fbpx

KUTTE FOLIE OPPSTARTSPAKKE

  • PROFESJONELL GRAPHTEC 6000
  • 5 RULLER FLEX123 – TEKSTILFOLIE I PAKKEN.

Pris kun kr 24 500 ekskl mva.

Kutte folie oppstartspakke er den mest brukervennlige løsningen for trykk på tekstiler. Resultatet på trykket blir profesjonelt og med fabelaktig kvalitet og holdbarhet.  Med en Graphtec Folie kutter kan du skjære ut tekstilfolie, bilfolie, veggfolie med mer. Programmet som medfølger er praktisk og forståelig. Alle kommer enkelt i gang med en folieskjærer. I tillegg har vi tilgjengelig support hos oss Kl 08.00 og 16.00 hver dag, noe som er uvurderlig når man sitter fast med enkle spørsmål.

The Magic Touch leverer unik tekstilfolie FLEX123. Med kun 3 sekunder påfører du ferdige design, navn, logoer, tall eller tekst kuttet ut med folie i en foliekutter Graphtec 6000.

Det er enkelt å skjære ut motivet både i stoff folie, refleks folie og folie i et stort utvalg farger. Folien lagerføres på vårt lager i Norge, følgelig har vi raske leveringsrutiner på produktene.  Motivet trykkes på produktet/tekstilen i en varmepresse. Vi har også brukt folie og overført det på telefoncover, bokomslag, lommebøker, capser med mer. Stoff folien er perfekt å sette på skinn imiterte produkter og skinn produkter.

Tilbakemeldingen fra kunder er at folien er utrolig enkel å jobbe med. Man plukker folien effektivt og etter at motivet er påført produktet i varmepressen kan man raskt ta av bærefilmen. Resultatet er en myk og behagelig folie som ikke føles stiv og tett.

Kontakt oss så gjerne for spørsmål eller bestill på mail@themagictouch.no

Tlf: 32 16 16 20

 

graphtec-pakke

Graphtec CD 6000

Tapet kniv

Skjærematte

Plukkeverktøy

Skalpell

Fargevifte Flock

Fargevifte Flex

5 ruller a 25 meter 123 Flex

Pakken inneholder følgende folier om ikke annet blir spesifisert av kunde:

123 Flex –  Black, White, Red, Blue & Silver.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.