Transferprinter (CMYK) - NB! Ikke hvittoner

Transferpapir fra TheMagicTouch er produsert til bruk i laserprintere. Men det er viktig og sette seg inn følgende informasjon. TheMagicTouch leverer foretrukne OKI laserprintere. OKI har produsert en spesiell serie printere med hvit lasertoner til dette formålet. Med hvittoner-printer kan man fullfarge-trykke på sorte tekstiler, inkl skinn. De optimale transferpapirene å bruke til en hvittoner-printer er WOW og T-One. Disse papirenes tillater luft i detaljerte motiver, slik unngår man plukking. Med en OKI hvittoner-printer leveres Software SpaceControl® som styrer fargesammensetningen, metning og innstillingene til transferpapirene. SpaceControl® er avgjørende for å lykkes med transfertrykk med en hvittoner-printer og er inkl. i prisen på maskinen.

Ønsker man å nytte andre transferpapirer fra TheMagicTouch som TTC, TATTOO, OBM, DCT, CPM, CL MEDIA og ORD med foretrukne egenskaper til sitt formål, kan man bestille en CMYK A4OKI printer. Disse papirene fungerer som en bærer/film av trykket. Her er man ikke avhengig av en hvit-lasertoner for bruk. Og man kan heller ikke da printe hvitt. Les mer om alle de unike formålene til TheMagicTouch transferpapir på den enkelte artikkel. Vesentlig for suksess i produksjon er tilstrekkelig opplæring og kunnskap, samt evne til å følge bruksanvisningene som medfølger. Det er i tillegg avgjørende å bruke anbefalte presser med WOW stempel for optimalt resultat.

SMART PROGRAMVARE
Maskinen har et omfattende utvalg av alternativer til utskrifter for plagg og salgsfremmende produkter og substrater. Den kompakte A4-skriveren leveres med vår skreddersydde SpaceControl® -programvare for å håndtere og bistå med fargestyring og papirvalg.

Transferprinter (CMYK) - NB! Ikke hvittoner