fbpx

PERFEKTE MASKINER TIL MAKERSPACE

Illustrasjonsbilde

PERFEKTE MASKINER TIL MAKERSPACE

Vizuell AS er stolt av å være en del av det internasjonale TheMagicTouch. TheMagicTouch er et innovativt selskap innen trykk og overføringsteknikker. Vi er den eneste offisielle Premium Sawgrass forhandleren i Norge. Vi lagerfører alle Sawgrass maskiner med tilbehør. Sublimering er en enestående blekk teknologi til overføring av fullfarge motiv og foto på egnede substrater. Med utstyr fra Vizuell AS vil deres makerspace få et rom fylt av verktøy og nyskapende teknologi. Maskinene ivaretar både det datatekniske og kreative, så vel som praktisk gjennomføring. Maskinene vil inspirerer brukerne til å bli skapende mennesker ved å kombinere kunst, foto, grafikk og teknologi.

Vi anbefaler deres makerspace Skolepakken. Med skolepakken trykker dere fullfarge motiv og foto med sublimeringsutstyr på alt fra kopper, skilt, bilder, tekstiler mm. Skolepakken inneholder smart Varmepresse. Graphtec foliekutter leveres inkl. stativ og et utvalg med folie til tekstiltrykk og harde overflater. Her er det mye muligheter for læring og kreativitet.

Vi har god kompetanse til opplæring og support på alle våre maskiner og tilhørende programvare til deres makerspace. Vi besitter et omfattende lager i Norge. Vi bestreber høy kvalitet på vår servicegrad. Vi er medarbeidere med bred og lang erfaring innen teknikkene vi leverer, og følgelig har vår erfaring stor gevinst for dere. Avtal gjerne et møte for en presentasjon hos oss mail@themagictouch.no eller på telefon 32 16 16 20

Makerspace Pakker

Skolepakken

kr 98 000 ekskl mva

Andre aktuelle MAKERSPACE OPPSTARTSPAKKER

kr 64 500 ekskl mva

Foliekutt Pakker

Foliekutt komplett Pakke

kr 63 800 ekskl mva

Makerspace Pakker

A3 Fullfarge Transfer Pakke

kr 100 000 ekskl mva

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.