fbpx

Bestill vår Fullfarge Transfer Pakke og kom igang med produksjonen

Pakken inneholder følgende produkter

1x TMT OKI PRO 7411WT m /SPACECONTROL
1x TMT MAXI PRESSE
1x Pakke WOW A4 transferpapir (50stk)
1x WOW PAD
1x Pakke T-One Transferpapir (50stk)
1x Rull T.Foil Gull
1x Rull T.Foil Sølv
1x Pakker NRP A4 (10stk)

A4 Fullfarge Transfer Pakke

TMT OKI Pro 7411WT A4 printer med hvit lasertoner – Den eneste i sin klasse!

Som første i verden så har OKI og The Magic Touch laget en transferprinter som ikke kan matches med annet. Laserprinter TMT OKI Pro 7411WT A4 er oppgradert med SpaceControl software fra The Magic Touch. Kombinasjonen er en transferprinter som kan trykke alle typer transferpapir fra The Magic Touch på hvilken som helst overflate. Med hvit toner trenger du ikke lenger å begrense deg til lyse tekstiler og lyse overflater. Trykk alle typer motiver ned i minste detalj. Denne teknologien gir deg muligheten til å trykke på det kunden ønsker enkelt og kostnadseffektivt.

Velkommen til fremtidens Transfertrykk!

TMT OKI Pro 7411WT er vår nyeste transferprinter. Det som skiller denne transferprinteren fra alle andre printere er hvit laser toner. I stedet for vanlige transferprintere med CMYK kan denne stille med CMYW. I praksis gir dette deg muligheten til å skrive ut i fullfarge med hvitt i en og samme prosess. Printeren er oppgradert med skreddersydd SpaceControl programvare fra The Magic Touch. Dette gjør printeren til en formidabel maskin som har veldig mange muligheter du ikke finner med andre trykk teknikker. Du kan trykke på mørke tekstiler og andre overflater med detaljer du aldri kunne oppnådd med annen teknikk. Printeren er rask og enkel og operere, den kommer med full OKI Garanti. TMT OKI Pro 7411WT kan kjøre korte serier på minutter, men den kan også brukes til store opplag på flere tusen.

Spesifikasjoner

 • 34 fargesider pr minutt.
 • Foto Enhanced Mode – ProQ2400 Multi-nivå teknologi.
 • 1200 x 600 DPI – Automatisk farge balanse.
 • Rett papirbane for færre papirstopp.
 • Høykapasitets tonerkassetter.
 • PCL 6. PostScript 3 – Windows vertsbasert utskriftssystem.
 • Hi-Speed USB.
 • Skreddersydd SpaceControl programvare, TMT Firmware & Media Drivere.
 • Garantert transferpapir kompatibilitet og ytelse.

TMT MAXI Varmepresse

Beta-Maxi-TillegsutstyrEn høy kvalitets varmepresse med  støpt aluminiumsramme produsert i England. Varmepressen har en sving bar topp plate som gir deg god sikt og enkel tilgang til det du skal trykke på. Utstyrt med  avansert datastyrt LED-kontroller for nøyaktig innstilling av både tid og temperatur. Trykkjustering er lett tilgjengelig oppe på varmepressen.

Maxi varmepresse er utstyrt med en «quick release» utløsermekanisme, slik du enkelt kan bytte ut platene uten bruk av verktøy.  Avtakbare plater finnes i flere størrelser og kan bestilles separat eller som en pakke.

Spesifikasjoner

 • Datastyrt LED digital mikroprosessor kontroll
 • Digital temp. / Tidsstyring
 • Belyst av / på bryter
 • Digital Timer med alarm
 • 38 cm x 50 cm varmeplate
 • Toppplate med sving
 • Sikker lukkemekanisme
 • Manuell trykk kontroll
 • Støpt i aluminium for styrke og holdbarhet
 • Selvklebende silikon matte
 • Varmeelementet slår av strømmen til elementene hvis temperaturen overstiger 235 º C + / – 15 º C
 • Produsert og testet for å være i samsvar med EF-sikkerhetsforskrifter. CE-merket
 • Livstidsgaranti på varmeelement
 • 12 måneders garanti på maskin
 • Full service / reservedeler støtte
 • Håndboken som følger illustrerer elektriske koblingsskjemaer, diagram og deleliste

