fbpx

Effektfull Folie til klær og tekstiler

TekstilFolie

Folietrykk

The Magic Touch leverer i tillegg til utstyr til fullfarge transfer trykk også effektfulle folier til alle formål trykk på tekstiler. Vi sier ofte at skal man tilby tekstiltrykk kommer man gjerne ikke bort i fra at det er en meget stor fordel og også kunne tilby folietrykk i tillegg. Da er man fullverdig leverandør til sine kunder uansett ønsket motiv og formål tøyet måtte ha.
For å håndtere motivene med effekt fulle folier over på tøyet trenger man en skjære plotter/kutter med kutteprogram og en varmepresse for overføring av motivet på tøyet. Motivet størrelse er ingen hinder. Uansett om det er tekst, logoer eller statement trykk så kan folie gi det mer effektfulle trykket. Folien leveres i alle regnbuens farger med og uten stoff effekt. Det spesielle med folien er at man kan få dem i effekter som gull, sølv, glitter, karboneffekter, skimmer, refleks og puse stoff. Dette utover vanlige farger som sort, hvitt, rødt, blått, gult med mer. Ved å kombinere folie effekter og farger i ett trykk skaper man det helt spesielle uttrykket av 2 dimensjonert trykk. Resultatet blir meget spesielt. I tillegg er folie slitesterkt og tåler godt X antall vask på høye temperaturer. Folien vil ikke endre karakter over tid og vil leve lenger enn tøyet i seg selv.
Folien legges under varmepressen på ønsket plagg. Prosessen er effektiv og rask. Tiden som går med til jobben er bearbeiding av motivet før den ferdige folien påføres. Bearbeidingen er pealingen for å ta bort den overflødige folien for å få frem motivet. Ved eksempelvis tall vil pealingen foregå i 1-2 vendinger men med et motiv med mange små detaljer tar dette litt lenger tid. Men stort sett alt er mulig. Vi ser ofte at valg av teknikk avhenger av valg av motiv som skal påføres tøyet og ikke minst formål med tøyet.
Folie trykk er meget egnet på arbeidstøy og sports- tøy som vaskes ved 60 grader. Samt der motivene er enkle navn, tall, korrektur tegninger og motiv uten for mange detaljer som skal peales bort. Dersom det ønskelige trykket skal være i eksempelvis sølv eller gull samt refleks kommer man ikke bort i fra at folie er det riktige og eneste mediet. Det er ingen printere som pr i dag håndterer effekter som gull og sølv eller refleks slik folien gir.
Kontakt oss gjerne for ytterligere informasjon.

Foliekuttere og tilbehør

Folie til tekstiler

Kontaktskjema

Ønsker du å?

– Avtale Demo
– Avtale Installasjon
– Avtale Opplæring
– Support
– Spørsmål
– Bestille varer
– Motta vareprøve

Ta kontakt idag!

The Magic Touch AS
Åsaveien 89b
3531 Krokkleiva

Telefon 32 16 16 20

Du kan også sende oss en melding i kontaktskjema ->>

Følg oss på

 

  Navn (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Emne

  Melding

  Del denne siden på

   

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.