fbpx

Nyhet! Duraluxe UV Sublimering Paneler

Enestående sublimering i HD med spesielle egenskaper: Unikt pulverbelegg på sublimeringsplater av aluminium. Med UV motstand og Anti-graffiti egenskaper er det innovative resultatet fullfarge løsningen til utendørs skilting i en klasse for seg.

Tradisjonelt, har fullfarge-bildeoverføring på metallplater med sublimering ikke vist seg akseptabel for utendørs bruk på grunn av effektene av UV, graffiti og generell forvitring.
TheMagicTouch i samarbeid med produsent, Decoral Inc., globale ledere i pulverlakk teknologi de siste 30 årene, presenterer for første gang Duraluxe™ som er en ny «dobbel» belegg prosess for aluminiumplater til sublimering. De blanke panelene sublimeres i fullfarge med egnet profesjonell varmepresse. Det ferdige produktet leveres med en sertifisert minimum 5 års garanti for bruk utendørs.
Sublimerte HD aluminiumsplater har vist seg svært populær for bruk innendørs og er vanligvis produsert ved hjelp av ulike teknologier med flytende belegg. Men markedet for utendørs bruk krever sertifisert UV beskyttelse som ikke har vært mulig tidligere.

Etter omfattende forskning og utvikling hos Decoral’s Lab anlegget i Florida, USA, kombinert med sertifisert, akselerert vær testing til ISO 11664-4 standard, har Duraluxe™ sikret en enestående posisjon med en ekte 5-års utendørs minimum garanti. Panelene har også fremragende Anti-graffiti kvaliteter mot blekk og sjøsprøyt. Den unike og patenterte «doble» pulverbelegg prosessen muliggjør også at panelene kan skjæres og formes enkelt uten avskallinger av belegg, uten skarpe kanter.

Bestill i Nettbutikken

790kr
kr 7 900 ekskl mva
675kr
kr 6 750 ekskl mva

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.