kr 69 000 ekskl mva

HVIT TONER UTGJØR FORSKJELLEN

TMT / OKI-løsningen er ganske enkelt det beste innledende alternativet for digital bildeoverføring. Skriverne er raske, gir enestående bildekvalitet og er rimelige. Oki benytter den nyeste teknologien av hvit toner og mengden av applikasjoner fortsetter å vokse og inkluderer bl. a.100 % bomull, denim, nylon, polyester, metall og skinn med mer, uansett farge.

TheMagicTouch gjør det mulig for mangfoldet å komme inn i markedet for småopplag og personalisering uten større økonomisk risiko eller kapitalinvestering.

Transferpapir

Trykk på alle type overflater og bakgrunnsfarger med Transferpapir fra TheMagicTouch. 

PROGRAMVARE

Skriveren leveres med vår skreddersydde «SpaceControl 4» -programvare for å håndtere og bistå med fargestyring og papirvalg

SUPPORT

12 mnd fri support er inkludert (fordrer obligatorisk installasjon og opplæring). Alle TMT / OKI-skrivere leveres med en standard 3 års garanti.

 

Leveres med 2 ekstra tonerkassetter!

Kjøp en TMT OKI SC8 White A3 LED printer og få 2 ekstra hvite tonerkassetter med på kjøpet. Du kan skrive ut 13.000 sider (med en dekningshastighet på 5%), pr. kassett!

 

Lav Oppstartskost

Oppsettkostnadene er vesentlig lavere enn andre digitale trykkteknikker. Den fornyede fuseren og tonerteknologien gir pulserende farger med høy dekning på tekstiler som forblir godt i vasken.

RING OG AVTAL DEMONSTRASJON IDAG

 

Vizuell AS

Jomfrulandsveien 2, 3530 Røyse

Telefon 32 16 16 20

Du kan også sende oss en melding i kontaktskjema 

Kontaktskjema

    Navn (*)

    E-post (*)

    Telefon (*)

    Emne

    Melding