fbpx

123 Flex nå også i Premium!

123-Premium-kutteFolie

Markedets raskeste folie til tekstiler nå i premium!

123 Premium Flex – innovativt materiale for detaljert design og rask påføring.

Vi følger opp vår sukkesess med 123 Flex ved å lansere 123 Premium Flex i tillegg til vår vanlige 123 Flex.

123 Premium Flex tilbyr de samme unike egenskaper og tekniske fordeler som den eksisterende 123 Flex med rask trykke tid og alternativer på lavere temperatur.
Premium-versjonen har høyere klebrighet på applikasjons filmen slik at detaljerte og komplekse motiver er enklere å plukke. Den nye 123 Premium Flex har også forbedret strekkbarhet og block-out egenskaper for de fleste stoffer. 123 Premium Flex er tilgjengelig i 36 farger.

123 Flex folie er The Magic Touch foretrukne folie til alle typer tekstiler. 123 Flex folie er helt perfekt til sport, fritid og arbeidsklær. Flex folie klisjeen føles lett og myk. Folien finnes i mange forskjellige farger og effekter. Folien er lett å påføre og har ett gjennomsiktig følgeark slik at det er lett å posisjonere klisjeen ved påføring. Klisjeen setter seg ikke fast i stoffet før du presser med varmepressen så det er lett og flytte rundt på klisjeen. 123 Flex Folie fra The Magic Touch har god holdbarhet.

123 Flex er en folie som er til å for å trykke på tekstiler. Du kan bruke alt fra bilder, tall, tekst eller logo i ett vektorbasert program som Illustrator eller MagiCut . Programvaren sender så informasjonen til en kutter / plotter. En kutter er en maskin som har en kniv festet til den isteden for en printhode. Denne kniven skjærer da ut det du ønsker speilvendt inn i folien . Kniven kutter bare inn i overflaten på folien og ikke igjennom følgearket folien er festet til . Når folien er kuttes fjernes den overflødige folien rundt motivet, dette kalles plukking . Når du har plukket vekk det som ikke skal være med så er du klar til å trykke.

 

Fargevelger - Klikk for Stort Bilde

Fargevelger-123-Premium-Folie

Slik Gjør Du

  • Legg folien i kutteren og kutt ut ønsket motiv
  • plukk vekk folien som ikke skal brukes
  • Sett varmepressen på 160grader, 3 sekunder og middels trykk
  • Legg klisjeen på tekstilet og trykk i 3 sekunder
  • Riv av klisjeen når den er kald

Folien kommer i 25m ruller som standard. Det er mulig å bestille 5 og 15 meter av ønsket farge også, ett kuttegebyr tilkommer.

Se Video

Bestill I Nettbutikk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.