Sawgrass logo

Alle maskiner og blekk på lager hos oss i Norge!

Sublimeringsskrivere

Vizuell AS er den eneste autoriserte Sawgrass maskinforhandleren i Norge. Som Premium Sawgrass forhandler leverer og lagerfører vi alle Sawgrass maskiner, blekk, papir, samt, deler og rekvisita samt tilbyr service og support.

Vizuell AS er stolt av å kunne presentere det siste innen sublimeringsteknologi til enhver tid. Se nye og forbedrede Sublimeringsprintere med UHD blekk. Printerne bruker mindre blekk og er WIFI kompatibel. I tillegg vil A4 UHD SG500 og A3 UHD SG1000 Sublimeringsprintere nå tillate høyoppløselige bilder helt opp til 4880x1200dpi. Maskinene har en nyutviklet og raskere prosessor med større og forbedret belyst skjerm. Vi er til enhver tid først med den siste teknologien fra vår leverandør SAWGRASS. Vi har kompetanse til opplæring og support på alle Sawgrass maskiner og programvare. Samtidig har vi gjennomgående kunnskap, erfaring og jobber tett med vår leverandør. Dette gir oss et fortrinn i god og riktig veiledning samt rådgivning til våre kunder. Vi besitter et omfattende lager av printere, kopper og et mangfold av substrater og tilleggsprodukter i Norge. Sawgrass sublimeringsskrivere gir enestående fullfarge trykk på produkter/substrater egnet eller produsert til sublimering. Alle gjenstander til sublimering fordrer en overflate med minst 60 % polyester for å være egnet til å trykke på med sublimeringsblekk. Resultatet av trykket er kontrastfylt, høyopppløselig, varig, vaskekte og med en dybde og detaljer ingen annen trykk-teknikk mestrer.

Vizuell AS er et veletablert foretak i markedet og den eneste autoriserte Sawgrass® forhandleren i Norge. Vi var også den første aktøren i Norge som kunne presentere og levere fullverdige komplette sublimeringssystemer og har opparbeidet oss lang og solid erfaring i faget. Vi er stolte av å skilte med Norges største lager av sublimeringsartikler egnet til å sublimeringstrykk. Vi leverer og lagerfører alle Sawgrass® maskiner, blekk & papir, samt, deler og rekvisita. Vi er til enhver tid først med den siste teknologien fra vår leverandør SAWGRASS®.

Vi har kompetanse til å tilby opplæring og support på alle Sawgrass® maskiner og programvare. Samtidig har vi gjennomgående kunnskap, erfaring og jobber tett med vår leverandør noe som gir oss et fortrinn i god og riktig veiledning til våre kunder. Resultatet av sublimeringstrykket er kontrastfylt, høyoppløselig, varig og med dybde og detaljer ingen annen trykkmetode mestrer. Sublimering med UHD Sublijet fra SAWGRASS® er også det optimale valget der man skal trykke foto på et mangfold av substrater.

Sublimeringsskrivere

kr 68 000 ekskl mva
kr 9 500 ekskl mva
kr 19 500 ekskl mva

Sublimering Oppstartspakker

Storformat Sublimeringsskrivere

FORDELSPROGRAM

Gjensidig godt kundeforhold og god kommunikasjon skal lønne seg. Ved å bestille maskiner fra TheMagicTouch vil vi nå gi FORDELSPRIS på utvalgte tilhørende artikler til bruk for den enkelte maskin. Artiklene med fordelspris vil være godt merket i nettbutikken med FORDELSPRIS. Maskiner som gjelder i fordelsprogrammet vil være godt opplyst. Artiklene vil variere og ha FORDELSPRIS i gitte perioder.  Vi ønsker å belønne kunder som gir oss tillit.

Klikk her for mer info

Fordelspris button