fbpx

MAKERSPACE PAKKER

Perfekte maskiner og utstyr til makerspace illustrasjonsbilde

Har deres skole et makerspace prosjekt? Vi leverer praktiske og brukervennlige trykk-maskiner til deres makerspace program. Med utstyr fra Vizuell AS vil deres makerspace få et rom fylt av verktøy og nyskapende teknologi for fullfarge trykk på en rekke substrater. Maskinene fra Vizuell AS inspirerer brukerne til å bli skapende mennesker ved å kombinere kunst, foto, grafikk og teknologi. Skolepakken er vår mestselgende pakke til makerspace. Men vi har en rekke ulike valg på egnede pakker avhengig av hva dere ønsker å trykke på. Hva er ikke hyggeligere enn at eleven får skape sine egne design eller fotokunst, utføre trykkjobben selv og oppleve enestående resultater av sine kreative design trykket på kopper, tekstiler, skilt, fotoplater, handlenett, musematter, nøkkelringer, vegg og vindu mm

Se vårt store utvalg av pakker egnet til Makerspace her: https://themagictouch.no/perfekte-maskiner-til-makerspace/

Vi har utmerket kompetanse til opplæring og support på alle våre maskiner. Noe som er av vesentlig betydning for å lykkes med sitt makerspace prosjekt. Vårt selskap er norsk og lokalisert i Norge hvor vi besitter et omfattende lager. Vi bestreber høy kvalitet på vår servicegrad. Følgelig har vår erfaring stor gevinst for dere. Avtal gjerne et møte for en presentasjon hos oss mail@themagictouch.no eller på 32 16 16 20.

Eller bestill deres pakke på nett:
https://themagictouch.no/perfekte-maskiner-til-makerspace/

Alle statlige skoler og fylkes/kommunale etater får faktura fra oss. Oppgi deres faktura- og leveringsadresse samt evt. EHF info og/eller annen nødvendig info til deres bestilling.

Makerspace Pakker

Skolepakken

kr 98 000 ekskl mva

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.