Skreddersydd for OKI Pro 7411 WT og transferpapir

Oki c711wt hvit toner printer http://www.themagictouch.noHadde det ikke vært for SpaceControl så hadde ikke OKI pro 7411 WT vært noe annet en en vanlig laserprinter med hvit toner. Printeren hadde vært begrenset til å trykke hvit skrift på fargede ark. Ingen bilder, logoer, mønster eller noe som helst. Programvare som Illustrator, Photoshop, CorelDraw har ingen måte å håndtere en printer med hvit toner. Printer rett ifra Photoshop så får du med en hvit firkant rundt motivet. Bruker du vektor programmene så blir møre farge lyse og lyse farger mørkere. Det finnes ingen logikk i fargebehandlingen. Det er her SpaceControl kommer inn.

SpaceControl gir deg muligheten til å bruke alle transferpapir fra The Magic Touch. Programvaren følger med kjøpet av en OKI pro 7411 WT. SpaceControl reduserer tiden fra du mottar en fil til den klar til å trykkes.SpaceControl er ett unikt program laget av The Magic Touch som forenkler og hjelper deg med å få mest mulig ut av OKI pro 7411 WT. SpaceControl styre fargene og legger hvitt der det skal være. SpaceControl skjønner også hva som skal trykkes og hva som skal være transparent. Programmet er veldig enkelt å bruke og fungerer nesten som en RIP. Så lenge du har en fil som takler transparent. PSD, TI FF  etc så kan du bruke dra og slipp prinsippet for å åpne filene. På vårt demo rom så henter vi alle filene våre fra serveren og slipper det inn i SpaceControl og trykker Print.

SpaceControl er ikke kompatibel med MAC og må kjøres på en PC med Windows operativsystem. Krever PC med minimum Windows 7. Du kan fortsatt bruke MAC til å lage filene dine, men de må overføres til en PC før de printes ut.

SpaceControl from http://www.themagictouch.no

Har du noen spørsmål om SpaceControl ring oss på 32 16 16 20 eller send oss en kort beskjed

Bestill I Nettbutikk

kr 69 000 ekskl mva

Transferprinter

TMT A4 OKI Pro 6410 NEON

kr 26 000 ekskl mva
kr 41 500 ekskl mva

Kontaktskjema

Ønsker du å?

– Avtale Demo
– Avtale Installasjon
– Avtale Opplæring
– Support
– Spørsmål
– Bestille varer
– Motta vareprøve

Ta kontakt idag!

Vizuell AS
Jomfrulandsveien 2
3530 Røyse

Telefon 32 16 16 20

Du kan også sende oss en melding i kontaktskjema ->>

Følg oss på

    Navn (*)

    E-post (*)

    Telefon (*)

    Emne

    Melding