fbpx

Nyhet! POLY SPRAY – Polyester Spray

Polyester spray

POLY SPRAY – Polyester Spray

Ved sublimeringstrykk anbefaler vi og bruke produkter tiltenkt og produsert for sublimering. Resultatet på sublimeringstrykket gir en enestående kvalitet og gjengivelse av foto på produkter som er produsert med et polyester- belegg. Følgende er garantert kvalitet og resultat for sublimeringstrykket hver gang, uten svinn i produksjonen.
Skulle man mot formodning ha produkter som i utgangspunktet ikke har et polyester-belegg er det nå mulig å spraye de tiltenkte produktene med en polyester spray. Det er særdeles viktig og få belegget jevnt på og i riktige mengder for optimalt resultat på trykket. Men har man litt tålmodighet og er nøye med sprayen vil dette fungere godt. Eksempler på produkter som kan sprayes med polyester spray er:

• Tekstiler
• Fliser
• Kopper
• Trevirke
• Med mer..

Her er det bare å prøve seg frem. Med en POLY SPRAY vil mulighetene bli flere og plutselig åpner selvsagt sublimeringstrykk opp for mange nye produkter og trykke på. Sublimering er det absolutte valget der foto skal overføres på en gjenstand. Det er ingen trykk teknikk i dag som tillater gjengivelse av foto slik sublimering gjør. I tillegg vil tekst og grafikk få en skarphet og ikke legge igjen noen film på produktet da fargen trekker inn i polyester belegget.
Husk at sublimering ikke leveres med hvitt blekk slik at produktene må være hvite for fullfarge trykk. Dere kan overføre sorte motiv på fargede produkter.

BEstill i Nettbutikk