fbpx

Høst Kampanje

TRANSFERPRINTERE PÅ TILBUD

kr 69 000 ekskl mva

Høstkampanje på OKI Hvit Toner Printere

Vi feirer 5 års jubileum med OKI samarbeid og hvit toner teknologien. Vi har gleden av å levere hvit toner printere A3 og A4 inkludert smart og brukervennlig Software SpaceControl til sterkt reduserte priser.

Med lang erfaring innen faget er vi stolt av å kunne si at vi er markedsledende leverandør av hvit toner teknologien fra OKI til det Skandinaviske markedet.

Våre medarbeidere har unik erfaring og meget god kompetanse inne hvit toner teknologien. Dette kommer våre kunder til gode i form av god support og bistand på veien til målet. 

SpaceControl Software er utviklet av TheMagicTouch. Med SpaceControl vil du lykkes med fargestyring til formål transfertrykk.

SpaceControl er en essensiell del av produktet for å få korrekt farge gjengivelse og toner kontroll. Med hvit lasertoner åpner det opp mange dører for fullfarge transfer trykk på det meste. Trykkene overføres i en varmepresse. Uansett farge på produktene, type tekstiler eller materialet du trykker, er det ubetydelig med en OKI hvit toner printer. Produser også vanndecal, midlertidige tatoveringer og klistremerker med hvit print om ønskelig.

Du kan også kombinere transfer trykk med metallisk folie. OKI hvit toner teknologien har gitt markedet muligheten til å unngå plukking og tidkrevende håndtering og forarbeid. 

Kontakt oss for en uforpliktende prat eller book tid med oss for en presentasjon av systemet. Hvit toner teknologien er det perfekte substitutt til andre print systemer du også måtte ha. En OKI printer med CMYW står også meget godt frem alene i transfer trykk verden.

OKI Pro 8432WT Transferprinter med hvit toner
LAST NED PDF

HVIT TONER UTGJØR FORSKJELLEN

TMT / OKI-løsningen er ganske enkelt det beste innledende alternativet for digital bildeoverføring. Skriverne er raske, gir enestående bildekvalitet og er rimelige. Oki benytter den nyeste teknologien av hvit toner og mengden av applikasjoner fortsetter å vokse og inkluderer bl. a.100 % bomull, denim, nylon, polyester, metall og skinn med mer, uansett farge.

TheMagicTouch gjør det mulig for mangfoldet å komme inn i markedet for småopplag og personalisering uten større økonomisk risiko eller kapitalinvestering.

Transferpapir

Trykk på alle type overflater og bakgrunnsfarger med Transferpapir fra TheMagicTouch.

PROGRAMVARE

Skriverene leveres med vår skreddersydde «SpaceControl» -programvare for å håndtere og bistå med fargestyring og papirvalg

SUPPORT

12 mnd fri support er inkludert (fordrer obligatorisk installasjon og opplæring). Alle TMT / OKI-skrivere leveres med en standard 3 års garanti.

RING OG AVTAL DEMONSTRASJON IDAG

Vizuell AS

Sundvollen Næringspark
Åsaveien 89b
3531 Krokkleiva

Telefon 32 16 16 20

Du kan også sende oss en melding i kontaktskjema

Kontaktskjema

  Navn (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Emne

  Melding

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.