fbpx

Oppsummering av NBR messen 2013

wow-transferpapir-svart-tskjorte-zombie

Stor suksess for lanseringen av OKI C711WT

Vi vil først takke for god respons og mange positive tilbakemeldinger. De to dagene messen var åpen møtte vi mange trivelige mennesker fra hele landet. Små og store firma fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.

Da messen åpnet var det litt rolig den første timen og folk hopet seg opp rundt den ene kaffemaskinen som var satt opp. Så startet trøkket og vi hadde flere ganger proppfull stand. Den store interessen dreide seg selvsagt om hvit toner skriveren OKI C711WT. Vi trykket T-skjorter og telefon deksel i en forrykende fart.

Det var mange som fikk seg ett nytt telefon deksel fra messen. Disse dekslene ble printet på stedet etter eget ønske. Noen sendte bilder fra telefonen sin andre hadde sin logo klar på en minnebrikke.

OKI C711WT

Siden hvit toner printeren er så unik og alene om sine egenskaper. Var det flere som påpekte at dette var noe de følte hadde manglet i markedet. Flere synes hvit toner printeren kunne håndtere vanskelige detaljerte jobber som de tidligere har måtte takke nei til. Andre påpekte at det var en veldig rask og enkel teknologi da de sto med det ferdig trykte produktet i hånda minutter etter filen var sendt. Det var også en del som påpekte at oppstartkosten var lik null og at man slapp å tenke på vedlikehold og søl slik man må med blekkbaserte teknologier. Programvaren SpaceControl var også enkel og intuitiv å bruke for de som prøvde seg på hele prosessen.

Vi er veldig glad for denne tilbakemeldingen og vi er helt enig om at denne teknologien passer godt sammen med tradisjonelle teknologier som plottere, dtg og sublimering. OKI C711WT har vist seg som ett nyttig tilskudd i produksjonen av transfer og trykksaker.

Transferpapir

Vi rakk dessverre ikke å få vist frem alle våre transferpapir på messen. Av de vi fikk vist frem så var det CPM, WoW, TTC og DCT som var de som mest populære. CPM Trasferpapiret brukte vi til alle harde overflater. WoW og TTC transferpapir til mørke og lyse tekstiler. DCT transferpapir som et ett transferpapir som bruker vann dekal isteden for varmepresse til overføring. DCT kan derfor påføres alt som ikke passer i en varmepresse. Her har du en full oversikt over vårt transferpapir.

Sublimering

Det var mange som stoppet opp for å se på fotokrusene våre som var laget med Richo GX3300 og sublimeringsblekk fra Sawgrass. Samt vår nye kopp presse med utskiftbare elementer. At koppene var vaskbare i oppvaskmaskin og at teknologien så enkelt var det mange som ble overasket over. Her kan du lese mer om sublimering.

Kutter

Vi hadde også med oss Silouette Cameo. Kutte maskinen som får plass på ett hvert skrivebord. Det var flere som bestille denne til å lage små folie kutt raskt uten behovet for å starte og sette opp sine egne større plotter kuttere. Cameoen er veldig enkel å bruke og det følger med egen software for små enkle oppgaver. Prisen synes flere var utrolig lav. Den koster tross alt bare 2500 kr. og dette er kun en brøkdel av det en større maskin koster. Hvis du vil vite mer om dette gå til vår seksjon over folie.

Telefon og nettbrett deksel

Vi hadde ett par travle dager og det er sånn det skal være. Vi har lagt med noen bilder av telefon deksel som ble produsert på messen.

Dette er ett produkt som er veldig populært nå og det gode inntjeningsmuligheter for bransjen her. Når fila er klar så er produktet ferdig til levere til kunden på under ett minutt.
Vi bruker her CPM transferpapir. Varmepressen er satt til 160 grader, middels trykk ca 40-50 psi. Påføringen tar kun 30 sekunder og er klart til bruk for kunden med en gang.

Her er noen eksempler på deksel. Vi selger blanke telefon og ipad cover i vår webshop. Vi har de fleste nyere modellene i flere utgaver.

 

Vi ønske alle lykke til i 2013 og håper at alle får ett godt produktivt år. Er det noe dere lurer på etter så er det bare å ringe oss på 32 16 16 20 og vi står klar til å besvare alle spørsmål du måtte ha om det transfer teknikker eller ønske om demonstrasjon.

Er dere på utkikk etter blanke artikler, folie, sublimering eller transferpapir besøk vår webshop.

Kontaktskjema

Ønsker du å?

– Avtale Demo
– Avtale Installasjon
– Avtale Opplæring
– Support
– Spørsmål
– Bestille varer
– Motta vareprøve

Ta kontakt idag!

The Magic Touch AS
Åsaveien 89b
3531 Krokkleiva

Telefon 32 16 16 20

Du kan også sende oss en melding i kontaktskjema ->>

Følg oss på

 

  Navn (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Emne

  Melding

  Del denne siden på

   

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.