fbpx

Ricoh Ri100

DTG (Direct to Garment) maskiner har lenge vært populære flere profesjonelle aktører i det globale så vel som det norske markedet til dekor av tekstiler. Herunder primært sett T skjorter. I likhet med alle andre systemer har også DTG sine særegne fordeler. Men til felles har de fleste systemer en markant utfordring: kompleksitet for brukere som ikke jobber med trykk og dekor som hovedfokus. Erfaringer tilsier at mange opplever arbeidet med å dekorere en T skjorte som krevende til tross for eller på grunn av dagens teknologi og valgmuligheter i prosessen.

Nå har Ricoh valgt den globale lederen TheMagicTouch (Vizuell AS i Norge) som partner til å forhandle den nyeste DTG printeren Ri100. A4 maskinen er et komplett alt-i-ett system til en svært gunstig pris sammenlignet med både andre DTG maskiner, spesielt A3 modeller, men også andre systemer totalt sett.

Ricoh Ri100 leveres komplett med fikseringsenhet og software. Ingen ekstra varmepresse er nødvendig.Beregnet på alle typer brukere ser vi at maskinen kan implementeres i alle typer bedrifter, trykkerier, butikker, senter, skoler, attføringsbedrifter samt de som ønsker en brukervennlig og lettbetjent maskin hjemme. Alle kan enkelt lære seg å bruke den. De enkle stegene for å dekorere en T skjorte, forkle, putevar eller genser kan beherskes uten noe forkunnskap til bildebehandlings program.

«Return of investment» (ROI), viser seg å være svært vesentlig for alle, men spesielt små bedrifter og de i oppstartsfasen. Med Ricoh Ri100 systemet kan investeringen være betalt ned på under 1 måned ved å trykke bare 15 T-skjorter om dagen*

Nyheten Ricoh Ri100 blir betegnet som en «game changer». Den krever liten plass, enkel i bruk og rimelig.

Bestill eller ta kontakt for demo

  Navn (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Emne

  Melding

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.