fbpx

Se vårt store utvalg av brukervennlige sublimeringspakker

Pakkene inneholder alt dere behøver for å komme godt i gang med produksjon og salg. Dvs. at pakkene inneholder både maskiner og software, samt artikler og trykke på i produksjon.

Her finner dere flere valg og vurderinger avhengig av hvilke maskin dere ønsker å bestille. Valget avhenger av formatet dere ønsker å trykke. Med større format på maskinene kan man trykke større motiv i en varmepresse som har stor nok plate. Med en 8 farger HD printer vil selvsagt også resultatet gi bedre kontraster, dybde og fargegjengivelse. Men sublimering er enestående trykketeknikk uansett valg av printer. Her kan man velge etter budsjett og grad av aktivitet.

Vizuell AS er den eneste offisielle Premium Sawgrass forhandleren i Norge. Vi leverer og lagerfører alle Sawgrass maskiner, blekk & papir, samt deler og rekvisita. Vi er til enhver tid først med den siste teknologien fra vår leverandør SAWGRASS. Vi har inngående kompetanse til opplæring og support på alle Sawgrass maskiner og programvare. Vi besitter et omfattende lager i Norge. Kontakt oss for bistand til deres valg om ønskelig 32161620.

Se vårt store utvalg av brukervennlige sublimeringspakker her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.