Plukk Transfer vinyl i rekordfart!

Å plukke tekstilfolie er vanligvis en svært tidkrevende og møysommelig oppgave. Men med bruk av Transfer Weeder 17 kan du spare inntil 90 % av tiden! Maskinen varmer forsiktig folien i forkant, slik at den slipper lett fra følgefilmen, samtidig som TW17 automatisk kleber avfallet på en kjerne av kartong.
Avfallet kan enkelt skjæres av kjernen når den blir full, evt kastes og byttes mot en ny kjerne. Uansett hvilken metode man velger gir systemet en langt enklere avfallshåndtering. Temperaturen kan justeres på maskinen for å tilpasses de forskjellige foliene.

Temperaturer

Vi har utført mange forsøk på forskjellige folier slik at vi kan gi veiledende anbefalinger. Men variasjoner på innstillinger kan inntreffe avhengig av jobben og folien som benyttes. Derfor bør man alltid gjør sine egne tester for å finjustere systemet til å gi det perfekte resultatet.

Se hvordan det funker

Slik starter du

Når man nærmer seg slutten av en jobb på TW17 og man skal igangsette med en ny folie, fester man en lang stripe med dobbeltsidig tape tvers over bredden av kjernen med avfallet. På den måten har man et festepunkt for neste jobb uten å skifte kjernen med avfall før den blir full.

Kutting av Vinylen

Det er viktig at kniven på plotteren/skjæremaskinen er skarp, justert riktig med både «Force»(trykk) samt montert korrekt mtp lengde.  Kniven skal skjære inn i følgefilmen (plasten)  på undersiden, men ikke gjennom denne plasten. Avhengig av hvilken type jobb man har, må man påse at riktig type kniv er montert. Skjærematten under kniven må være fri for riper og i godt hold.

Justering av grafikken

For best resultat er det avgjørende at «åpningene» i grafikken går inn i maskinen først. Dvs at man mater maskinen med inngangen til bokstaver, tall eller logoer så godt som mulig.

For eksempel: Inn i en «E» ⇐

Dette vil alltid gi best resultat. Ring oss for mer info.

Bestill i nettbutikk

kr 33 000 ekskl mva

Send oss en melding for mer info om denne maskinen

    Navn (*)

    E-post (*)

    Telefon (*)

    Emne

    Melding