PERFEKTE MASKINER TIL MAKERSPACE

Vizuell AS er del av det internasjonale TheMagicTouch. TheMagicTouch er et innovativt selskap innen transfertrykk. Vizuell AS er den eneste offisielle Premium Sawgrass forhandleren i Norge. Sublimering fra Sawgrass er en makeløse blekk teknologi til overføring av fullfarge motiv og foto på egnede substrater. Med utstyr fra Vizuell AS vil deres makerspace få et rom fylt av verktøy og nyskapende teknologi. Maskinene ivaretar både det datatekniske og kreative, så vel som praktiske gjennomføring. Maskinene inspirerer brukerne til å bli skapende mennesker ved å kombinere kunst, foto, grafikk og teknologi.

Vi har utmerket kompetanse til opplæring og support på alle våre maskiner, noe som er av vesentlig betydning for å lykkes. Vårt selskap er norsk og lokalisert i Norge hvor vi besitter et omfattende lager. Vi bestreber høy kvalitet på vår servicegrad. Følgelig har vår erfaring stor gevinst for dere. Avtal gjerne et møte for en presentasjon hos oss mail@themagictouch.no eller på 32 16 16 20. Bestill deres skolepakke på mail eller i nettbutikken.

Vi anbefaler deres makerspace Skolepakken. Med skolepakken trykker dere fullfarge motiv og foto med sublimeringsutstyr på alt fra kopper, skilt, bilder, tekstiler mm. Skolepakken inneholder smart Varmepresse. Graphtec foliekutter leveres inkl. stativ og et utvalg med folie til tekstiltrykk og harde overflater. Her er det mye muligheter for læring og kreativitet.

Vi har god kompetanse til opplæring og support på alle våre maskiner og tilhørende programvare til deres makerspace. Vi besitter et omfattende lager i Norge. Vi bestreber høy kvalitet på vår servicegrad. Vi er medarbeidere med bred og lang erfaring innen teknikkene vi leverer, og følgelig har vår erfaring stor gevinst for dere. Avtal gjerne et møte for en presentasjon hos oss mail@themagictouch.no eller på telefon 32 16 16 20

Oppstartspakker

Skolepakken

kr 90 750 ekskl mva

Andre aktuelle MAKERSPACE OPPSTARTSPAKKER

kr 50 400 ekskl mva
NYHET

Oppstartspakker

Foliekutt komplett Pakke

kr 58 500 ekskl mva
kr 100 000 ekskl mva