fbpx

Nythet! Ricoh Ri 1000 DTG – Direkte til tekstil

Ricoh Ri 1000 DTG

– Rask presisjonsutskrift med høy oppløsning ved hjelp av smartteknologi

Neste generasjons DTG-skriver som er utviklet for hastighet, allsidighet og lønnsomhet Hvis du er på utkikk etter en fremragende DTG-skriver med omfattende funksjonalitet, vil den nye RICOH Ri 1000 DTG-skriveren gi deg allsidighet, hastighet og presisjon i kombinasjon med et stort utvalg av tekstilprodukter, samt klare farger og muligheten til å bytte mellom glassplater i løpet av drift, takket være magnetmekanismen. Den gir deg med andre ord muligheten til å tilby et nytt produktsortiment og nå ut til et bredere marked med et stort utvalg av tøy- og tekstilprodukter, noe som gjør den til et ideelt valg for personalisert tekstiltrykk og Print on Demandtjenester. Den perfekte kombinasjonen av smartteknologi, rask utskriftshastighet og trykk av høy kvalitet gjør at du kan oppnå enestående allsidighet og god valuta for pengene. Ri 1000 tilbyr reelle muligheter for å skape bedriftsvekst og er et ideelt valg for leverandører av utskriftstjenester med et middels produksjonsvolum som ønsker å utvide virksomheten.

Høy ytelse og rask produksjon er standard

Ri 1000 skriver ut fullfargegrafikk på under 60 sekunder*, og med flere glassplater som raskt kan skiftes ut, kan du raskt skifte mellom ulike utforminger og plagg. Den er enkel, intuitiv og holder produksjonen i gang i god hastighet.

* Hastighetstest som er utført med grafikk i størrelsen 254 x 203 mm på et lyst farget klesplagg og med hastighetsbred utskriftsinnstilling

Skap en visuell opplevelse med rike og skarpe farger

Ri 1000 støtter CMYK pluss hvitt blekk, slik at du uavhengig av tekstilfargen kan lage flotte trykk i oppsiktsvekkende farger ved å skrive ut på et hvitt underlag alt etter behov

Klikk her for å laste ned Spesifikasjoner i PDF Format

Ekstra underlag gjør at du kan tilby nye produkter

Du kan stole på fremragende produktivitet og ytelse, og i tillegg gir denne DTG-skriveren deg utmerket allsidighet. Med et stort utskrivbart område og muligheten til å skrive ut på en rekke tekstilprodukter, kan du med Ri 1000 personalisere et stort utvalg av varer, fra t-skjorter og vesker til treningstøy og poloskjorter. Ri 1000 støtter en rekke tekstiltyper med egenskaper som kan tilpasses lette og tunge stoffer samt hele spekteret av mørke til lyse farger.

Denne fleksible enheten kan skrive ut på 100 % lett, farget polyester samt på polyester-/bomullsblandinger og ren bomull, noe som betyr at du til og med kan ta steget inn på markedet for treningstøy med påtrykkede logoer. Mulighetene dine for markedsføring er enorme.

Klar når du er klar

Ri 1000 er utviklet for brukervennlighet og minimalt vedlikehold, og er klar for utskrift i løpet av minutter etter oppstart. Med rengjøringsalternativer som kan tilpasses kan du skrive ut i høye hastigheter over lengre tidsrom

Interaktiv berøringsskjerm med smartvarsler

Automatiserte vedlikeholdssekvenser sparer tid for operatøren og gjør enheten enklere å bruke og vedlikeholde, mens intelligente automatiske rengjøringsfunksjoner og sirkulasjon av hvitt blekk sikrer at Ri 1000 er klar for utskrift når du er det.

De fleste av de rutinemessige vedlikeholdsoppgavene kjøres automatisk. For oppgavene som ikke kjøres automatisk, er den 7-tommers berøringsskjermen utstyrt med en interaktiv betjeningsveiledning som sender smartvarsler for å minne operatøren på å utføre manuelle vedlikeholdsoppgaver etter behov.

Solid, pålitelig ytelse

Ri 1000 gir deg høye spesifikasjoner (med sine fire Ricoh-skrivehoder), robust produktdesign og avanserte funksjoner, for eksempel temperatur- og fuktighetssensorer, samt nøyaktig blekknivåovervåkning. Lag iøynefallende tekstiler igjen og igjen, takket være den optimale kombinasjonen av Ricohs blekkteknologi, ekte tekstilblekk og RIP-programvare i Ri 1000. Enheten er utviklet for sømløs integrering, og disse innovative egenskapene leverer hastighet, presisjon og langvarig kvalitet for pålitelige
resultater på lang sikt.

Skarpe, levende bilder

Ri 1000 skriver ut i høy oppløsning på opptil 1200 x 1200 ppt og benytter også teknologi for variabel dråpestørrelse for fastsettelse av riktig blekkdråpestørrelse for de ulike tekstilene. Resultatene er fantastiske trykk av høy kvalitet, med jevne graderinger, god fargetetthet og fine linjer som egner seg for alle typer stoffer og vevinger.

Overhead-visning gir god kontroll

Ri 1000 har overhead-visning, slik at du kan overvåke utskriftsprosessen fra begynnelse til slutt. Dette vinduet har en strategisk plassering og gjør at du kan følge med på utskriftsjobben i sanntid.

Glassplater som raskt kan skiftes ut, samt stort utvalg av størrelser

Glassplatene som raskt kan skiftes ut, er tilgjengelige i ulike stiler og gir deg fleksibiliteten til å skrive ut i størrelser på opptil 406 x 498 mm, slik at du kan skrive ut så mye, mye mer, fra barnestørrelser til ekstra brede formater, med minst mulig nedetid.

Enkle og nøyaktige bordjusteringer

Oppnå presisjonsutskrift takket være høydejusteringsfunksjonen, som overvåker optimal avstand mellom underlaget og utskriftshodet. Ved hjelp av den optiske sensorteknologien og nøyaktige bordhøydejusteringen i Ri 1000 kan du enkelt bytte mellom utskrift på tynne og tykke tekstiler

Priser, demonstrasjon og info

Ring oss på 32 16 16 20 for mer informasjon eller du kan ta kontakt i på mail@themagictouch.no eller sende en melding in kontaktskjema nedenfor. 

  Navn (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Emne

  Melding

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.