Sublimeringsskrivere

Vizuell AS er den eneste autoriserte Sawgrass maskinforhandleren i Norge. Som Premium Sawgrass forhandler leverer og lagerfører vi alle Sawgrass maskiner, blekk, papir, samt, deler og rekvisita samt tilbyr service og support.

Les mer

Vizuell AS er stolt av å kunne presentere det siste innen sublimeringsteknologi til enhver tid. Se nye og forbedrede Sublimeringsprintere med UHD blekk. Printerne bruker mindre blekk og er WIFI kompatibel. I tillegg vil A4 UHD SG500 og A3 UHD SG1000 Sublimeringsprintere nå tillate høyoppløselige bilder helt opp til 4880x1200dpi. Maskinene har en nyutviklet og raskere prosessor med større og forbedret belyst skjerm. Vi er til enhver tid først med den siste teknologien fra vår leverandør SAWGRASS. Vi har kompetanse til opplæring og support på alle Sawgrass maskiner og programvare. Samtidig har vi gjennomgående kunnskap, erfaring og jobber tett med vår leverandør. Dette gir oss et fortrinn i god og riktig veiledning samt rådgivning til våre kunder. Vi besitter et omfattende lager av printere, kopper og et mangfold av substrater og tilleggsprodukter i Norge. Sawgrass sublimeringsskrivere gir enestående fullfarge trykk på produkter/substrater egnet eller produsert til sublimering. Alle gjenstander til sublimering fordrer en overflate med minst 60 % polyester for å være egnet til å trykke på med sublimeringsblekk. Resultatet av trykket er kontrastfylt, høyopppløselig, varig, vaskekte og med en dybde og detaljer ingen annen trykk-teknikk mestrer.

Sublimeringsskrivere

kr 53 900 ekskl mva
-20%

Oppstartspakker

A4 UHD Sublimering Pakke

kr 5 440 ekskl mva

Oppstartspakker

A3 UHD Sublimering Pakke

kr 14 500 ekskl mva

Sublimering Oppstartspakker

Storformat Sublimeringsskrivere

FORDELSPROGRAM

Gjensidig godt kundeforhold og god kommunikasjon skal lønne seg. Ved å bestille maskiner fra TheMagicTouch vil vi nå gi FORDELSPRIS på utvalgte tilhørende artikler til bruk for den enkelte maskin. Artiklene med fordelspris vil være godt merket i nettbutikken med FORDELSPRIS. Maskiner som gjelder i fordelsprogrammet vil være godt opplyst. Artiklene vil variere og ha FORDELSPRIS i gitte perioder.  Vi ønsker å belønne kunder som gir oss tillit.

Klikk her for mer info