fbpx

Populære tekstilfolier fra The Magic Touch

123 Flex tekstilfolie

Lageret vårt er proppfullt av ruller med FLEX123 tekstilfolie i mange farger, effekter og variabler. Vi bestemte oss for å markedsføre og informere våre kunder om at vi har markedets raskeste tekstilfolie å trykke på tekstilen. Det har gitt resultater. Vi opplever at de fleste kundene våre kjøper tekstilfolie på gammel vane og hos den leverandøren de er vant med å kjøpe folie fra.
Hvorfor skal man så prøve noe nytt, når den folien man bruker fungerer?

Vår tekstilfolie FLEX123 er markedets mest effektive tekstilfolie å jobbe med i tillegg til at den er konkurransedyktig på pris.
Vårt unike varemerke FLEX 123 tekstilfolie er unik med sin raske påføringstid i varmepressen. Det tar dere kun 3-6 sekunder å påføre folien på tekstilen i varmepressen. Det er utrolig effektivt og tidsbesparende når man står med en produksjon. I tillegg tar dere bort følgefilmen i varm tilstand og det med en gang dere har presset motivet på klærne. Vips så er jobben gjort og produktet trykket og klart. Selvsagt kan tekstilfolien vaskes på opp til 60 grader og trykket forringes ikke ved normal bruk.
Tilbakemeldingene fra kunder som har prøvd vår tekstilfolie og sammenlignet den med ulike andre alternativer:

• «Flex123 tekstilfolien er veldig bra!»
• «Det var supert at vi fikk fargevifte med alle fargene på, slik at det er lettere å se fargene vi ønsker å bestille. Da kan kundene også se utvalget og fargene opp mot deres logo»
• «Flex123 tekstilfolien er jo utrolig enkel å plukke ren!»
• «Ingen ventetid – Flex123 rullene jeg bestilte ble levert raskt og direkte på døren til oss og det dagen etter jeg bestilte – flott»
• «Flex123 tekstilfolie gir et mykt og behagelig trykk!»
• «Flex123 var tilgjengelig i så mange flotte farger. Jeg fikk ikke lenger så mange farger hos min vanlige leverandør»
• «Vi er veldig fornøyd med tekstilfolien Flex123 fra The Magic Touch»
• «Vi visste ikke at dere leverte en så god tekstilfolie, og det til fornuftige og konkurransedyktige priser sammenlignet med konkurrentene»
• «Det tar kun 3 sekunder å presse motivet på tekstilen i varmepressen– det er masse tid å spare i produksjonen» (*3sekunder på bomull og 6 sekunder på annet materialet)

Kontakt oss for informasjon eller bestill tekstilfolie enkelt på tlf 32161620

Eksempler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.