Vanlig sublimeringspapir

Her finner dere sublimeringspapir som nyttes for overføring av fullfarge trykk med sublimeringsprinter. Sublimeringspapiret evner og overføre blekket til egnede substrater. Sublimeringsartikler må ha et polyester belegg og tekstiler må ha min 70% polyester i seg. Det er kjemien mellom sublimeringsblekket og polyester som skaper de enestående resultatene på trykket. Sublimering tillater også foto og høyoppløselige bildetrykk, dette med en gjengivelse av kontraster og dybde ingen annen trykke-teknikk vil kunne ivareta.

kr 200 ekskl mva
kr 449 ekskl mva
56kr
kr 1 690 ekskl mva

Andre sublimeringsmedia

Her finner dere media som har en polyesteroverflate. Forskjellen på SubliTex og SubliFlock er teksturen i materialet. Polyestermediet ligger på rull eller leveres i ark. Baksiden av polyesteroverflaten er en lim-side som aktiviseres i varmepresse. Slik kan merkene fra dette media overføres på et hvilke som helst stoff. I tillegg til farget tekstil. SubliFlock eller SubliTex er godt egnet i kombinasjon med en foliekutter. Da kan dere lage design og kutte ut merkene etter ønsket fasong. Men det er absolutt mulig å kutte ut merkene med et kutteverktøy. Fremgangsmåten for bruk finner dere under artikkelen. Med SubliTex og SubliFlock åpner det opp en ny mulighet med sublimering. Lag merker for påføring helt uavhengig av type tekstil og farge på tekstilen. Perfekt til capser, bager, klær og andre stoffprodukter. I kombinasjon med Sublimeringsmedia behøver dere sublimeringspapir.

179kr
kr 1 790 ekskl mva
169kr

Sublimeringspapir

Rull Sublitex 1603 0,5 x 10M

kr 1 690 ekskl mva
kr 1 950 ekskl mva
kr 3 450 ekskl mva

Merkelapper

Her finner dere ferdige merker med en polyesteroverflate. Polyester merkelappene leveres i ulike fasonger og har sydd kant. Sublimer merkelappen med ønsket design og vips har dere logo, navn, grafikk, nummer eller annet og merke tekstilene med. Baksiden av polyester merkelappene er en lim-side som aktiviseres i varmepresse. Slik kan merkene overføres på et hvilke som helst stoff. I tillegg til farget tekstil. Fremgangsmåten for bruk finner dere under artikkelen. Med sublimeringsmerkelapper åpner det opp en ny mulighet med sublimering. Lag merker for påføring helt uavhengig av type tekstil og farge på tekstilen.

Perfekt til capser, bager, klær og andre stoffprodukter som russe-dresser, arbeidsklær, barnehagedressene. Merkelappene kan også passe inn til interiør og design. I kombinasjon med merkelappene behøver man sublimeringspapir.

19kr
kr 475 ekskl mva
19kr
kr 475 ekskl mva
19kr
kr 475 ekskl mva
19kr
kr 475 ekskl mva