sublimeringspapir

Her finner dere sublimeringspapir som nyttes for overføring av fullfarge trykk med sublimeringsprinter og blekk. Sublimeringspapiret evner å overføre blekket til egnede substrater. Sublimeringssubstrater må ha et polyester belegg og tekstiler må ha min 60% polyester for å ivareta sublimeringstrykket. Det er kjemien mellom sublimeringsblekket og polyester som skaper de enestående resultatene på trykket. Sublimering tillater også foto og høyoppløselige bildetrykk, dette med en gjengivelse av kontraster og dybde ingen annen trykk-teknikk vil kunne ivareta.

kr 329 ekskl mva
kr 658 ekskl mva
kr 1 900 ekskl mva

SUBLIMERINGSMEDIA M/ POLYESTEROVERFLATE TIL TEKSTILTRYKK

Her finner dere praktiske ark og ruller med media som har en polyesteroverflate. Slik kan dere lage fullfarge sublimeringsmerker å trykke på alle typer tekstiler, uansett farge og stofftype. Baksiden av polyester filmen har en lim-side. Forskjellen på de ulike sublimeringsmediene er teksturen i materialet. Polyestermediet ligger på rull eller leveres i A4 og A3 ark. Media er godt egnet i kombinasjon med en foliekutter. Da kan dere lage design og kutte ut merkene etter ønsket fasong og design, også bokstaver og tall. Men det er absolutt mulig å kutte ut merkene med et kutteverktøy. Følg bruksanvisning i produksjon. Lag merker for påføring helt uavhengig av type tekstil og farger på tekstilen. Ferdige merker påføres i en varmepresse.

kr 510kr 2 900 ekskl mva
kr 510kr 2 900 ekskl mva
kr 510kr 2 900 ekskl mva
kr 510kr 2 900 ekskl mva
kr 3 450 ekskl mva

KLISTREMERKE MEDIA M/ POLYESTEROVERFLATE TIL SUBLIMERINGSTRYKK

Her finner dere praktiske ark og ruller med klistremerke -media som har en polyesteroverflate. Slik kan dere lage fullfarge klistremerker i kombinasjon med deres Sawgrass printer. Dere nytter varmepresse for overføring av designet printet på TruePix sublimeringspapir til klistremerke-mediet. Baksiden av klistremerke filmen har en lim-side. Klistremerke- media er godt egnet i kombinasjon med en foliekutter. Da kan dere lage egne design og kutte ut klistremerker etter ønsket fasong. Men det er absolutt mulig å kutte ut merkene med et kutteverktøy. Følg bruksanvisning i produksjon.

kr 540 ekskl mva
kr 1 150 ekskl mva

Merkelapper

Her finner dere ferdige merker med en polyesteroverflate. Polyester merkelappene leveres i ulike fasonger og har sydd kant. Sublimer merkelappen med ønsket design og vips har dere logo, navn, grafikk, nummer eller annet og merke tekstilene med. Baksiden av polyester merkelappene er en lim-side som aktiviseres i varmepresse. Slik kan merkene overføres på et hvilke som helst stoff. I tillegg til farget tekstil. Fremgangsmåten for bruk finner dere under artikkelen. Med sublimeringsmerkelapper åpner det opp en ny mulighet med sublimering. Lag merker for påføring helt uavhengig av type tekstil og farge på tekstilen.

Perfekt til capser, bager, klær og andre stoffprodukter som russe-dresser, arbeidsklær, barnehagedressene. Merkelappene kan også passe inn til interiør og design. I kombinasjon med merkelappene behøver man sublimeringspapir.

28kr
28kr
28kr
kr 280 ekskl mva
28kr
kr 280 ekskl mva
28kr