SUBLIMERINGSSKRIVERE

Vizuell AS er den offisielle Sawgrass forhandleren i Norge. Vi leverer alle Sawgrass maskiner, blekk & papir, samt, deler og rekvisita. I tillegg har vi kompetanse til opplæring og support på alle Sawgrass maskiner og programvare. Vi har gjennomgående kunnskap, erfaring og jobber tett med vår leverandør. Noe som gir oss et fortrinn i god og riktig veiledning samt rådgivning til våre kunder. Vi har et omfattende lager av printere, kopper og tilleggsprodukter i Norge.

Sawgrass sublimeringsskrivere gir enestående fullfarge trykk på produkter/substrater egnet eller laget til sublimering. Alle gjenstander til sublimering fordrer min 60 % polyester for å være egnet å trykke på med sublimeringsblekk. Resultatet av trykket er kontrastfylt, høyoppløselig, varig og med dybde og detaljer ingen annen trykkmetode mestrer.

Når man sublimerer hvit tekstil av Polyester, farges stoffet i motsetning til et merke som limes på stoffet. Trykket legger seg inn i materialet enten det er tekstiler, kopper, flasker, bordbrikker, skilt, bilder, puslespill osv…
Derfor kan det vaskes om og om igjen uten at det endrer karakter! Sublimering med millioner av farger brukes på nær sagt alt av tekstiler til sportstøy siden det er holdbart, detaljert og ikke hindrer tekstilen å puste.

Sublimeringsskrivere

kr 45 900 ekskl mva

Oppstartspakker

A4 HD Sublimering Pakke

kr 4 200 ekskl mva

Oppstartspakker

A3 HD Sublimering Pakke

kr 11 000 ekskl mva

Oppstartspakker

Sublimering Foto

kr 185 000 ekskl mva

Storformat Sublimeringsskrivere