske leveringsrutiner. Vi er fleksible på antall i produksjon. DTF (Direct to film) er et enklere blekk alternativ til DTG (Direct to garment) Resultatet på mereken er myke og delikate merker til dekor av alle typer tekstiler, uansett farge. Produksjonen tillater fullfarge foto, grafikk, logo, tekster og tall. Resultatet er vaskekte merker med enestående kvalitet og strekk.

Ønsker dere utstyr til produksjon les mer om det her:

Kommer snart!

Leter du etter produkter du kan trykke på?

Vi har ett stor sortiment med produkter du kan trykke på alt fra kopper, metallplater, tekstiler etc. 

Klikk her for å se ting du kan trykke på

Kontaktskjema

Ønsker du å?

– Avtale Demo
– Avtale Installasjon
– Avtale Opplæring
– Support
– Spørsmål
– Bestille varer
– Motta vareprøve

Ta kontakt idag!

Vizuell AS
Jomfrulandsveien 2
3530 Røyse

Telefon 32 16 16 20

Du kan også sende oss en melding i kontaktskjema ->>

Følg oss på

 

    Navn (*)

    E-post (*)

    Telefon (*)

    Emne

    Melding