fbpx

CHROMALUXE OG DURALUXE

Aluminiumsplater til skilt for utebruk, og bilder til innemiljø.

Har dere Sublimeringsprinter fra SAWGRASS?

Les om de unike mulighetene dette gir dere her.

Det er en rekke muligheter med sublimering. Trykk på estetiske plater til vegg med deres Sublimeringsprinter. Trykk deres foto og grafikk på HD plater. Velg type plate etter formål med produktet.

Til bruk for interiør er ChromaLuxe aluminiumsplater enestående. Overflaten på platene er belagt med en hvit, klar eller matt «coating». Sublimering fra SAWGRASS fordrer polyester ved overføring. Platene er produsert fra leverandør med dette unike polyester-belegge. Slik blir plater i kombinasjon med sublimeringstrykk det optimale valg for korrekt finish og estetisk trykk av foto, grafikk og kunst. Farger, kontraster og nyanser kommer frem med en glød og skarphet som er bare enestående.

Til utvendig bruk som for dørskilt, informasjonsskilt, opplysningsskilt og andre formål anbefaler vi UV plater fra Duraluxe. De garanterer bruk i vær og vind. Og vil garantere utebruk.

Print på sublimeringspapiret, overfør deretter motivet til platen i en flat varmepresse. Vipps så har dere ferdige plater til bilder og skilt.

Vi leverer avstandsstykker og stabiliseringsrammer som monteres på baksiden av platene. Platene leveres også med stilige sorte rammer om ønskelig. Med en SAWGRASS printer og flat varmepresse kan dere optimalisere bruken av systemet til å trykke på langt mer enn bare kopper og flasker. Kom i gang i dag og trykk enestående bilder og skilt.

Vi har en rekke formater og plater i ulike størrelser. Platene kan også med fordel settes sammen, og dekorere store formater. Platene kan settes inntil hverandre og bygge et motiv eller brukes som enkeltbilder.

Spør oss gjerne om produktene. Tlf 32161620 eller send oss en mail@themagictouch.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.