fbpx

BIRMINGHAM

Ny elegant sublimeringskopp er ankommet vårt lager!

Med sublimering trykker dere høyoppløselige bilder i en fabelaktig kvalitet på kopper. Sublimerings trykk er også meget godt egnet på alt av hvite polyester produkter.
Resultatet er full farge, fotografisk bildekvalitet som ikke sprekker, skreller av eller kan vaskes bort fra underlaget. Sublimeringsfargestoffer er ikke ugjennomsiktige og derfor må utskrivbare elementer være hvit eller en pastell farger.

Vi har et stort antall utvalg på sublimeringskopper på lager som er kvalitetsgodkjente for sublimering. For at trykket skal bli optimalt hver gang er det av stor betydning at koppene er kvalitetssikret.
Det er den kjemiske prosessen som skLatte kopper lagd med sublimering - http://www.themagictouch.noiller sublimering fra andre former for digital trykk. Når sublimeringsblekket er varmet opp til 200ºC, former det seg til en gass og fester seg til 100% polyester stoff eller elementer som har et polymer belegg. Blekket returnerer så tilbake til en solid form under kjøling.

Vi har nå fått inn et nytt parti kopper i serien BIRMINGHAM. Koppen har perfekt størrelse og er elegant rett. Slik at man kan trykke på hele overflaten.

Bestill i dag: mail@themagictouch.no
Vi sender varene samme dag som vi mottar deres bestilling.

Og så lenge lageret rekker. Raskt og enkelt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.