fbpx

Skolepakken

Skolepakken

Ønsker dere utstyr for fullfarge-trykk på deres skole? Se vår praktiske, brukervennlige og populære skolepakke her.

Vi er stolt leverandør av maskiner og utstyr perfekt egnet til skoler, arbeidsmarkedsbedrifter og fengsler. Vizuell AS har et stort utvalg av ulike teknikker for ferdiggjøring og fullfargetrykk. Med skolepakken fra Vizuell AS kan dere velge mellom ulike maskiner i produksjon for kreativt, engasjerende og lærerikt arbeid. Trykkutstyr skaper engasjerte og motiverte brukere. Resultatene på trykkene er profesjonelle trykk. Slik kan man starte en liten minibedrift på skolen og tilby fullfargetrykk på tekstiler, kopper, flasker, skilt, fotoplater mm. Det er kun kreativiteten som setter grenser for mulighetene.

Vi har skreddersydde en praktisk oppstartspakker som vi mener er en fin start i undervisningssammenheng. Skolepakken inneholder alt man behøver for å komme godt i gang med trykk på ulike artikler. Pakken favner alle typer brukere. Her vil alt fra datateknisk fag, foto-shop kunnskap til praktisk gjennomføring være av betydning. Og sammen vil man kunne mestre å produsere trykk på en rekke populære artikler.

Vi tilbyr også support bistand på telefon og hjelper dere med installasjon over Teamview/telefon eller avtal tid for installasjon på deres skole.

Makerspace Pakker

Skolepakken

kr 98 000 ekskl mva
kr 64 500 ekskl mva

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.