fbpx

OKI C711WT – Pressemelding

OKI C711WT – Gigantisk gjennombrudd innenfor Bildeoverføringsprosessen.

The Magic Touch, globale pionerer innenfor den digitale bildeoverføringsprosessen de siste 20 årene, kunngjør ankomsten av enda en viktig milepæl for industrien av tekstildekorasjon og reklameartikler.

Vi presenterer den nye og eksklusive OKI C711WT Farge Pluss Hvit LED skriveren med hvit toner lagt til CMY fargeprosessen. Denne unike innovasjon med hvit toner gir en svært god lystetthet, og derfor en svært høy ’Hvit’ faktor for harde overflater som bøker, krus, lær og PU-overflate produkter, samt klær og tekstiler.

I forbindelse med utgivelsen av den nye skriveren, har The Magic Touch oppgradert sin prisbelønte WoW 7.2 overføringsmedie til å passe den hvite toner teknologien. Nå er den nye WoW 7.5 omgjort til en enkel 2 trinns prosess. Sammen med C711WT blir det en perfekt og rimelig løsning for alle tekstildekorasjoner uansett farge eller type, uten at tilskjæring eller plukking er involvert. Med en minimum overføringstemperatur så lavt som 110 ° C,  vil man unngå potensielle brennmerker fra varmepressen på nye populære ‘høyteknologiske’ tekstiler og klær.

«Vi vil levere skriveren med en merverdi utover fabrikkens standard» sier James Pillinger, prosjektleder i The Magic Touch Norge. Han la til «Ved å bruke vår unike print utility software ’SpaceControl’ med C711WT vil brukeren kunne skrive ut ’bare-hvitt» med et klikk på en knapp. Det viktigste er at ’SpaceControl’ programvaren gir brukeren total kontroll over den hvite toneren.  Dvs. hvor og hvor mye som er skrevet ut.»

Den nye hvite toneren utvider også bruksområdet til eksisterende overføringsmedier, slik at dekorasjon av alle fargede materialer, produkter og underlag, nå er mulig. Nå kan våre CPM papirer dekorere fargede produkter som krus, bøker, skinn, PU produkter, telefondeksler og  kontormapper med ’hvit’ som ekstra farge inkludert i bildet. Printeren med hvit toner egner seg også til tatoveringspapir for hud og negler, samt CL media for produksjon av klistremerker og dekaler i fullfarge for skilt.

Oki C711WT med ’SpaceControl print utility’ programvare vil kun være tilgjengelig fra The Magic Touch Norway med levering i oktober og priset til NOK 24 900,-. Selvfølgelig er skriveren fullt kompatibel med alle MagicTouch overføringsmedier og tradisjonelle programmer. Dette gjøres enkelt ved å fjerne haken merket ‘Print White’ i SpaceControl eller velg ‘hvite off’ i skriverdriveren.

[koo_button url=»/oki-c711wt-pressemelding/?add-to-cart=3691″ style=»white» size=»small» type=»square» target=»_self»] Kjøp nå [/koo_button]

Send oss en kommentar på dette innlegget

Kontaktskjema

Ønsker du å?

– Avtale Demo
– Avtale Installasjon
– Avtale Opplæring
– Support
– Spørsmål
– Bestille varer
– Motta vareprøve

Ta kontakt idag!

The Magic Touch AS
Åsaveien 89b
3531 Krokkleiva

Telefon 32 16 16 20

Du kan også sende oss en melding i kontaktskjema ->>

Følg oss på

 

  Navn (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Emne

  Melding

  Del denne siden på

   

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.