fbpx

123 Flex – Folie til Tekstiler

123 Flex Folie Tekstilfolie tekstiltrykk

Markedets billigste og raskeste folie til tekstiler

PREMIUM FLEX FOLIE PÅ 1-2-3

123-flex

123 Flex folie er The Magic Touch foretrukne folie til alle typer tekstiler. 123 Flex folie er helt perfekt til sport, fritid og arbeidsklær. Flex folie klisjeen føles lett og myk. Folien finnes i mange forskjellige farger og effekter. Folien er lett å påføre og har ett gjennomsiktig følgeark slik at det er lett å posisjonere klisjeen ved påføring. Klisjeen setter seg ikke fast i stoffet før du presser med varmepressen så det er lett og flytte rundt på klisjeen. 123 Flex Folie fra The Magic Touch har god holdbarhet. Folien er vaskbar opp til 90C.

123 Flex er en folie som er til å for å trykke på tekstiler. Du kan bruke alt fra bilder, tall, tekst eller logo i ett vektorbasert program som Illustrator eller MagiCut . Programvaren sender så informasjonen til en kutter / plotter. En kutter er en maskin som har en kniv festet til den isteden for en printhode. Denne kniven skjærer da ut det du ønsker speilvendt inn i folien . Kniven kutter bare inn i overflaten på folien og ikke igjennom følgearket folien er festet til . Når folien er kuttes fjernes den overflødige folien rundt motivet, dette kalles plukking . Når du har plukket vekk det som ikke skal være med så er du klar til å trykke.

Fargevelger
Fargevelger

Slik Gjør du

  • Legg folien i kutteren og kutt ut ønsket motiv
  • plukk vekk folien som ikke skal brukes
  • Sett varmepressen på 160grader, 3 sekunder og middels trykk
  • Legg klisjeen på tekstilet og trykk i 3 sekunder
  • Riv av klisjeen når den er varm

Folien kommer i 25m ruller som standard. Det er mulig å bestille 5 og 15 meter av ønsket farge også, ett kuttegebyr på 75kr tilkommer.

Se Video

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.