fbpx

Sublimeringstrykk – Skolepakken

Sublimeringstrykk - Skolepakken fra Vizuell

Fra idé til virkelighet: Gjør drømmene dine til virkelighet med Skolepakken fra Vizuell!

Som eksklusiv forhandler av Sawgrass®, gir vi deg tilgang til det beste innen sublimeringstrykk, inkludert printere, blekk, papir, deler og rekvisita.

Opplev slående resultater med vårt UHD Sublijet fra Sawgrass®, som leverer kontrastrike, høyoppløselige, varige og detaljerte sublimeringstrykk.

Vår Skolepakke gir deg en komplett løsning med en standard flat varmepresse, en koppepresse og en praktisk Graphtec Foliekutter. Denne pakken er perfekt for å trykke på et bredt utvalg av substrater, fra tekstiler til kopper, metall og mer. Med Graphtec Foliekutter kan du skjære ut grafiske design, illustrasjoner, navn, tall og logoer med presisjon og brukervennlighet. Skap tekstildekor, skilt, bildekor og mye mer.

Lokalisert i Norge for rask levering og support. Vi har et stort varelager, og tilbyr opplæring og support for å hjelpe deg på veien.

  • Vizuell AS: Din one-stop-shop for Makerspace og FabLab utstyr og tjenester.
  • Eksklusiv forhandler av Sawgrass®: Få tilgang til det beste innen sublimeringstrykk med våre Sawgrass® sublimeringsprintere, blekk, papir, deler og rekvisita.
  • Skap slående resultater: Opplev kontrastfylt, høyoppløselig, varig og detaljert sublimeringstrykk med UHD Sublijet fra Sawgrass®.
  • Perfekt for foto og mer: Trykk på et bredt utvalg av substrater, inkludert tekstiler, kopper, metall og mye mer.
  • Skolepakke for en komplett løsning: Få alt du trenger for å komme i gang. Pakken inkluderer en robust standard flat varmepresse, en koppepresse og en praktisk Graphtec Foliekutter.
  • Graphtec Foliekutter: Skjær ut grafiske design, illustrasjoner, navn, tall og logoer med presisjon og brukervennlighet. Lag tekstildekor og skilt, bil, vindu og vegg dekor
  • Norsk lokalisert for rask levering og support: Vi har et stort varelager og sender varer fortløpende. Få den hjelpen du trenger med vår opplæring og support.
  • Gjør din Makerspace-drøm til virkelighet: Kontakt oss i dag for å komme i gang!

 

Kontakt oss for en gratis demonstrasjon: 32 16 16 20 – mail@vizuell.no

 

Se skolepakken
Innholdet i Skolepakken

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.