fbpx

Flott tilbud på Skolepakken

Skolepakken

Vi er stolt leverandør av utstyr til skoler, arbeidsmarkedsbedrifter og fengsler. Dette er kreative og engasjerte foretak som er ute etter motiverende og lærerike maskiner og utstyr til sine brukere. TheMagicTouch har et stort utvalg av ulike teknikker for ferdiggjøring og fullfargetrykk. Med utstyr TheMagicTouch kan dere velge mellom ulike teknikker og maskiner for kreativt, engasjerende og lærerikt arbeid. Vi har skreddersydd en oppstartspakke som vi mener er en fin start i undervisningssammenheng. Denne pakken inneholder alt man behøver for å komme godt i gang med trykk på ulike artikler med variable trykkmetoder. Pakken favner om alle typer brukere. Her vil alt fra datateknisk fag, foto-shop kunnskap til praktisk gjennomføring være av betydning. Og sammen vil man kunne mestre å produsere trykk på kopper, flasker, tekstiler, skilt, bilder til vegg med mange flere artikler. Pakken ivaretar også support bistand på telefon og vi hjelper med installasjon over Teamview/telefon.

Se innholdet i skolepakken her:

1x TMT INTRO Varmepresse 38×38 plate
1x Graphtec CeLite-50 inkl. Software
6x ruller Flex123 tekstilfolie farger(6×25×0,5m)
1x rull Flex123 tekstilfolie hvit (rull25×0,5m)
1x rull Flex123 tekstilfolie sort (rull25×0,5m
3x stk plukkeverktøy
1x Sawgrass SG500 UHD Sublimeringsprinter
1x Sawgrass Sublijet HD blekk sett 4 farger
1x Sawgrass Virtuoso Print Manager driver
1x Sawgrass Creative Studio prg.v (PC / MAC)
1x USB print-kabel og strømkabel
100x TruePix A4 sublimeringsark
3x ruller varmebestandig tape
1x Mag Mug kopp-presse inkl. 6 elementer
36x stk Durham kopper 10oz
10x stk Hvite Metall flasker
48x stk Emaljekopper m/sølvkant 10oz
1 år support avtale og installasjon over teamview

Makerspace Pakker

Skolepakken

kr 98 000 ekskl mva

Ved å oppgradere pakken til en Pro Graphtec CE7000-60E tilbud Kr 70000,-

Alle priser er oppgitt eks mva og frakt

Se også våre fordelspriser til utstyr kjøpt fra oss: https://themagictouch.no/tmt-fordel/

Det skal være en fordel å handle hos oss. Vi bistår med tett og god kundekontakt. Vi er tilgjengelig for bistand og support på telefon med veiledning og hjelp.

Vizuell AS er den offisielle Sawgrass forhandleren i Norge. Vi leverer alle Sawgrass maskiner, blekk & papir, samt deler og rekvisita. Vi har et omfattende lager av printere, kopper og tilleggsprodukter i Norge. I tillegg har vi lang erfaring og tilstrekkelig viktig kompetanse for opplæring og support på alle Sawgrass maskiner og programvare. Vi har kunnskap, erfaring og jobber tett med vår leverandør. Dette gir oss et fortrinn i god og riktig veiledning overfor våre kunder. Vi leverer Graphtec foliekutt serie. Maskinene fordrer ikke service eller supportavtale, men riktig veiledning og god bistand er avgjørende for å kunne utnytte deres utstyr på best mulig måte. Se FORDELSPRIS på utvalgte skjærefolier i vårt sortiment.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.