PERFEKTE MASKINER TIL MAKERSPACE

Vizuell AS er del av det internasjonale TheMagicTouch. TheMagicTouch er et innovativt selskap innen transfertrykk. Vizuell AS er den eneste offisielle Premium Sawgrass forhandleren i Norge. Sublimering fra Sawgrass er en makeløse blekk teknologi til overføring av fullfarge motiv og foto på egnede substrater. Med utstyr fra Vizuell AS vil deres makerspace få et rom fylt av verktøy og nyskapende teknologi. Maskinene ivaretar både det datatekniske og kreative, så vel som praktiske gjennomføring. Maskinene inspirerer brukerne til å bli skapende mennesker ved å kombinere kunst, foto, grafikk og teknologi.

Vi har utmerket kompetanse til opplæring og support på alle våre maskiner, noe som er av vesentlig betydning for å lykkes. Vårt selskap er norsk og lokalisert i Norge hvor vi besitter et omfattende lager. Vi bestreber høy kvalitet på vår servicegrad. Følgelig har vår erfaring stor gevinst for dere. Avtal gjerne et møte for en presentasjon hos oss mail@themagictouch.no eller på 32 16 16 20. Bestill deres skolepakke på mail eller i nettbutikken.

Vi anbefaler alle skoler å benytte dere av vårt enestående tilbud om opplæring av maskiner og årlig supportavtale. Med en supportavtale er dere trygg på at dere kan ringe oss ved deres behov for bistand og fjernhjelp i produksjon. Med de endringer som skjer i skolen fra år til år er det viktig å ha en støttespiller i ryggen for å lykkes med systemene. Se betingelser for supportavtale og teknisk bistand her. Vi anbefaler deres makerspace Skolepakken. Med skolepakken trykker dere fullfarge motiv og foto med sublimeringsutstyr på alt fra kopper, skilt, bilder, tekstiler mm. Skolepakken inneholder robust og brukervennlig Varmepresse. Graphtec foliekutter leveres inkl. stativ og et utvalg med folier til tekstiltrykk og harde overflater. Her er det mye muligheter for læring og kreativitet. En foliekutter skjærer ut deres design i valgt folie.

BETALING/ FAKTURA

Alle statlige skoler og fylkes/kommunale etater får faktura fra oss.

Oppgi deres faktura- og leveringsadresse samt evt EHF info og/eller annen nødvendig info til deres bestilling.

Aktuelle MAKERSPACE StartPAKKER

Makerspace Pakker

Skolepakken

kr 97 000 ekskl mva
kr 60 000 ekskl mva
NYHET

Foliekutt Pakker

Foliekutt komplett Pakke

kr 59 900 ekskl mva

Makerspace Pakker

A3 Fullfarge Transfer Pakke

kr 100 000 ekskl mva