Se Video

WOW Transferpapir

wow-transferpapir-svart-tskjorte-blomstemønster http://www.themagictouch.noWoW transferpapir er det mest avanserte transferpapiret vi har. WoW transferpapir passer til alle typer tekstiler. Du kan trykk i alle regnbuensfarger, samt kombinere bilde, overganger, illustrasjoner og tekst på det samme trykket. WoW er i sitt ess hvis du har frie former i motivet. WoW transferpapir har den unike egenskapen at den kan trykkes direkte på mørke tekstiler med hvitt. Samtidig som du kan få luft i motivet. Med andre ord, du trykker kun der du selv ønsker at det skal bli trykket. Vi har kommet til versjon 7.8 av denne typen transferpapir. WoW 7.8 er skreddersydd til transferprinteren OKI C711WT med hvit toner. Tidligere versjoner av WoW er også tilgjengelig til CMYK Transferprintere, men dette er en langt mer tidkrevende og komplisert teknikk. WoW 7.8 Transferpapir er ultra tynt og kombinasjonen med luft i motivet gir ett helt fantastisk imponerende sluttresultat. WOW er kan brukes på mye annet enn klær, med den lave overføringstemperaturen på helt ned i 110 grader kan du bruke dette trykket på en rekke andre tekstiler uten å ødelegge det du trykker på. Trykk på vimpler, bannere, puter, laken, lommetørkle, paraplyer, treningsklær, fotball drakter med mer. WOW transfer papir sitter like godt på 100% polyester som 100% bomull og alle andre blandinger i mellom.

WOW 7.8 kommer også i XL størrelse. XL er spesialdesignet til våre A4 Transferprintere. XL er like langt som ett A3 ark, men er smalere slik at man kan bruke en A4 skriver. Dette gjør det mulig å dekorere hele forsiden av en T-skjorte i en og samme print. Prisen for XL papir er også mye gunstigere enn A3. Størrelsen på WoW 7.8 XL er 220×420

T.One Transferpapir

Revolusjonerende nyhet innen transfer papir.

BRUKERVENNLIG – EFFEKTIVE – KOSTNADSBESPARENDE – REVOLUSJONERENDE

13048108_1093692000673745_1859440232671173907_oVi er stolte av å kunne lansere en nyhet fra TheMagicTouch, transferpapiret T. One. Nyheten vil ta markedet med storm. Vi er alle opptatt av enkelhet og garanti i produksjonen – og det kan T. One levere. Med nytt T. One transferpapir har TheMagicTouch igjen overrasket oss, og utviklet et nytt profesjonelt transferpapir uten film rundt motivet, og det kun med et ett stegs papir. Med WOW kvalitet kan dere nå printe og transfer trykke motiver uten 2 stegs papir på kulørte tekstiler, altså lyse fargede tekstiler. T. One er utrolig enkelt og brukervennlig. Dere printer på papiret og overfører motivet direkte på tekstilen i TMT varmepresse, og det med kun noen sekunder. Brukerveiledning og fremgangsmåte finner dere vedlagt i forsendelsen, og på vår hjemmeside. Utrolig effektivt og enkelt. Dette vil spare dere for mye tid, lettere kan det ikke bli.

13055765_1093691867340425_6197139605888545111_oT. One er i tillegg til å trykke på hvite tekstiler, egnet til kulørte farger som ikke er for mørke. Vi har med perfekt trykk resultat overført motiver på gule, grå, limegrønne, rosa, lyseblå og oransje fargede tekstiler. Uansett tekstil kvalitet, T. One kan brukes! Dersom dere skal trykke på mørke tekstiler vil WOW fremdeles være første valget uten at fargene i trykket forringes.
Det vil komme en effekt folie som man kan påføre på sorte trykk med T. One på sorte tekstiler. Folien vil leveres i et utvalg effekter og være perfekt der små detaljer og plukking utgår. Resultatet er effektfulle, detaljerte motiv i en effekt som gull, sølv, sort blank folie mm på sorte tekstiler. Hold dere orientert med oss på vår nyhetsside.

Her finner du mer informasjon om T.One transferpapir

T.Foil

T.Foil er den siste revolusjonerende nyheten fra TheMagicTouch. Dekorer t-skjortene i fantastiske effeketer. Trykk ønsket motiv i sort med T-One Transferpapir. Velg deretter ønsket folie effekt og trykk over motivet  Dette er utrolig enkelt, og resultatet er effektfulle og detaljerte motiv som selvsagt tåler vask.

Gull

Unngå Tidkrevende Plukking

Sølv

Tynt og Behagelig resultat

Regnbue

Tåler selvsagt Vask

Slik Gjør Du

Trykk på ønsket motiv med  T.One Transferpapir.

Legg T-Foil over motivet

Trykk i 5 sekunder, medium trykk

Riv av T-Foil arket og ettertrykk med NRP Papir.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.