fbpx

Ønsker dere å starte opp med nye motiverende engasjement i deres virksomhet?

Se våre oppstartspakker for trykk her!

Vi har skreddersydd en rekke oppstartspakker slik at det er enkelt og forholde seg til hva man trenger av utstyr for å komme i gang med nye engasjement i deres bedrift. Det vanskelige blir ofte å velge blant pakkene.

Hver oppstartspakke er unik innen sin trykk teknologi. Vi har pakker som er optimal til å trykke på kopper, arbeidstøy, tekstiler, HD plater til vegg og skilt med mer. Mange av våre kunder ser nytten av å velge flere oppstartspakker fra start.

Vi har mange henvendelser fra ulike bransjer. Alt fra arbeidsmarkedsbedrifter til ressurssentre, vitensentre, foreninger og fengsel finner veien til oss. Våre oppstartspakker er engasjerende og favner om ulike fagfelt. Slik blir oppstartspakkene for trykk et motiverende tilskudd til produksjon.

Det å tilby fullfarge trykk på tekstiler, kopper med mer er et høyaktuelt produkt som har stor etterspørsel i markedet. Vi har også et mangfold av substrater dere kan velge mellom i butikken vår. Slik blir det enkelt og tilby nye virksomheter for deres bedrift.

Følgende oppstartspakker er å finne i nettbutikken:

  • TMT Komplett oppstartspakke: foliekutter, varmpresse, transferfolie, fullfarge transfer, sublimeringspakke A4, kuttepakke og mattepakke
  •  A3 og A4 fullfarge transfer pakke: Oki A3 eller A4 hvit toner printer, transferpapir og varmepresse
  •  Foliekutt Startpakke med 5 ruller transferfolie eller profesjonell varmepresse
  •  Storformat sublimering perfekt egnet til foto i større format som skal over til substrater som HD plater og tekstiler, inkl luftdreven storformat varmepresse
  •  A3 og A4 sublimeringspakke inkl koppe presse og 72 kopper
  •  Praktisk tilleggsutstyr som matte pakke
  •  Praktisk tilleggsutstyr som kutte pakke

Er noe uklart kontakt oss så gjerne. Dere er velkommen til å booke tid med oss for en presentasjon av de ulike oppstartspakkene for trykk. Slik blir valget enklere.

Vi har åpent hver dag mellom 08-16. Vi håper å høre fra dere. Kom i gang i dag, med en spennende og motiverende ny virksomhet for deres bedrift.

Kom igang raskt med våre oppstartspakker

På bakgrunn av kunde erfaringer og popularitet har vi satt sammen følgende oppstartspakker. Her er et utvalg med oppstartspakker som er perfekt til ulike formål som trykk på kopper, arbeidstøy, sport og fritid.
Hver pakke har mange muligheter.

De ulike trykketeknikkene ivaretar ulike perfeksjoner. Dere er velkommen til å ringe oss for bistand med deres bestilling. Ofte ender våre kundene opp med bestilling av flere pakker for mest mulig fleksibilitet i sitt tilbud til kunden.

Sublimering - Blekk

kr 19 500 ekskl mva

Transfer - Laser - inkl. Varmepresse

Makerspace Pakker

A3 Fullfarge Transfer Pakke

kr 100 000 ekskl mva

Sublimering - Blekk - Inkl. Koppe Presse

Foliekutt - Transferfolie - Vinylfolie

Komplett pakke og storformat sublimering

Andre oppstartspakker

Oppstartspakker

Kutte Pakke

kr 2 600 ekskl mva

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.