fbpx

NYHET! A3 Transferprinter

NYHET!

Den helt nye OKI Pro8432WT A3-modellen er ankommet – den er betydelig mindre i størrelse og har ny toner konfigurasjon sammenlignet med den forrige A3-modellen. To ekstra hvit toner kassetter er inkludert.

Bestiller du idag får du med OKI C612 A4 (CMYK)

kr 59 900

 

Bestill idag!
LAST NED PDF

HVIT TONER UTGJØR FORSKJELLEN

TMT / OKI-løsningen er ganske enkelt det beste innledende alternativet for digital bildeoverføring. Skriverne er raske, gir enestående bildekvalitet og er rimelige. Oki benytter den nyeste teknologien av hvit toner og mengden av applikasjoner fortsetter å vokse og inkluderer bl. a.100 % bomull, denim, nylon, polyester, metall og skinn med mer, uansett farge.

TheMagicTouch gjør det mulig for mangfoldet å komme inn i markedet for småopplag og personalisering uten større økonomisk risiko eller kapitalinvestering.

Transferpapir

Trykk på alle type overflater og bakgrunnsfarger med Transferpapir fra TheMagicTouch.

PROGRAMVARE

Skriveren leveres med vår skreddersydde «SpaceControl 4» -programvare for å håndtere og bistå med fargestyring og papirvalg

SUPPORT

12 mnd fri support er inkludert (fordrer obligatorisk installasjon og opplæring). Alle TMT / OKI-skrivere leveres med en standard 3 års garanti.

Leveres med 2 ekstra tonerkassetter!

Kjøp en OKI Pro 8432WT og få 2 ekstra hvite tonerkassetter med på kjøpet. Du kan skrive ut 13.000 sider (med en dekningshastighet på 5%), pr. kassett!

Lav Oppstartskost

Oppsettkostnadene er vesentlig lavere enn andre digitale trykkteknikker. Den fornyede fuseren og tonerteknologien gir pulserende farger med høy dekning på tekstiler som forblir godt i vasken.

RING OG AVTAL DEMONSTRASJON IDAG

Vizuell AS

Sundvollen Næringspark
Åsaveien 89b
3531 Krokkleiva

Telefon 32 16 16 20

Du kan også sende oss en melding i kontaktskjema

Kontaktskjema

  Navn (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Emne

  Melding

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.