fbpx

NYHET OBM 5.4

OBM Transferpapir 5.4

NYHET OBM 5.4 nå på lager!

Laserbasert transfer papir.

OBM 5.4 transferpapir er egnet på alle fargede tekstiler. Med OBM 5.4 vil dere kunne bruke en vanlig CMYK laser printer for å produsere deres transfer merker. Vi anbefaler OKI A3/A4 TMT led printere. Disse printerne har korte baner hvor papiret skal gå for å bli printet på.
Med et OBM transfer papir trykker dere fargene direkte på en hvit tynn transferfilm. OBM 5.4 leveres i A3 og A4 format. OBM 5.4 egner seg godt til kontur skjæring i en kutter. OBM 5.4 er det mange forbinder med klassisk strykemerker og transfermerke. Teknologien har utviklet seg masse med årene og OBM transferpapir er nå blitt mye tynnere. OBM 5.4 er egnet til å bruke i en vanlig CMYK skriver da du ikke er avhengig av og printe med hvit farge.
Hovedforskjellen med OBM i forhold til WOW er at WOW tillater fri form motiver med luft. Det gjør ikke OBM. Har motivet luft i seg så er det best og bruke WOW transferpapir. Men noen motiver er naturlig designet som ett merke eller klistremerke, og da passer selvsagt OBM 5.4 perfekt. Det norske flagget er et eksempel på trykk som ikke har luft i seg.
OBM 5.4 er et ett stegs papir. Har du merker du trykker opp igjen og opp igjen av samme karakter på ulike farger og tekstiler så er det enkelt med OBM 5.4. Produser opp merker og trykk på etter behov.
Vi anbefaler selvsagt varmepresser for påføring av motivet.

Bestill OBM Transferpapir i Nettbutikken

OBM

Hva du kan gjøre med en CMYK Printer

Man kan bruke en vanlig OKI A4 TMT LED – CMYK skriver til transfer papir fra TheMagicTouch.
Men en OKI CMYK skriver vil gi begrenset muligheter til sammenligning med en printer som har hvit lasertoner som TMT OKI Pro 7411WT A4 LED printer (CMYW)

Når man printer på transfer papir med en CMYK skriver er man egentlig avhengig av at transferpapiret enten er hvitt eller at substratet/tekstilene er hvite.

  • CMYK fargene som er i en vanlig printer er CYAN, MAGENTA, YELLOW og BLACK.
  • CMYW farger i en TMT OKI Pro 7411WT A4 LED printer er CYAN, MAGENTA, YELLOW og WHITE. Her vil printeren blande fargene til også å kunne printe sort. Men i tillegg printer du hvitt for overføring av et hvitt motiv på fargede og sorte substrater. Man bruker også det hvite i printeren som en base for å printe fullfarge motiv på fargede og sorte tekstiler. Dere unngår selvsagt da mye tidkrevende plukking og printeren tillater både graderinger og luft i motivene.

Transfer papir som er egnet i en OKI A4 TMT Led (CMYK) printer er:

  • OBM transfer papir – (egnet på alle tekstiler) disse transferer papirene er hvite ark – du vil da få hvite etiketter bak motivet og motivet kan påføres på fargede tekstiler
  • TTC transfer papir – (egnet på hvite tekstiler) transfer papir er gjennomsiktig og følgelig må tekstilen være hvit og brukes som lerret for fargene.
  • CPM transfer papir – (egnet for harde overflater) Har du en CMYK skriver må du da forholde deg til lyse farger på substratet)
  • DCT transfer papir gjennomsiktig – (vanndecal) med en CMYK skriver må du da forholde deg til lyse substrater
  • DCT transfer papir hvit – (vanndecal) legger igjen en hvit etikett bak motivet. Kan brukes på alle fargede substrater

Selvsagt kan du også printe på CL – media / klistre merker og andre papir som magnet papir mm.

OKI C711 CMYK
DCT transferpapir fra http://www.themagictouch.no
TTC Transferpapir fra http://www.themagictouch.no
OBM Transferpapir 5.4
Transferpapir-CPM-til-harde-overflater

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.