sublimeringspapir

Her finner dere sublimeringspapir som nyttes for overføring av fullfarge trykk med sublimeringsprinter og blekk. Sublimeringspapiret evner å overføre blekket til egnede substrater. Sublimeringssubstrater må ha et polyester belegg og tekstiler må ha min 60% polyester for å ivareta sublimeringstrykket. Det er kjemien mellom sublimeringsblekket og polyester som skaper de enestående resultatene på trykket. Sublimering tillater også foto og høyoppløselige bildetrykk, dette med en gjengivelse av kontraster og dybde ingen annen trykk-teknikk vil kunne ivareta.

kr 229 ekskl mva
kr 459 ekskl mva
kr 490 ekskl mva
56kr
kr 1 690 ekskl mva

SUBLIMERINGSMEDIA M/ POLYESTEROVERFLATE

Her finner dere egnede ark og ruller med polyesteroverflate. Slik kan dere lage fullfarge sublimeringsmerker å sette på alle typer tekstiler. Forskjellen på SubliTex og SubliFlock er teksturen i materialet. Polyestermediet ligger på rull eller leveres i A4 og A3 ark. Baksiden av polyesteroverflaten er en lim-side som aktiviseres i varmepresse. Slik kan merkene fra dette media overføres på et hvilket som helst stoff. I tillegg til farget tekstil. SubliFlock eller SubliTex er godt egnet i kombinasjon med en foliekutter. Da kan dere lage design og kutte ut merkene etter ønsket fasong og design. Men det er absolutt mulig å kutte ut merkene med et kutteverktøy. Fremgangsmåten for bruk finner dere under hver artikkel. Med SubliTex og Subliflock åpner det opp en ny mulighet med sublimering. Lag merker for påføring helt uavhengig av type tekstil og farge på tekstilen. Perfekt til capser, bager, klær og andre stoffprodukter enn polyester. I kombinasjon med Sublimeringsmedia behøver dere sublimeringspapir for overføring av deres fullfarge motiver. Ferdige merker påføres i en varmepresse.

179kr
kr 1 790 ekskl mva
190kr

Sublimeringspapir

Rull Sublitex 1603 0,5 x 10M

kr 1 900 ekskl mva
kr 1 950 ekskl mva
kr 3 450 ekskl mva

Sublimeringspapir

SubliTex A4 ark – 100 ark

kr 2 750 ekskl mva

Merkelapper

Her finner dere ferdige merker med en polyesteroverflate. Polyester merkelappene leveres i ulike fasonger og har sydd kant. Sublimer merkelappen med ønsket design og vips har dere logo, navn, grafikk, nummer eller annet og merke tekstilene med. Baksiden av polyester merkelappene er en lim-side som aktiviseres i varmepresse. Slik kan merkene overføres på et hvilke som helst stoff. I tillegg til farget tekstil. Fremgangsmåten for bruk finner dere under artikkelen. Med sublimeringsmerkelapper åpner det opp en ny mulighet med sublimering. Lag merker for påføring helt uavhengig av type tekstil og farge på tekstilen.

Perfekt til capser, bager, klær og andre stoffprodukter som russe-dresser, arbeidsklær, barnehagedressene. Merkelappene kan også passe inn til interiør og design. I kombinasjon med merkelappene behøver man sublimeringspapir.

25kr
25kr
25kr
kr 250 ekskl mva
25kr
kr 250 ekskl mva
25kr